1. do 4. z 4
Temat: ratunku
-
9-02-2012, 12:29 #1Początkująca(y)
ratunku
witam dokładnie rok temu poroniłam w 8 tygodniu ciąży. Starałam się zajść ponad 1,5 roku ponieważ mam problem z policystycznymi jajnikami nie było łatwo... odpuściłam na trochę ale nei zabezpieczywszy sie nadal i niestety cisza
nic do dnia dzisiejszego w tej kwestii sie nie zmieniło... dziś mam umówioną wizyte u gin. ponieważ @ spóźnia mi sie 3 tyg. i pojawił sie "czekoladowy śluz" test negatywny wiec znowu mi sie coś babrze
mc mam nieregularne więc nie robiłam sobie nadzieii ze udało mi sie w końcu zaskoczyć ale to brązowawe plamienie mnie niepokoi czy któraś tak miała co to może oznaczać.
-
9-02-2012, 15:07 #2
Odp: ratunku
Ja myślę że najlepiej na to pytanie odpowie ci ginekolog.
-
9-02-2012, 15:13 #3
Bibik, witaj* jest wiele opcji, które może tłumaczyć takie plamienie. Nie jesteśmy niestety lekarzami, więc najlepiej jak najszybciej udać się do ginekologa. On będzie wiedział najlepiej co się dzieje i na pewno coś poradzi. Nie martw się, tylko działaj. Kto, jak kto, ale ginekolog w takiej sytuacji jest jak najbardziej wskazany! Powodzenia*
-
9-02-2012, 23:22 #4Wdrożona(y)
Najpewniejszą opcją bedzie wizyta u dobrego doktora i czym szybciej tym lepiej unikniesz stresu i bezsensownych domysłów.3mam kciuki

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

..:: Młode Mamy Weteranki ::..
Dzisiaj, 09:37 w Młodziutkie mamy -przyszłe i obecne