1. do 1. z 1
Temat: klub Żabuch wita
-
27-06-2009, 23:26 #1Początkująca(y)
klub Żabuch wita
Witam serdecznie.
Od blisko 2 lat jestem właścicielką klubiku dla dzieci na Bemowie. Klub rozwija się prężnie i ewoluuje ze zwykłego 100 metrowego mieszkania w moje marzenie o przyjaznym dzieciom "żłobko-przedszkolu".
Swoim zaangażowaniem i pracą staram się ze wszystkich sił walczyć z coraz powszechniejszym wyobrażeniem o domowych klubikach jako "przechowalniach", małych ciasnych norach, nie spełniających minimum zdroworozsądkowych norm dotyczących bezpieczeństwa i dobrego samopoczucia dzieci. Wierzę, że niestety takie miejsca również można spotkać i że nie są one tylko błędnym wrażeniem przeczulonych rodziców. Oby było ich jak najmniej i by dobre kluby obroniły się same.
O Żabuchu można wiele przeczytać na naszej stronie Klub malucha 'Żabuch', ale lepiej po prostu się do nas wybrać. Mój prawie 4-letni dziś synek spędził tu ze mną połowę swego życia
, jadał, sypiał, bawił się i uczył z naszymi podopiecznymi, pozostawał pod opieką tych samych "cioć". Gdyby jeszcze mnie tu nie było, miałby idealne przystosowanie do przedszkola
. Myślę, że jest to jakaś rękojmia dla rodziców korzystających z naszych usług.
Życzę Państwu jak najlepszych doświadczeń w poszukiwaniu dobrego miejsca i opieki dla swojego Maluszka.
Pozdrawiam i zapraszam
Magda
Klub malucha 'Żabuch'

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

..:: Młode Mamy Weteranki ::..
Dzisiaj, 09:37 w Młodziutkie mamy -przyszłe i obecne