Strona 3901 z 4058 PierwszyPierwszy ... 3881 3891 3896 3900 3901 3902 3906 3911 3921 ... OstatniOstatni
39 001. do 39 010. z 40576
Drzewko podziękowań529Podziękowań

Temat: Odskocznia;))))

Biegniesz do nas :) Avatar zjola

Domyślnie Odp: Odskocznia;))))

Anulka - tego jeszcze nie wiem. Czytałam, że po trzech miesiącach, ale zobaczę co gin powie, bo każdy przypadek jest inny.

Kobietko - twarda nie twarda, czy ja wiem. Chyba musiałam się do tego przyzwyczaić, bo bym zwariowała. Traktuję, to jak okazję do wyspania się
    A z hurtownią dobry pomysł, zawsze grosz jakiś wpadnie.
    Daj każdemu dniu szansę stania się najpiękniejszym w całym twoim życiu.

Aniołki03.03.2010(7tc),05.11.2010(6tc)

Fan(ka) Avatar kobietka22

3 miesiące szybko zlecą, i będziecie mogli się postarać już nie mogę się odczekać:)tym razem na pewno wszystko będzie dobrze.

jeszcze tylko Ty... Avatar Anulka16

oj Kochane zeby tak te nasze marzenia sie spełniły..
    Pozdrawiam wszystkie panie, spadam sprzątac, pranie musze zrobic i cos z sobą bo jak w domu sie siedzi to sie człowiek zapuszcza troszke...baj..

Biegniesz do nas :) Avatar zjola

Kobietko - oby, oby

Anastazja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gdzie Ty ????????????????????
    Ostatnio edytowane przez zjola : 9-02-2012 - 11:56
    Daj każdemu dniu szansę stania się najpiękniejszym w całym twoim życiu.

Aniołki03.03.2010(7tc),05.11.2010(6tc)

W oczekiwaniu na cud Avatar anastazja1m

Sorry za nieobecność , ale ogólnie jakaś taka nieobecna jestem
    aniunnia - Ty wiesz , ten rok jest nasz!!!! Ta ciąża jest inna - sam jej początek jest inny, więc koniec będzie zupełnie inny niż poprzednie Twoje i moje Nie mam numeru do Ciebie , ale dziewczyny przekażcie że trzymam kciuki &&& i to bez rękawiczek
    zjola - oddaj trochę młodości jak Ja bym chciała tak wyglądać jak Ty, spóźnione postanowienie noworoczne, jak już urodzą mi się dzieci , będę o siebie dbała ( chodzi o wage ) żeby nigdy nie musiały się wstydzić, młodą mamą już nie będę to chociaż atrakcyjną zostanę
    Danula - ubieraj sie cieplutko mężuś też ma pracę?
    anulka, czarna - chyba hormony wam buzują, a co z deklaracją kochać w chorobie i nieszczęściu
    kobietka - pizza powinna być dzisiaj, bo nie wiem czy wiecie, ale dzisiaj jest święto pizzy rano wyrobiłam ciasto na parówki w cieście, ale na pizze też takie ujdzie więc będzie jedno i drugie, bo ..... boję się wracać do domu w ciągu godziny ciasto urosło 2 krotnie, co to będzie po 8 godzinach
    v-jolka - jak zdrówko?

Fan(ka) Avatar czarna76

anastazja - oj! buzują buzują !

@ się kończy , zaczynam ćwiczenia w domu i mam już na oku fitness , zacznę chodzić

02/2000 (*) 09/2009 (*)

Nadzieja umiera ostatnia. Avatar Magdalena26

Cytat Napisał Danula Zobacz post
    Witajcie kochane moje

Dawno mnie tu nie było ojj bardzo dawno.

Aniunia gratuluje i mocno trzymam kciuki za spokojne 9 miesięcy &&&&

Zjola a co tam u Ciebie? Powtórz proszę tak w skrócie bo sporo do nadrabiania niestety

Madzia jak autko cos mi się tam o oko obiło, że jakieś problemy?? Jeżdzisz jak szalona zapewne

Vjolka jak maluch? Widziałam zdjęcia na nk. Cudny szkrabik. Co tam u Was?

Sis? Bywasz tu jeszcze?? Co tam??

Marta, Kobietka, Lila, Martyna, Czarna, Anastazja, Anulka, Kasia pozdrawiam serdecznie.

