4 451. do 4 460. z 4485
-
Wczoraj, 09:32 #4451
Odp: "ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"
Monila, ja po kawusi. Zajadam sie truskawkami z serkiem bialym.... PYCHOTKA.
Bibi, złóż skargę na policję, ktoś naruszył twoją cielesność. Ty zgłaszasz fakt, a nie potrzebujesz zabezpieczenie profilaktycznego! No wiesz, zbulwersowana jestem!
-
Wczoraj, 10:23 #4452
Cześć moje kochane:**
Ja już chodzę jak struta jak myślę o jutrzejszym dniu wiem,że życzenia dostanę i wierszyk pewnie nawet kwiatki od moich córeczek ale jak znam mojego to nawet go głowy mu nie przyjdzie,żeby w imieniu naszych dwóch aniołeczków choć coś mi powiedzieć a tak bym chciała coś usłyszeć:(
Wiecie byłam na szkoleniu z "Bezpiecznego malucha" super sprawa nauczyłam się udzielać pierwszej pomocy noworodkom przy bezdechach,przy zaksztuszeniu,itd ale wszystko było teoretyczne tzn ratownik pokazywał na fantomie i myślę,że zaproszę sobie takiego do domu na indywidualne przeszkolenie wtedy pod jego okiem można się nauczyć dokładnie co ,gdzie i ile razy i czego najbardziej się obawiam jak mocno.
Aniu co do mszy to z tego co pamiętam jak mówił ksiądz Irek to była ostatnia przed wakacjami lipiec i sierpień się nie odbywają-Iwonko popraw mnie jak coś pokręciłam.Rozumiem,że dużo było chorych dzieciaczków na tej mszy tak??JA bym nie wysiedziała,nie mogę patrzeć w tv jak pokazują jakieś chore dziecko a co dopiero na żywo te biedne maleństwa oglądać:((
Wiecie zaczęłam pisać życzenia urodzinowe dla mojej córeczki tak bardzo chcę jej dać w tym dniu od siebie coś wyjątkowego.Jak skończę to poddam go Waszej ocenie choć na pewno nie będzie tem piękny jak Elomelo no ale mój własny.
-
Wczoraj, 10:28 #4453
Tak, kolejna msza w Konstancinie będzie we wrzesniu, ale w czerwcu będzie w W-wie na Skaryszewskiej, będzie tez w Otwocku i Mińsku Maz, ale nie wiem kiedy. Było troszkę dzieci, ale ja zwracałam uwagę na te z zd. Tylko one przykuwały mój wzrok. I to było najgorsze. Widzę to, czego się obawiam.
Izuś, a jak się czujesz?
Ja też nie przypuszczam, by mój małż wpadł na ten pomysł... No, cóż. Niektórzy tak mają.
-
Wczoraj, 11:15 #4454
Iwonuś cieszę się że dziś lepiej.Zwątpienia nam towarzyszą bo jestesmy tylko ludzmi...szczególnie gdy widzisz na własne oczy to czego się boisz...Trzeba jednak powtarzać wierzę Ci i już. I tego się trzymać.

Moje Słoneczko odeszło w czwartej dobie życia...
http://karolekszczerba.pamietajmy.com.pl/
TO ZASZCZYT BYĆ WASZĄ MAMĄ :)

-
Wczoraj, 11:31 #4455
Malinkaizi - dziękuję, że tak doceniach moja "twórczość". Piękne jest to co piszemy własnym sercem, dlatego to co stworzysz będzie cudne, niepowtarzalne i jedyne w swoim rodzaju ... BO TWOJE ...
Okropnie mi ciężko ... Nie mam sił nawet oddychać ... Chciałam komuś pomóc, ale chyba nie wyszło ... Strasznie mi smutno ... W ogóle od kilku miesięcy jakoś nie umiem walczyć, każdy drobny stres mnie przerasta ...
Januszku ukochany (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Przedszkolaki (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Kruszynki pod sercami **********Ostatnio edytowane przez Elomelo : Wczoraj - 11:41
Widzę Cię w ramionach Matki Ukochanej,
Widzę blask Anielskiej buzi roześmianej.
Wiem, że kochasz nas szczerze, że tęsknisz za nami,
Że broisz tam w Niebie z innymi Aniołkami.
Na ziemi zostawiłeś miłości tak wiele,
Oddamy Ci ją w Niebie nasz mały Aniele ... Aniołek 20.04.2012(*) 9tc
-
Wczoraj, 11:56 #4456
Iwonko ja czuję się dobrze,badania mam dobre już anemia minęła ale martwię się o swoją przyjaciółkę bo trafiła do szpitala z cukrzycą ciążową,strasznie się denerwuje,chciałabym ją jakoś uspokoić ale nie znam się na cukrzycy a to co przeczytałam w necie mnie samą przyprawiło o ból głowy:(
Elomelo najważniejsze,że chciałaś dobrze mam nadzieję ,że ten ktoś to doceni.
gosiulek73 a jak u Ciebie samopoczucie???
-
Wczoraj, 13:39 #4457
Elomelo,Malinko czasami tak jest że chcey pomóc ale nie wiemy jak,nie mamy takich możliwości albo nasza pomoc zostaje niedoceniona. Wtedy trzeba oddać wszystko w ręce Pana Boga i czekać na nagrodę od Niego..bo ON zawsze dobre uczynki nagradza..

Iza cukrzyca jest groźna ale pod kontrolą będzie wszystko dobrze...
Nie martw się.
Jak moje samopoczucie? Hmm do niczego nie podobne...Czekam na @ i mogła być już przyjść bo napięta jestem,rozdrażniona że mam dość.
O dniu jutrzejszym staram się nie myśleć choc jak czytałam posta Iwonki to się rozpłakałam.Podświadomie to siedzi i chyba będzie.

-
Wczoraj, 13:58 #4458
Wiem i dziękuję, ta osoba jest wdzięczna, ale zbyt świeżą rane miała, a ja ja chyba "posoliłam" ...
Widzę Cię w ramionach Matki Ukochanej,
Widzę blask Anielskiej buzi roześmianej.
Wiem, że kochasz nas szczerze, że tęsknisz za nami,
Że broisz tam w Niebie z innymi Aniołkami.
Na ziemi zostawiłeś miłości tak wiele,
Oddamy Ci ją w Niebie nasz mały Aniele ... Aniołek 20.04.2012(*) 9tc
-
Wczoraj, 14:46 #4459
Czy któraś z Was słuchałą tej audycji w radio wczoraj? Ja zapomniałam.Zresztą byłam taka zmęczona że poszłam spać.

-
Wczoraj, 17:50 #4460

1788Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

..:: Młode Mamy Weteranki ::..
Dzisiaj, 09:37 w Młodziutkie mamy -przyszłe i obecne