18 391. do 18 398. z 18398
Temat: Wieści od cieżarówek
-
23-05-2012, 00:05 #18391
Odp: Wieści od cieżarówek
Wiolka_1982, magnusik- dzieki. No to, ze mnie tak dlugo nie bylo to czesciowo wlasnie dlatego, ze z powodu ciazy i malego szkraba w domu wieczorami padam z nog i nie mam juz na nic sily
. A czy ja jestem odwazna- hihi dzidzius nas wzial z zaskoczenia, nie bylo czasu na debaty
-
23-05-2012, 07:35 #18392
-
23-05-2012, 08:29 #18393
Pamiętacie! Jak się czujesz prawie na wylocie?

Skończony 22tc. Cierpliwości, jeszcze będziesz błagać by Cię dzieć oszczędził
Ada miała pępowinę owiniętą wokół szyi 2 razy. Ważne jest by lekarz sprawdził przed SN jak jest z tą pępowiną, bo wtedy odpowiednio muszę działać położne podczas porodu. Innym wyjściem jest też CC jeśli są większe obawy. No i należy trzymac kciuki, że jak jest Synek to jednak te korale za chwilę mu się znudzą.
Wielkie gratulacje kochana, hip hip hurra!
Witaj Marysiu.
No nie mogę, co za piękny suwak.
Gratulacje Cati! I my będziemy miec Córeczkę i również mam nadzieję, że będe obserwatorem pięknej siostrzanej przyjaźni.
W wolnej chwili pochwal się fotkami Elki.
Boziu jak strasznie mi żyły/żylaki wyskoczyły. Jeden na udzie wygląda jakby mi pękł, więc chyba przejście na to L4 to będzie strzałem w dziesiątkę.
-
23-05-2012, 11:56 #18394
-
23-05-2012, 12:14 #18395
-
Wczoraj, 23:13 #18396
aniunnia - to na pewno sa juz ruchy maluszka, trzymam kciuki zebys spokojnie dotrwala do nastepnej wizyty

Lili - to widze, ze teraz sie czesto zdarza rodzenstwo tej samej plci
, bo wsrod moich znajomych z dwojgiem dzieci to tylko jedna kolezanka spodziewa sie wlasnie za ok 2 tyg dziewczynki a ma juz chlopca (chyba, ze sie jeszcze co innego okaze bo lekarz nie byl na 100%pewny) . Gratuluje drugiej corci, a imie juz wybrane?
kahaka - dziekuje
, mam nadzieje, ze damy rade z dwojka takich maluszkow. A jak sie Twoja Agatka miewa?
Zalaczam zdjecia Eli.DSCN4152.jpgDSCN4163.jpg
-
Dzisiaj, 06:06 #18397
Cati - Ela śliczniutka, słodziaki te nasze dzieciaki. Co do imienia to nie mamy ustalone, jest kilka propozycji, ale nie ma kompletnie zgodności. Też zauważyłam, że mieć parkę teraz to jak los na loterii, my w każdym razie nie kończymy przygody z dziećmi.

Aniunnia - ruchy trwają?
Ja mam dziś wizytę na 15 i proszę o trzymanie kciuków, dorwę się do kompa dopiero chyba wieczorem, ale zawitam na pewno.
-
Dzisiaj, 09:03 #18398
Lilijanna - &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę... ależ suwaczek mknie do przodu - super!!!
Dawno mnie nie było i nie wiem, czy mnie jeszcze pamiętacie
co u mnie: dołączyłam do grona brzuchatek - dziś dokładnie 16tc na liczniku
Mam nadzieję, że tym razem będzie ok. termin na listopad. Obawy oczywiście są każdego dnia, a przed wizytą sięgają zenitu; a zwłaszcza zanim zobaczę bijące serduszko i fikające rączki i nóżki na usg... czekam na pierwsze ruchy i już cierpliwość sięga zenitu....
pozdrawiam

2887Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

..:: Młode Mamy Weteranki ::..
Dzisiaj, 09:37 w Młodziutkie mamy -przyszłe i obecne