U nas spokojnie. Czekam na wiosne mam dość tych mrozów, wymarzłam teraz jak chyba jeszcze nigdy w życiu a jak z zasady zmarzluch jestem brrrr...

Witam wszystkie nowe koleżanki, wybaczcie ale jeszcze nie jestem w temacie nadrobie wkrótce

Miłego dnia kochana buziaki dla wszystkich :*:*
    Danusiu autko nie wyrztymało zimy
    Ubieraj się ciepło zmarzlaku, pozdrawiam Cię gorąco

Cytat Napisał czarna76 Zobacz post
    anastazja - oj! buzują buzują !

@ się kończy , zaczynam ćwiczenia w domu i mam już na oku fitness , zacznę chodzić
    Ja też ćwiczę w domu od wtorku, wysportowany kolega przesłał mi coś na jędrny tyłek, bo tam odłożyły mi się słodycze
    Mam takie zakwasy że na pupie nie mogę usiąść. Odstawiłam słodycze i poszłam w ślady kobietki, stosuję dietę ŻM.

Ziolu trzymam kciuki za histerioskopię, mnie wypuścili po podaniu antybiotyku do domu

Violu Wojtuś to bardzo poważny kawaler

Pozdrawiam was wszystkie bez wyjątków
    zjola dziękuje za post.
    Moje Aniołki 02.07.08[*] 22.02.09[*] 03.12.2009[*]

czekam ciągle czekam..... Avatar Danula
    Wpisów do bloga
    8

Witajcie kobiety

Cytat Napisał Anulka16 Zobacz post
    hej , Danula no masz tyyyyyyyllllleee do nadobienia, z Woli na śląsku jesteś?

Annunia???halo , halo????
    Nooo tyllllle, że poddałam się i przeczytałam tylko ostatnie.
    Tak z Woli na śląsku a czemu pytasz?

Cytat Napisał aniunnia Zobacz post
    Cześć dziewczyny... jestem mężem Ani.. ona jest teraz w szpitalu ponieważ ma krwiaka przy pęcherzyku...krwiak ten jest powodem krwawień.. Pani ginekolog powiedziała że krwiak jest w korzystnym położeniu.. póki co Ania musi leżeć nawet do kibelka nie moze chodzic.. dzis miala robione beta hcg noi lekarze powiedzieli ze wyszło bradzo dobrze... pozdrawiam was.. trzymajcie za nią kciuki bardzo mocno...
    To ja trzymam już mocno kciuki &&& mam nadzieje, że będzie dobrze.
    Dziękujemy za informacje.
    Wiecie któraś co u niej?

Cytat Napisał zjola Zobacz post
    Hejka!

Danula - dobrze, że wpadłaś :) U mnie w skrócie szykuje się histeroskopia 15 lutego o godz. 7.10 rano.

Anniunia - trzymaj się! Mężu Ani Ty też. Kciuki za szczęśliwe zakończenie. Niejeden krwiak na forum poszedł sobie w siną dal, więc i u was tak będzie.

V_jolka - ale kruszynka z twojego Wojtusia. Śliczniutki

Anulka - napisz mi na pw co u Ani.

A ja już wiem, że zabieg mam 15 lutego na 7.10.

Pozdrowionka dla wszystkich
    No to czekam kochana na relacje po histeroskopii.
    Wyniki będą od razu?
    Trzymam kciuki już dzisiaj &&&

Cytat Napisał anastazja1m Zobacz post
    Sorry za nieobecność , ale ogólnie jakaś taka nieobecna jestem
    aniunnia - Ty wiesz , ten rok jest nasz!!!! Ta ciąża jest inna - sam jej początek jest inny, więc koniec będzie zupełnie inny niż poprzednie Twoje i moje Nie mam numeru do Ciebie , ale dziewczyny przekażcie że trzymam kciuki &&& i to bez rękawiczek
    zjola - oddaj trochę młodości jak Ja bym chciała tak wyglądać jak Ty, spóźnione postanowienie noworoczne, jak już urodzą mi się dzieci , będę o siebie dbała ( chodzi o wage ) żeby nigdy nie musiały się wstydzić, młodą mamą już nie będę to chociaż atrakcyjną zostanę
    Danula - ubieraj sie cieplutko mężuś też ma pracę?
    anulka, czarna - chyba hormony wam buzują, a co z deklaracją kochać w chorobie i nieszczęściu
    kobietka - pizza powinna być dzisiaj, bo nie wiem czy wiecie, ale dzisiaj jest święto pizzy rano wyrobiłam ciasto na parówki w cieście, ale na pizze też takie ujdzie więc będzie jedno i drugie, bo ..... boję się wracać do domu w ciągu godziny ciasto urosło 2 krotnie, co to będzie po 8 godzinach
    v-jolka - jak zdrówko?
    Nawet nie wiesz jak ciepło się ubieram ciuchów mi brakuje
    Tak maż też ma na szczęście prace i w końcu jest spokojniej

