Witam serdecznie.

Od blisko 2 lat jestem właścicielką klubiku dla dzieci na Bemowie. Klub rozwija się prężnie i ewoluuje ze zwykłego 100 metrowego mieszkania w moje marzenie o przyjaznym dzieciom "żłobko-przedszkolu".
Swoim zaangażowaniem i pracą staram się ze wszystkich sił walczyć z coraz powszechniejszym wyobrażeniem o domowych klubikach jako "przechowalniach", małych ciasnych norach, nie spełniających minimum zdroworozsądkowych norm dotyczących bezpieczeństwa i dobrego samopoczucia dzieci. Wierzę, że niestety takie miejsca również można spotkać i że nie są one tylko błędnym wrażeniem przeczulonych rodziców. Oby było ich jak najmniej i by dobre kluby obroniły się same.
O Żabuchu można wiele przeczytać na naszej stronie Klub malucha 'Żabuch', ale lepiej po prostu się do nas wybrać. Mój prawie 4-letni dziś synek spędził tu ze mną połowę swego życia, jadał, sypiał, bawił się i uczył z naszymi podopiecznymi, pozostawał pod opieką tych samych "cioć". Gdyby jeszcze mnie tu nie było, miałby idealne przystosowanie do przedszkola. Myślę, że jest to jakaś rękojmia dla rodziców korzystających z naszych usług.

Życzę Państwu jak najlepszych doświadczeń w poszukiwaniu dobrego miejsca i opieki dla swojego Maluszka.

Pozdrawiam i zapraszam

Magda
Klub malucha 'Żabuch'