1. do 10. z 78
-
10-03-2010, 20:28 #1
Spotkania aktywnych mam - Poznań
Witajcie,
wspólnie z naszym partnerem firmą Johnson Baby organizujemy projekt mający ułatwić mamom z rodzinami, spotykanie się z koleżankami z forum jednocześnie dowiadując się interesujących czy pożytecznych rzeczy.
Chcielibyśmy by każde spotkanie miało temat Was interesujący. Podpowiedzi mile widziane. Jeśli będzie to w naszych możliwościach postaramy sie takie spotkanie dla Was zorganizować .
Wykłady będą zamykały się w 15-30 minutach. Mogą trwać dłużej jeśli temat wam podpasuje i bedziecie miały do prowadzącej osoby pytania.
Nie chcemy jednak byście na takim spotkaniu nie miały później czasu na swobodne babskie ploteczki a szacujemy ,że spotkania -szczególnie te z młodszymi dziećmi - trwają przeciętnie 2-3h.
Przewidujemy także warsztaty np "chustowanie" , "joga - także z dziećmi" , może cos bardziej artystycznego jak "decoupage".
Tego typu warsztaty będą dłuższe około 1-2h. Bedziemy się starali również zapewnić kogoś do opieki , podczas spotkań angażujacych bardziej mamy niż maluszki. Mile widziani sa tatusiowie oraz osoby, które jeszcze nie piszą na naszym forum.
Na spotkaniach może się pojawić ktoś z administracji babyboom.pl oraz J&J
Za udział nie płacicie, nikt nie będzie też zmuszał was do zakupu czegokolwiek.
Spotkania w zależności od tematu będą sie odbywały w szkołach rodzenia, salach zabaw i innych przyjaznych miejscach.
Byłoby nam miło gdybyście po spotkaniu zechcieli zamieścić krótką relację , może z kilkoma zdjęciami w specjalnym portalu , który uruchomi J&J.
Przemyślcie proszę czy tego typu spotkania Wam odpowiada , jeśli tak potwierdzcie chęc wzięcia w nim udziału.
Pierwsze terminy wyznaczamy na już
czyli marzec.
Gdy się bedziecie wpisywać proszę zaznaczcie czy bedziecie z dziećmi ( w jakim wieku ) i mężami ( wiek męża nie jest konieczny
)
Jeśli któraś z Was byłaby chetna koordynować spotkanie w Waszym miescie proszę o info na PW.
Pozdrawiam
-
10-03-2010, 23:41 #2
-
11-03-2010, 13:21 #3
-
11-03-2010, 14:27 #4
Odp: Spotkania aktywnych mam - Poznań
Ja się chętnie zapisuję

Jestem w ciąży w 19tc2dc. Chętnie poznam nowe Mamy mniej doświadczone i te bardziej, chętnie poznam dzieciaczki te na tym świecie już brykające jak i te w brzuszku.
I mogę pomóc w organizacji
-
11-03-2010, 16:35 #5
Liljana, bardzo fajnie

W takim razie gdy się zgłosi więcej mam , policz proszę chetne , czy z dziećmi czy nie i czy z meżami.
Możesz do mnie pisać na PW albo tutaj.
-
11-03-2010, 16:39 #6
Tak jest!!!
-
11-03-2010, 21:20 #7
ja też się wpisuję, na razie bez maluszka, ale chętnie się dowiem czegoś więcej- np o chustach
-
12-03-2010, 13:28 #8
-
12-03-2010, 17:02 #9
Bestyja - pytam z ciekawości:
1) czy miejsca są już Wam znane?
2) jakbym miała takie jedno mogę Wam polecić?
3) Jest to centrum sportowe z kącikiem dla dzieci, ewentualnie jest mała sala gdzie można poćwiczyć i z dziećmi i same. Jest bezpiecznie. Rozumiem, że centrum "oddaje" nam taki pokoik charytatywnie na określony czas?
4) czy nie warto bym miała informację skąd są chętne mamusie, żeby przy mniejszej ilości szło lepiej dopasować miejsce?
5) ile osób musi być chętne żeby spotkanie się odbyło?
6) na kiedy miałoby być to spotkanie w marcu?
To tak na szybko co mi się nasuwa na mózgownicę
Jutro wstanę to zrobię listę osób chętnych z opcją sama, z mężem, z dzieckiem. I będę podklejać.
-
13-03-2010, 08:38 #10
Również chętnie będę uczestniczyła w spotkaniach. Obecnie 12tc i 3d

Mama Aniołka - Oleńki 28.04.2010r ( 19 tc.) http://aleksandrawyskiel.pamietajmy.com.pl/oraz Aniołków (*)6.07.2001 (8tc), (*)20.03.2009 (6tc)

1Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

„Alcatraz”
Dzisiaj, 15:21 w Forum ogólne