39 001. do 39 010. z 40576
Temat: Odskocznia;))))
-
9-02-2012, 09:46 #39001
Odp: Odskocznia;))))
Anulka - tego jeszcze nie wiem. Czytałam, że po trzech miesiącach, ale zobaczę co gin powie, bo każdy przypadek jest inny.
Kobietko - twarda nie twarda, czy ja wiem. Chyba musiałam się do tego przyzwyczaić, bo bym zwariowała. Traktuję, to jak okazję do wyspania się
A z hurtownią dobry pomysł, zawsze grosz jakiś wpadnie.
-
9-02-2012, 10:10 #39002
-
9-02-2012, 10:14 #39003
-
9-02-2012, 11:09 #39004
-
9-02-2012, 13:22 #39005
Sorry za nieobecność , ale ogólnie jakaś taka nieobecna jestem

aniunnia - Ty wiesz , ten rok jest nasz!!!! Ta ciąża jest inna - sam jej początek jest inny, więc koniec będzie zupełnie inny niż poprzednie Twoje i moje
Nie mam numeru do Ciebie , ale dziewczyny przekażcie że trzymam kciuki &&& i to bez rękawiczek 
zjola - oddaj trochę młodości
jak Ja bym chciała tak wyglądać jak Ty, spóźnione postanowienie noworoczne, jak już urodzą mi się dzieci , będę o siebie dbała ( chodzi o wage ) żeby nigdy nie musiały się wstydzić, młodą mamą już nie będę to chociaż atrakcyjną zostanę 
Danula - ubieraj sie cieplutko
mężuś też ma pracę? 
anulka, czarna - chyba hormony wam buzują, a co z deklaracją kochać w chorobie i nieszczęściu

kobietka - pizza powinna być dzisiaj, bo nie wiem czy wiecie, ale dzisiaj jest święto pizzy
rano wyrobiłam ciasto na parówki w cieście, ale na pizze też takie ujdzie więc będzie jedno i drugie, bo ..... boję się wracać do domu
w ciągu godziny ciasto urosło 2 krotnie, co to będzie po 8 godzinach 

v-jolka - jak zdrówko?
-
9-02-2012, 13:33 #39006
-
9-02-2012, 13:51 #39007
Danusiu autko nie wyrztymało zimy
Ubieraj się ciepło zmarzlaku, pozdrawiam Cię gorąco
Ja też ćwiczę w domu od wtorku, wysportowany kolega przesłał mi coś na jędrny tyłek, bo tam odłożyły mi się słodycze
Mam takie zakwasy że na pupie nie mogę usiąść. Odstawiłam słodycze i poszłam w ślady kobietki, stosuję dietę ŻM.
Ziolu trzymam kciuki za histerioskopię, mnie wypuścili po podaniu antybiotyku do domu
Violu Wojtuś to bardzo poważny kawaler
Pozdrawiam was wszystkie bez wyjątków
Moje Aniołki 02.07.08[*] 22.02.09[*] 03.12.2009[*]
-
9-02-2012, 14:13 #39008
Witajcie kobiety

Nooo tyllllle, że poddałam się i przeczytałam tylko ostatnie.
Tak z Woli na śląsku a czemu pytasz?
To ja trzymam już mocno kciuki &&& mam nadzieje, że będzie dobrze.
Dziękujemy za informacje.
Wiecie któraś co u niej?
No to czekam kochana na relacje po histeroskopii.
Wyniki będą od razu?
Trzymam kciuki już dzisiaj &&&
Nawet nie wiesz jak ciepło się ubieram
ciuchów mi brakuje 
Tak maż też ma na szczęście prace i w końcu jest spokojniej
Jak to kochana nie wytrzymało? Rozsypało Ci się czy jak?
Ejj no miałaś jechać w moje strony
A jak tam wiesz sprawy secowe? Jesteś jeszcze z nim?
No w ogóle co u Ciebie?
Pracujesz?
Pisz mi tu szybko
Ściskam mocno
Vjola Wojtuś śliczny
słodziaczek 
Pozdrawiam
A ja dziś w końcu lece do fryzjera bo wyglądam już jak zarośnięty zwierz każdy włos mam w inną stronę.
I znowu u nas pada śnieg. Kurcze zima nie odpuszcza
Miłego dnia kochane pozdrawiam wszystkie.Aniołek 24.11.2007[*] Aniołek 05.03.2009[*]

-
9-02-2012, 14:57 #39009
Danuś, sisko Ty moja* bywam tu, bywam, choć ostatnio sporadycznie...jakoś tak wyszło. A leci powolutku, do przodu. Młody załapał katar, ale podejrzewam, że to od zębów. I ku mojej uciesze dziś użarł mnie swoim PIERWSZYM ZĄBKIEM
Co prawda wylazł póki co ledwo...ledwo, no, ale jest pierwszy ząb! Pozdrowionka i grzej się tam zmarzlaku. A jak tam...wiesz???
-
9-02-2012, 16:14 #39010
Danusiu musiałam wymienić tylne zawieszenie bo mi amortyzatory zamarzły i wyciekł płyn. Jakby tego było mało popsuł się centralny, jednak mechanik złota rączka zrobił go na jakiś drucik za grosze

Co do spraw sercowych to jestem nadal z tym "artystą" i sama jestem w szoku jak ten troglodyta ewoluował
jest nam razem dobrze. Jednak jak zaczęło mi się układać w sprawach sercowych to z pracą jest znacznie gorzej. Mam nadzieję, że tym razem się uda bo zakwalifikowałam się do drugiego etapu w międzynarodowej firmie budowlanej, otwierają oddział w Łodzi i nie ukrywam, że liczę na to stanowisko. Ogólnie żyję sobie powoli i jak tylko przyjdzie wiosna wybiorę się w twoje strony
Co u Ciebie pracusiu? Czekam na dokładną relację ;)
Ewelinko jak się czujesz? Widzę, że młody rośnie jak na drożdżach
Gratuluję pierwszego ZĄBKA!
Powiem dziewczęta, że brakuje mi naszych rozmów
POZDRAWIAM WAS GORĄCO:*Moje Aniołki 02.07.08[*] 22.02.09[*] 03.12.2009[*]

529Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

..:: Młode Mamy Weteranki ::..
Dzisiaj, 09:37 w Młodziutkie mamy -przyszłe i obecne