Pozwólcie, że się przedstawię
Prowadzę w Bielsku - Białej Beskidzkie Centrum Opieki Domowej, które założyłam z myślą o rodzicach i ich pociechach, a szczególnie chodzi mi o mamy, które wcześniej lub później stają przed dylematem powrotu do pracy lub zostania z dzieckiem.
Dokonanie takiego wyboru jest trudną decyzją ( wiem coś o tym... ), toteż postanowiłam ułatwić rodzicom odrobinę ten ciężki do przejścia moment, tworząc firmę, która w profesjonalny sposób będzie zajmowała się wyszukiwaniem niań - takich o jakich marzą wszyscy troskliwi rodzice, by mieć pewność, że pozostawiają swoje dziecko pod najlepszą opieką.
W ofercie Beskidzkiego Centrum Opieki Domowej Bona rodzice znajdą troskliwe, sprawdzone nianie i opiekunki dziecięce dla swoich pociech.
Nianie, które kieruję do pracy to panie mające predyspozycje do pracy z dziećmi, posiadające opinię psychologa, z aktualnym zaświadczeniem o stanie swojego zdrowia, zaświadczeniem o niekaralności, często z ukończonymi kursami odnośnie pielęgnacji i wychowywania dzieci, po całym procesie rekrutacyjnym (szczegółowa ankieta, rozmowy kwalifikacyjne, które osobiście przeprowadzam, by mieć 100% pewność co do danej osoby). Ponad wszystko to panie naprawdę chcące pracować z dziećmi, mające serce dla dzieciaczków,wiążące swoje życie zawodowe z pracą wśród maluszków, doświadczone, z referencjami od rodzin, u których opiekowały się dziećmi.
Bardzo osobiście podchodzę do dokonywanych wyborów kandydatek na nianie - wiem której pani mogłabym powierzyć opiekę nad własnymi dziećmi - jestem mamą dwóch pociech, wiem co znaczy dla rodziców powierzyć opiekę nad swoim dzieckiem innej osobie, dlatego osoba ta MUSI BYĆ ODPOWIEDNIA.
Zapraszam serdecznie do skorzystania z mojej oferty.
TEL. 33/474 28 51, 602 677 776

Swoją drogą chętnie poruszyłabym temat braku świadomości rodziców (niektórych oczywiście), zatrudniających do swoich dzieci opiekunki "znikąd", o których nic nie wiedzą... lub zostawianie dzieci pod opieką np. przyszywanych cioć, czy pań sąsiadek
(i cudnie, gdy sąsiadka zdaje sobie sprawę, że opieka nad cudzym dzieckiem to wielka odpowiedzialność i rzeczywiście rzetelnie się nim opiekuje, a nie traktuje jak przysłowiowe "piąte koło u wozu").
Może ktoś ma doświadczenia w tej kwestii i chciałby się nimi podzielić?
Pozdrawiam i zapraszam.
Bona
mail:biuro@opiekadomowa-bona.pl