Strona 11 z 4058 PierwszyPierwszy ... 6 10 11 12 16 21 31 ... OstatniOstatni
101. do 110. z 40576
Drzewko podziękowań529Podziękowań

Temat: Odskocznia;))))

Fan(ka) Avatar martusionek

Domyślnie Odp: Odskocznia;))))

ja wiem że będzie lepiej bo mam obok siebie koleżanki które też przez to przeszły i sie udało tylko dziś świeci słonko a mi się nic nie chce chyba przez ten brzuch
    a wczoraj po wizycie taki miałam humorek...

Mój aniołek 7.03.2009r. 9 t.c. [*] Na zawsze w moim sercu...
    Prosimy o głosy :)
    http://www.bebiko.pl/home/konkurs/ga...045,TOMI%C5%9A

czekam ciągle czekam..... Avatar Danula
    Wpisów do bloga
    8

Cytat Napisał Anetka_83 Zobacz post
    no widzę że temat miszkanek... no cóż ja łazienkę mam czarno-białą a kuchnie w słonecznym kolorze + zielone mebelki... cudnie wygląda jak słoneczko przez okienko świeci

a co do zaświadczenia w 10 tyg to rzeczywiscie... kobietry które zaszły w ciąze po 1 listopada musza takie zaswiadczenie miec... a najlepsze jest to ze sami lekarze sa lekko zdziwieni bo msz NIE WYMYSLIL JESZCZE JAK MA WYGLĄDAC TO ZASWIADCZENIE...
    poza tym kobieta załóżmy dowiaduje sie ze jes w ciązy w 6 tyg...wszystko ok... tylko ze na wizytę u gina czeka sie czasmi 4-5 tyg... i co w takim wypadku...?? niech najpierw zrobia cos zeby nie bylo takich termionow... bo czasami chciec to wcale nie znaczy móc...
    A wiesz, że też o tym teraz pmyślałam, u nas w ośrodku czeka się prawie trzy miesiące na wizytę u gin więc żeby dostać zaświadczenie musiałabyś iść do obojętnie jakiego tylko po to, żeby być u gin przez 10 tyg. a potem do swojego jeżeli chodzi się do ośrodka .....będzie bałagan jak nic
    Aniołek 24.11.2007[*] Aniołek 05.03.2009[*]

Grudniowa Mama 2010 Avatar Ola_PM
    Wpisów do bloga
    5

martusionek a w ogóle to ja też jestem z Białegostoku :)
    12.12.2008 ( 18tc ) - Kubuś [*]

16.12.2010 1:30 - Barbara 3200g, 55cm, 10pkt

Fan(ka) Avatar karola322

Cytat Napisał Danula Zobacz post
    Madzia dziękuje

Karola ja mam kibelek i łazienkę osobno i to bardzo dobre rozwiązanie bo jak się ktoś lubi dłużej popluskać jeden drugiemu nie przeszkadza
    wiem ale u nas nie dało sie niestety tak zrobić my musimy miec razem nasze miaszkanko ma 47 metrów ale jest bardzo rozstawne mamy 3 pokoje bo tak chciałam od początku żeby mieć swoją sypialnię pokój dla dzidziusia i salon z tego salonu do kuchni przebiliśmy ścianę więc mamy taki pokój razem z kuchnią i fajnie to wygląda jak zrobie trochę zdjęć to wam wyślę

Wpisów do bloga
    8

Cytat Napisał przyszła_mamusia Zobacz post
    przykro mi strasznie...przepraszam że zapytam ale dlaczego nie miałaś karty ciąży?mi założono przy pierwszej wizycie ( by potwierdzić ciążę poszłam odrazu do lekarza który chciałam by mi tą ciążę prowadził )
    Mi założono przy drugiej jak byłam na pierwszej był to dopiero 4 tydzień a wypisała przy 6 tygodniu ciąży , chyba zależy od lekarza

zbyt wiele... Avatar Anetka_83

A wiesz, że też o tym teraz pmyślałam, u nas w ośrodku czeka się prawie trzy miesiące na wizytę u gin więc żeby dostać zaświadczenie musiałabyś iść do obojętnie jakiego tylko po to, żeby być u gin przez 10 tyg. a potem do swojego jeżeli chodzi się do ośrodka .....będzie bałagan jak nic
    no to własnie cąły nasz rzad... wymysli cos i ma w d**** że w rzeczywistosci zrealizowanie tego jest awykonalne
    "niebezpiecznie jest wierzyć w to, że coś trwa wiecznie... "

Nadzieja umiera ostatnia. Avatar Magdalena26

co z tego że mój lekarz przyjmuje na NFZ jak i tak do niego nie pójdę bo kolejki straszne, z tego wynika że trzeba będzie iśc do lekarza prywatnie, a nie wszystkie kobiety na to stać
    Moje Aniołki 02.07.08[*] 22.02.09[*] 03.12.2009[*]

Fan(ka) Avatar martusionek

Cytat Napisał przyszła_mamusia Zobacz post
    przykro mi strasznie...przepraszam że zapytam ale dlaczego nie miałaś karty ciąży?mi założono przy pierwszej wizycie ( by potwierdzić ciążę poszłam odrazu do lekarza który chciałam by mi tą ciążę prowadził )
    bo jak poszłam na pierwsza wizytę to potwierdzono mi ciążę i tylko takie tam badania, potem miałam przyjść za dwa tygodnie na pobranie cytologii i wtedy dopiero ginekolog mnie zapytała czy chcę prowadzić u niej ciąże wiec miałam przyjść za kolejne wda tygodnie i miałam mieć usg i założoną w tedy kartę

Mój aniołek 7.03.2009r. 9 t.c. [*] Na zawsze w moim sercu...
    Prosimy o głosy :)
    http://www.bebiko.pl/home/konkurs/ga...045,TOMI%C5%9A

Wpisów do bloga
    8

Cytat Napisał karola322 Zobacz post
    wiem ale u nas nie dało sie niestety tak zrobić my musimy miec razem nasze miaszkanko ma 47 metrów ale jest bardzo rozstawne mamy 3 pokoje bo tak chciałam od początku żeby mieć swoją sypialnię pokój dla dzidziusia i salon z tego salonu do kuchni przebiliśmy ścianę więc mamy taki pokój razem z kuchnią i fajnie to wygląda jak zrobie trochę zdjęć to wam wyślę
    No ja myśle ja mam prawie 52 metry, dwa pokoje i z aneksu kuchennego zrobiony trzeci a mieszkanie ma ciekawy rozkład bo łazienka i ubikacja stoją w środku i można gonić się w koło nich po mieszkaniu

zbyt wiele... Avatar Anetka_83

Cytat Napisał Magdalena26 Zobacz post
    co z tego że mój lekarz przyjmuje na NFZ jak i tak do niego nie pójdę bo kolejki straszne, z tego wynika że trzeba będzie iśc do lekarza prywatnie, a nie wszystkie kobiety na to stać
    Magda... abstrahując już od tego że nie każdą z nas stac na prywatna wizyte... nie wiem jak w Waszych miastach ale ja jak dowiedzialam sie ze jestem w ciązy chcialam jak najszybciej isc do lekarza... i nawet prywatnie terminy były od 3-6 tygodni
    "niebezpiecznie jest wierzyć w to, że coś trwa wiecznie... "

Tagi tego tematu

Zasady Postowania