11. do 16. z 16
Temat: Witam :)
-
1-02-2012, 19:39 #11
-
3-02-2012, 11:32 #12
Odp: Witam :)

A dzięki, ja także trzymam kciuki, ale zdrowie najważniejsze o tak, masz rację...
Ze zdrowiem różnie, czasami czuję sie tak fatalnie że jak mój kochany coś do mnie mówi to ja go nie rozumiem
a czasami to bym zrobiła 10 rzeczy na raz, taka żem wyrywna
Mdłości nie mam na szczęście i mam nadzieje że nie będzie...
Wczoraj byłam na usg i wreszcie usłyszałam serduszko jak bije maleństwu, kurcze aż mi łezka w oku stanęła. Sama po sobie nie spodziewałam się takiej reakcji. Następnym razem to męża zabieram, zobaczę jak zareaguje
A co u Ciebie się dzieje w dniu codziennym?
Pozdr
-
3-02-2012, 11:37 #13
-
4-02-2012, 08:17 #14
Witajcie dziewczęta:)
U mnie dziś - 15*c...wrrrrrrrrrrrrrr i znów w domku siedzimy:(, bo mały jest po 2 antybiotyku... eh ...miał zap. krtani, no i wszyscy oprócz mnie byli w domu chorzy...normalnie szpital... hehehe ale i przyszła kolej na mnie -rozłożyło mnie...mam tylko nadzieję ,że nie zarażę młodego??
A dzień jak co dzień... siedzimy w domku... opiekuję się dziećmi... no najmłodszym oczywiście bardziej, bo taka potrzeba , ale i starszakom lekcje trzeba sprawdzić,popytać jak tam w szkole i dzionek zleci...teraz przy takich niskich temp. to nie wychodzimy... a tak jak jest dość ładnie to spacerek obowiązkowy...:)Patryk ma już 2 ząbki a i górne też "idą " siedzi sam... nadal karmię cycusiem...chociaż chciałam dawać tylko na noc mieszankę mod. ale niestety mój synek nie toleruje butelek:( więc nawet nie wiem ile ,będę karmić piersią? na początku myślałam ,że pół roczku i potem butla, ale synek jednak wybrał dalszą mleczną drogę "cycusiowania" .Ale powiem,że jest to szczególne przeżycie, kiedy karmi sie maleństwo piersią:)- taka bliskość nie do opisania.../ taki mój mały synek, :) jak chce, to niech "cycusiuje" tak długo... jak zechce...-oby nie do 2 lat! hehehee
pozdrawiam Was gorąco :) z zimnej i mroźnej Gdyni:)
Już nie mogę doczekać się wiosny:)
-
5-02-2012, 15:54 #15
Ale się tu wesoło zrobiło i gadatliwie
pozdrawiam Was dziewczyny:Kusza35 i Kasieńke83 oraz Lilu 
Co do wspólnych spacerków, też bym sie chętnie załapała, ale do Trójmiasta mi trochę za daleko (mieszkamy pod Wrocławiem).
Lilu na forum się już powolutko odnajduję, dziękuję.
Kasieńka83 trzymam kciuki za chłopczyka!! Mnie się też marzy chłopiec ale dziewczyna też będzie super. Jak to się mówi: Najważniejsze żeby było zdrowe (i to jest świeta prawda).
Kusza35 Gratuluję Ci twojej gromadki.Musicie mieć w domu bardzo wesoło Ja też już sie nie mogę doczekać WIOSNY Bo to może być piękna wiosna
-
6-02-2012, 12:48 #16
Kusza35 powiem Ci, że tak nie dobrze karmic jest zbyt długo dziecko piersią. To jest takie troszkę rozpieszczenie po mojemu, no i oczywiście zęby sie psują szybko od cycunia. Moja koleżanka to już przesadziła bo jej syn ma 3 lata i dalej go karmi
, mam nadzieję że Ty, aż tak długo nie będziesz karmic
tak do 1,5 roku to chyba norma, ja niestety karmiłam tylko 3 miesiące bo pokarmu już nie miałam i teraz też myślę że tak będzie. Z resztą chciałabym, bo jakoś nie przepadam za tą czynnością

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

..:: Młode Mamy Weteranki ::..
Dzisiaj, 09:37 w Młodziutkie mamy -przyszłe i obecne