1. do 1. z 1
-
28-12-2011, 15:16 #1Początkująca(y)
Witam mamy, zapraszam tatusiów!
Witam serdecznie,
Nazywam się Marek, jestem młodym tatą.
Wystartowałem niedawno z moim blogiem Ja – TATA! | Blog dla ojców – byś z dumą mówił: "Ja – TATA!", na którym będę promował świadome i aktywne ojcostwo, pisał o wspaniałym stanie, jakim jest bycie tatą. Znajdą się tam przykłady z życia i literatury, błędy i porażki, porady i podpowiedzi, językiem prostym i zwięzłym, na poważnie i z przymrużeniem oka.
Zapraszam Was do zapoznania się z dotychczasową zawartością, śledzenia bloga, byście mogły poznać opinie mężczyzn, ich punt widzenia, powody różnic zdań. Zachęcam też do podrzucenia adresu swoim partnerom, by mogli być jeszcze lepszymi ojcami swoich dzieci i Waszymi mężami, w końcu to dla nich jest ten blog.
Na Facebooku jest fanpage bloga – Ja - TATA! by kisor | Facebook. Po kliknięciu „Lubię to” i zapisaniu się w formularzu, Wasi partnerzy otrzymają ode mnie 5 darmowych porad (zakładka pod zdjęciem), jak zostać świetnym tatą.
Mam nadzieję, że ten post nie będzie potraktowany jak reklama, nie jestem konkurencją dla forum, a innym medium dla innego targetu :)
Zapraszam i pozdrawiam
kisor

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

..:: Młode Mamy Weteranki ::..
Dzisiaj, 09:37 w Młodziutkie mamy -przyszłe i obecne