Strona 1840 z 1840 PierwszyPierwszy ... 1820 1830 1835 1839 1840
18 391. do 18 398. z 18398
Drzewko podziękowań2887Podziękowań

Temat: Wieści od cieżarówek

Wdrożona(y) Avatar Cati

Domyślnie Odp: Wieści od cieżarówek

Wiolka_1982, magnusik- dzieki. No to, ze mnie tak dlugo nie bylo to czesciowo wlasnie dlatego, ze z powodu ciazy i malego szkraba w domu wieczorami padam z nog i nie mam juz na nic sily . A czy ja jestem odwazna- hihi dzidzius nas wzial z zaskoczenia, nie bylo czasu na debaty

Fan(ka) Avatar aniunnia

Cati szybciutko się postaraliście Moje gratulacje i byle do końca

Miśkam gratuluje

13.01.2011 Aniołek (*)

Fan(ka)

Cytat Napisał nadalka Zobacz post
    Cześć dziewczyny, tak rzadko się się odzywam że pewnie nawet mnie nie pamietacie... Fajnie że u was ok ;)
    Pamiętacie! Jak się czujesz prawie na wylocie?

Cytat Napisał aniunnia Zobacz post
    Dziewczyny powiedzcie mi proszę od kiedy czułyscie ruchy..
    Skończony 22tc. Cierpliwości, jeszcze będziesz błagać by Cię dzieć oszczędził

Cytat Napisał kasiaa24 Zobacz post
    A ja dziś byłam na USG i strasznie sie zmartwilam lekarz stwierdził że mały ma owinięta pępowine wokól szyji, no może nie do końca owinięto poprostu założoną tak jak korale, kazał sie denerwować a ja jakoś nie umiem.
    Ada miała pępowinę owiniętą wokół szyi 2 razy. Ważne jest by lekarz sprawdził przed SN jak jest z tą pępowiną, bo wtedy odpowiednio muszę działać położne podczas porodu. Innym wyjściem jest też CC jeśli są większe obawy. No i należy trzymac kciuki, że jak jest Synek to jednak te korale za chwilę mu się znudzą.
    Cytat Napisał miśkam Zobacz post
    Marzyłam, żeby móc to napisać... W niedzielę 13 maja przyszła na świat moja Marysia Urodzona sn, 3120gram i 56cm. Obie czujemy się dobrze. Mama jest obolala, ale przeszczęśliwa
    Wielkie gratulacje kochana, hip hip hurra! Witaj Marysiu.

Cytat Napisał Cati Zobacz post
    Annunia, Lili - gratuluje Wam bardzo malenstw w brzuszkach!

Pisze do Was na tym watku bo Ela niedlugo bedzie miala mlodsza siostrzyczke. Jestem w 21tc i ostatnio wlasnie dowiedzielismy sie, ze czekamy na druga dziewczynke. Bardzo sie cieszymy, mam nadzieje, ze dziewczynki beda dobrymi przyjaciolkami bo roznica wieku miedzy nimi bedzie wynosic niecale 14 miesiecy.

Postaram sie do Was czesciej zagladac i byc bardziej na biezaco z tym co sie u Was dzieje.
    No nie mogę, co za piękny suwak. Gratulacje Cati! I my będziemy miec Córeczkę i również mam nadzieję, że będe obserwatorem pięknej siostrzanej przyjaźni.

W wolnej chwili pochwal się fotkami Elki.

Boziu jak strasznie mi żyły/żylaki wyskoczyły. Jeden na udzie wygląda jakby mi pękł, więc chyba przejście na to L4 to będzie strzałem w dziesiątkę.
    Nasz Aniołek - [*] 25.09.2008 10tc ; Nasza Córcia - Adrianna - 04.08.2010 40tc

Fan(ka) Avatar aniunnia

Lilijanna co tam? Pusto tu się coś zrobiło... Bywa ,że i parę dni się nikt tu nie odzywa.. A ja wreszcie zaczęłam znowu coś czuć.. Chyba ruchy... Tak się boję tej wizyty.. Mam ją za tydzień...

13.01.2011 Aniołek (*)

Fan(ka) Avatar kahaka

Cati, ale wieści! aż się gęba cieszy
    aniunnia, to pewnie ruchy Trzymam mocno kciuki za wizytę, ale jestem pewna, że wieści będą dobre

Aniołki 12.2009 (8 tc), 01.2011 (10 tc)

Wdrożona(y) Avatar Cati

aniunnia - to na pewno sa juz ruchy maluszka, trzymam kciuki zebys spokojnie dotrwala do nastepnej wizyty
    Lili - to widze, ze teraz sie czesto zdarza rodzenstwo tej samej plci , bo wsrod moich znajomych z dwojgiem dzieci to tylko jedna kolezanka spodziewa sie wlasnie za ok 2 tyg dziewczynki a ma juz chlopca (chyba, ze sie jeszcze co innego okaze bo lekarz nie byl na 100%pewny) . Gratuluje drugiej corci, a imie juz wybrane?
    kahaka - dziekuje , mam nadzieje, ze damy rade z dwojka takich maluszkow. A jak sie Twoja Agatka miewa?

Zalaczam zdjecia Eli.DSCN4152.jpgDSCN4163.jpg

Fan(ka)

Cati - Ela śliczniutka, słodziaki te nasze dzieciaki. Co do imienia to nie mamy ustalone, jest kilka propozycji, ale nie ma kompletnie zgodności. Też zauważyłam, że mieć parkę teraz to jak los na loterii, my w każdym razie nie kończymy przygody z dziećmi.

Aniunnia - ruchy trwają?

Ja mam dziś wizytę na 15 i proszę o trzymanie kciuków, dorwę się do kompa dopiero chyba wieczorem, ale zawitam na pewno.
    Nasz Aniołek - [*] 25.09.2008 10tc ; Nasza Córcia - Adrianna - 04.08.2010 40tc

Entuzjast(k)a Avatar agamati1

Lilijanna - &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę... ależ suwaczek mknie do przodu - super!!!

Dawno mnie nie było i nie wiem, czy mnie jeszcze pamiętacie co u mnie: dołączyłam do grona brzuchatek - dziś dokładnie 16tc na liczniku Mam nadzieję, że tym razem będzie ok. termin na listopad. Obawy oczywiście są każdego dnia, a przed wizytą sięgają zenitu; a zwłaszcza zanim zobaczę bijące serduszko i fikające rączki i nóżki na usg... czekam na pierwsze ruchy i już cierpliwość sięga zenitu....
    pozdrawiam

Mama Aniołka - Oleńki 28.04.2010r ( 19 tc.)oraz (*)6.07.2001 (8tc), (*)20.03.2009 (6tc)

Zasady Postowania