51. do 54. z 54
Temat: Dla Naszych Aniołków
-
25-01-2012, 20:38 #51Początkująca(y)
Odp: Dla Naszych Aniołków
Ja również straciłam mojego małego Aniołka w 11tc. Wszystko zaczęło się od kontrolnej wizyty u lekarza i badania usg, które wykazało, że moje maleństwo jest martwe, potem, szpital, zabieg i ból... od początku ciąży czułam się dobrze, rzadnych dolegliwości, bóli, nic i nagle taka informacja. Kiedy się dowiedziałam czułam się tak jakbym dostała w twarz. Nie wierze w to co się stało do tej pory, ciągle mam wrażenie, że to tylko zły sen, koszmar. Od zawsze marzyłam o dziecku, chciałam mieć synka i tak czułam, że to będzie chłopak. Aleksander - tak miał mieć na imię, mój mały Oluś. Nie ma nawet takiego miejsca, gdzie mogłabym zapalić dla Niego świeczkę, pomodlić się. Nie mam nic... Wiem, że dobry Bóg tak chciał, ale to był mój synek, tak bardzo pragnęłam go mieć. Tęsknie za Nim, pewnie tak jak wszystkie matki, które kiedykolwiek straciły swoje dzieci. Dla wszystkich utraconych Aniołków (*)(*)(*) i dla Ciebie synku (*)(*)(*)
Kocham Cię Oluś. Na zawsze: mama.
23.01.2012r (*)(*)(*)
-
20-03-2012, 15:10 #52
*16.08.2011 [*]
dla mojego Aniołka
"czy rozpoznasz mnie, gdy spotkamy się w niebie"
-
19-04-2012, 23:07 #53
Dla mojego ukochanego Kubusia (***) - dzisiaj mija dwa miesiace jak od nas odszedles :(( a ja tak bardzo tesknie
-
24-04-2012, 19:02 #54
Widzę Cię w ramionach Matki Ukochanej,
Widzę blask Anielskiej buzi roześmianej.
Wiem, że kochasz nas szczerze, że tęsknisz za nami,
Że broisz tam w Niebie z innymi Aniołkami.
Na ziemi zostawiłeś miłości tak wiele,
Oddamy Ci ją w Niebie nasz mały Aniele ... Aniołek 20.04.2012(*) 9tc

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

..:: Młode Mamy Weteranki ::..
Dzisiaj, 09:37 w Młodziutkie mamy -przyszłe i obecne