21. do 30. z 120
Temat: Sluby wesela- organizacja;-)
-
19-01-2009, 19:37 #21
Odp: Sluby wesela- organizacja;-)
Pinka kurcze wszystkie fajne
pewnie najlepiej na żywo dobrać 

naszyjnik super
fajne w krótkich włosach chyba by wyglądały takie Zalotna i kapryśna <Br> Krótkie, wycieniowane i wystrzępione w pazurki włosy zostały podniesione na okrągłej szczotce. Poszczególne pasma rozdzielone gumą fryzjerską, wyczesane w pazurki, zachodzą lekko na twarz. Odświętny charakter fryzurze nadaje d
wysokie pewnie w kokach lepiej wyglądają chociaż kto wie
-
19-01-2009, 19:56 #22
No wlasnie nie sie takie delikatne podobaja bo tak ja mówisz te wieksze to raczej do koków pasują

a u mnie to koka raczej nie bedzie hihi bo z czego

ta biżuteria tez mi sie bardzo podoba i jeszcze jedna
Urocze kolczyki z wisiorkiem firmy Tyfanit (526585765) - Aukcje internetowe Allegro

-
20-01-2009, 10:38 #23
-
20-01-2009, 12:01 #24
ja miałam kolczyki i naszyjnik z perłami, też ładnie się prezentują, chociaz ten pierwszy komplecik też ładniutki
a co do tych ozdób do włosów to zalezy tez czy bedziesz miała cos jeszcze we włosach czy tylko diademik, bo jesli np kwiaty czy welonik to trzeba wszystko dopasowac, żeby nie było za dużo tego
-
20-01-2009, 15:04 #25
PINKA Ty ale szalejesz

wiesz łatwiej byłoby cos dobrac, gdybys juz miała kieckę i jakąs fryzurkę na oku...a do srebra, to ja mam słabość...uwielbiam srebrne wyroby, a z perłami, to bym uwazala, podobno przynoszą pecha
no zdecyduj sie na cos, to pomozemy dobrac dodatki 
-
20-01-2009, 15:15 #26
kurcze Nata myslisz ze to tak łatwo heehhe ja to mam taki metlik w glowie ze nie wiem

kurcze nawet nie wiem na jaka dlugos wlosy mi urosna

zeby jakis fryz dobrac????????????
-
20-01-2009, 15:46 #27
PINKA wiem, ze wybor masz przeogromny i mozna dostac kręćka...a wlosy rosna srednio okolo 1,5 cm miesięcznie, wiec jeli zamierzacie się pobrac w sierpniu, wrzesniu, to do tego czasu urosna Ci o jakies 10 cm...a moze ciut więcej

A myslalas wogole jak chcesz wyglądac? romantycznie, drapieznie, a moze nowoczesnie ??? Na pewno masz jakąs wizję swojego wygladu, w tym szczegolnym dniu...odbiegajac od tematu- czy Ty masz zielone oczy???
-
20-01-2009, 15:51 #28
Nata- oczy mam niebieski

a jak chciala bym wgladac hmmmm na pewno nie wystrojona przesadnie
ani komicznie raczej tak skromnie ale olsniewajaco

zeby było to cos!!!!!!!!
sama nie wiem jak to do konca okreslic......................
-
20-01-2009, 17:23 #29
Co do pereł to jeśli ktoś jest przesądny to wiadomo że nie ubierze ja nie jestem wiec mi by nie przeszkadzały

Pinka daj znać czy dostałaś ...wiem że nie ciekawe foty
...na kimś widać lepiej jak wygląda bo jak lezy to jest płaska
a wybierasz się w końcu do Polski by wszystko pozatwierdzać czy nie ???
-
20-01-2009, 17:45 #30
ja tez przesadna nie jestem ale nie lubie pereł z reszta nawet do mnie nie pasują

kiedys ubralam jak u kumpeli bylam i nie pasuja mi absolutnie................
tak w polsce bede napewno jak juz sie z restauracjami dogadam bo czekam jeszcze na kilka odpowiedzi wiec mysle ze juz niedługo to nastapi..............
Dostałam focie no wiadomo zenie ma to jak na realu sie widzi ale nie jest zle zaraz mojemu pokaze bo on to jest taki smieszny hehe ze najlepiej sam by mi kiece uszył hehe

1Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

zaraz ci wyślę zdjęcia 

Facebook

..:: Młode Mamy Weteranki ::..
Dzisiaj, 09:37 w Młodziutkie mamy -przyszłe i obecne