Cytat Napisał Magdalena26 Zobacz post
    Danusiu autko nie wyrztymało zimy
    Ubieraj się ciepło zmarzlaku, pozdrawiam Cię gorąco
    Ja też ćwiczę w domu od wtorku, wysportowany kolega przesłał mi coś na jędrny tyłek, bo tam odłożyły mi się słodycze
    Mam takie zakwasy że na pupie nie mogę usiąść. Odstawiłam słodycze i poszłam w ślady kobietki, stosuję dietę ŻM.
    Ziolu trzymam kciuki za histerioskopię, mnie wypuścili po podaniu antybiotyku do domu
    Violu Wojtuś to bardzo poważny kawaler
    Pozdrawiam was wszystkie bez wyjątków
    Jak to kochana nie wytrzymało? Rozsypało Ci się czy jak?
    Ejj no miałaś jechać w moje strony
    A jak tam wiesz sprawy secowe? Jesteś jeszcze z nim?
    No w ogóle co u Ciebie?
    Pracujesz?
    Pisz mi tu szybko
    Ściskam mocno

Vjola Wojtuś śliczny słodziaczek
    Pozdrawiam

A ja dziś w końcu lece do fryzjera bo wyglądam już jak zarośnięty zwierz każdy włos mam w inną stronę.
    I znowu u nas pada śnieg. Kurcze zima nie odpuszcza

Miłego dnia kochane pozdrawiam wszystkie.
    Aniołek 24.11.2007[*] Aniołek 05.03.2009[*]

Dum Spiro Spero... Avatar ewelina28

Danuś, sisko Ty moja* bywam tu, bywam, choć ostatnio sporadycznie...jakoś tak wyszło. A leci powolutku, do przodu. Młody załapał katar, ale podejrzewam, że to od zębów. I ku mojej uciesze dziś użarł mnie swoim PIERWSZYM ZĄBKIEM Co prawda wylazł póki co ledwo...ledwo, no, ale jest pierwszy ząb! Pozdrowionka i grzej się tam zmarzlaku. A jak tam...wiesz???

Mama Aniołków [*][*][*]
    Nie chcę się skarżyć na swój los Nie proszę więcej, niż dać możesz I ciągle mam nadzieję, że... Że chyba wiesz, co robisz, Boże...

Nadzieja umiera ostatnia. Avatar Magdalena26

Danusiu musiałam wymienić tylne zawieszenie bo mi amortyzatory zamarzły i wyciekł płyn. Jakby tego było mało popsuł się centralny, jednak mechanik złota rączka zrobił go na jakiś drucik za grosze
    Co do spraw sercowych to jestem nadal z tym "artystą" i sama jestem w szoku jak ten troglodyta ewoluował jest nam razem dobrze. Jednak jak zaczęło mi się układać w sprawach sercowych to z pracą jest znacznie gorzej. Mam nadzieję, że tym razem się uda bo zakwalifikowałam się do drugiego etapu w międzynarodowej firmie budowlanej, otwierają oddział w Łodzi i nie ukrywam, że liczę na to stanowisko. Ogólnie żyję sobie powoli i jak tylko przyjdzie wiosna wybiorę się w twoje strony

Co u Ciebie pracusiu? Czekam na dokładną relację ;)
    Ewelinko jak się czujesz? Widzę, że młody rośnie jak na drożdżach Gratuluję pierwszego ZĄBKA!
    Powiem dziewczęta, że brakuje mi naszych rozmów
    POZDRAWIAM WAS GORĄCO:*
    Moje Aniołki 02.07.08[*] 22.02.09[*] 03.12.2009[*]

Tagi tego tematu

Zasady Postowania