81. do 85. z 85
-
26-08-2010, 15:01 #81Początkująca(y)
Odp: Prywatne żłobki WROCŁAW
Widze, że takich zbiorów przedszkoli i żłobków jest juz kilka w internecie, ale może warto zerknąć do kilku w poszukiwaniu odpowiedniego miejsca dla swojego dziecka. Jesli chodzi o żłobki prywatne wr Wrocławiu to na tej stronie Żłobki prywatne Wrocław też możecie kilka znaleźć, myśle, że warto zobaczyć, czy akurat w waszej okolicy nie ma jakiegoś fajnego prywatnego żłobka:)
-
29-12-2010, 21:38 #82Początkująca(y)
Witam, widziałam wczoraj nowo otwarty żłobek. W środku jest na prawdę bardzo przyjemnie i czułam się jak w domu. Znajoma otworzyła :). Ceny standardowe. Nie wiem, czy tu ktoś poszukuje, ale jest to przy ul. Potockiego na Karłowicach. Widać, że z pomysłem, nawet nazwa fajna. DZIARSKIE SMYKI.PL mają swoją stronę, jeśli ktoś szuka to polecam.
Ale ja szukam czegoś godnego polecenia w okolicy Kościuszki i centrum, nawet może być w stronę Traugutta i Niskich Łąk. Jakieś zadowolone mamy? :) Wiadomo, że ważna jest cena :)
pozdrawiam!
-
30-12-2010, 07:52 #83Początkująca(y)
Odp: Dobry żłobek we Wrocławiu_szukam
Mogę też napisać więcej o prywatnych punktach tj SERAFINEK przy ul. Krzemienieckiej - młode i kreatywne opiekunki z podejściem do dzieci. Wszystkie są albo już po studiach pedagogicznych albo w ich trakcie. Samodzielna kuchnia nie catering i jelitówka zdarza się na prawdę rzadko (raz w roku, max 2). Na pewno wielką zaletą jest przestronny ogród. Z tego co wiem, to akurat jest komplet dzieci, ale jest lista rezerwowa.
Drugą lokalizacją są CHERUBINY przy ul. Ałunowej (boczna Kamińskiego) też fajna placówka, ale słyszałam o problemach z sąsiadem.
-
30-12-2010, 13:39 #84
Ja polecam nasz żłobek Strona główna - Żłobek Wrocław, Klub malucha Wrocław, Opieka nad dziećmi Wrocław Krzyki, Gaj, jest na Kamiennej róg Gajowej, od Kościuszki idziemy na piechotę pół godziny, autem 10 minut;) Moja córka chodzi tam od roku i obie jesteśmy bardzo zadowolone.
Poza tym na Traugutta u zbiegu z Krakowską jest otwarty nowy żłobek Słoneczny Żłobek, ale nic nie wiem na jego temat, natomiast jest oddzialem Slonecznego przedszkola przy tej samej ulicy, które ma w sieci bardzo dobre opinie.
-
14-04-2011, 12:38 #85Początkująca(y)
Odp: Dobry żłobek we Wrocławiu_szukam
Hej,
jestem mamą 7 miesiecznej Julii i tez rozgladam sie za miłym i dobrze funkcjonującym złobkiem w zacisznym miejscu, np na Karlowicach. moze macie jakies namiary, czy sprawdzone żłobki?
Pozdr.
Natalia