Strona 3896 z 4058 PierwszyPierwszy ... 3876 3886 3891 3895 3896 3897 3901 3906 3916 ... OstatniOstatni
38 951. do 38 960. z 40576
Drzewko podziękowań529Podziękowań

Temat: Odskocznia;))))

Entuzjast(k)a Avatar kasia_8481

Domyślnie Odp: Odskocznia;))))

hej dziewczynki!

ANIUNNIA GRATKI PRZEWIELKIE!
    No strasznie się cieszę.
    Ja tak teraz po łebkach czytam i cholercia jak zwykle najfajniejsze mnie omija.
    A dlaczego po łebkach? Moje dziecię jak tylko zobaczy że zbliżam się do kompa to zaraz człapie pierwszy i prosi żeby mu laski włączyć wyobrażacie sobie? glizda trzech lat jeszcze nie ma a już go tatuś nauczył, raz mu pokazał jakąś taką gierkę z ubieraniem dziewczyn i się młody zakochał i ciągle chce laski

Zjolka jeszcze chwila i godzina zero wybije i będzie po "kolegach" Bo to gdzieś w lutym ma być (mam nadzieję że dobrze pamiętam) No tak popatrzyłam teraz na suwak i już wiem

A ja z kolei strasznie bym chciała żeby ten mój chłop w końcu urlop dostał i posiedział ze mną i mi pomarudził i pozrzędził Ania zamień się na trochę

BUZIAKI :-*
    9.XII.2010 mały bzyczek (*)11tc.

Fan(ka) Avatar aniunnia

czesc Kasia

A mój mężuś od dzis właśnie w domu na zwolnieniu az do operacji.. I ja sie ciesze, bo bez niego strasznie sie nudze.. Własnie przysmaza pierożkiNie lubie jak go nie ma.. Czasem chyba nawet ma mnie dosc jak tak za nim łaze

13.01.2011 Aniołek (*)

jeszcze tylko Ty... Avatar Anulka16

dobra dobra kaska , annunia juz przestancie bo jak ja tu przy Was wychodze??

Nadzieja umiera ostatnia. Avatar Magdalena26

Cytat Napisał czarna76 Zobacz post
    Aniunia , dobrze będzie nie martw się . A z tą służbą zdrowia to faktycznie najlepiej wszystko samemu sprawdzić , bo niewielu ludzi w tym nawet lekarzy jest zorientowanym w tym całym bajzlu.

Magda , też powinnam zacząć ćwiczyć - bo jedzenia to sobie nie potrafię odmówić
    Po @ zacznę chociaż jakieś brzuszki robić , albo co...
    Ja już dawno sobie obiecałam, że zacznę ćwiczyć. Nawet założyłam się z P kto w ciągu miesiąca więcej schudnie. Zaczęłam robić brzuszki ale jak zauważyłam, że on podjada to sobie odpuściłam i przegrałam z kretesem, bo schudł a ja trzymam wagę.
    Daj znać jak zaczniesz ćwiczyć, będziemy się wzajemnie motywowały, może to mi pomoże :)))
    Cytat Napisał Anulka16 Zobacz post
    nie jestem przyzwyczjona do ciągłej obecnosci w domu -tyle , wszystko mnie wkurza , ze oddycha ze smarka ze pierdzi ....ze mlaska - wymieniać dalej?
    oczywiscie kocham go najbardziej na swiecie ale ...
    Stanę w twojej obronie, ja jak mam dosyć to uciekam do siebie (czasem już po 24h). Cenię sobie swoją niezależność :P
    Ostatnio edytowane przez Magdalena26 : 6-02-2012 - 17:50
    Anulka16 dziękuje za post.
    Moje Aniołki 02.07.08[*] 22.02.09[*] 03.12.2009[*]

ania no co ty normalnie
    pewnie i my gdybyśmy miały swoich mężusiów w domu non stop przez jakiś czas to też by nas nerwa brała bo skarpety leżą, bo gary w zlewie, bo coś tam... na pewno by tak było

Biegniesz do nas :) Avatar zjola

Cześć babeczki!

Konsultacja anestezjologiczna wypadła ok. Pani doktór powiedziała, że jestem młoda i zdrowa . Muszę uważać, żeby mnie jakieś choróbsko nie dopadło, bo muszę być zdrowa do zabiegu. Jeżeli zabieg będzie bez komplikacji, to wyjdę w ten sam dzień ze szpitala wieczorem.

Buźka dla wszystkich
    Daj każdemu dniu szansę stania się najpiękniejszym w całym twoim życiu.

Aniołki03.03.2010(7tc),05.11.2010(6tc)

Fan(ka) Avatar kobietka22

Zjola- to super ,że wszystko ok na konsultacji.
    a moja waga ruszyła... w dół teraz ważę 69kg przekroczyłam magiczną granicę 70 tki ,ale się cieszę , a teraz pora na śniadanko serek wiejski lekki się kłania

zjola bardzo dobra wiadomość!!!!!!!!!!!!!

a wy laski to co to za dietę trzymacie DUKAN??? czy coś podobnego? pytam bo widzę że dużo białka pochłaniacie, mój małż się trochę męczył na tym Dukanie, fakt efekt był na wadze ale tylko tam ale zrezygnował bo mógł się że tak powiem przekręcić. bo tak na serio dukan nie jest dla wszystkich

jeszcze tylko Ty... Avatar Anulka16

kasiu to nie dukan , dietka annuni , przyznam ze początki były trudne ale teraz juz jest ok. Nie potrzebuje juz tyle jesc i jem zdrowo. do konca marca chce włożyc moje spodnie

Fan(ka) Avatar kobietka22

Kasiu- ja mam dietę MŻ mniej żreć jem to co rodzinka tylko malutkie porcje np serek wiejski dzielę na 3 posiłki dziś na śniadanie , na kolacje trochę i jutro na śniadanie , a obiadek tak jak wszyscy tylko zupka w malutkiej miseczce lub ziemniaki z mięsem na małym talerzyku i tak schudłam puki co te 3 kg.Zaczęłam od diety Konrada Gacy koleżanka tu na forum stosuje , ale to trzeba było jeść ciągle te same posiłki cały dzień a nawet tydzień np tydzień jeść karkówkę bez soli ,na śniadanie obiad i kolację bleeeeh i przerwałam tą dietkę bo się pochaftowałam 3 dnia po tej karkówce niedoprawionej ,ale fakt ,że przez te 3 dni właśnie 2kg mi spadło , jednak tutaj poszłam za radą aniunni i zmodyfikowałam sobie dietkę urozmaicam o warzywka i inne produkty.
    Anulka - a jak Twoja waga?

Tagi tego tematu

Zasady Postowania