Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy ... 4 8 9
81. do 85. z 85
Drzewko podziękowań1Podziękowań

Temat: Dobry żłobek we Wrocławiu_szukam

Początkująca(y)

Domyślnie Odp: Prywatne żłobki WROCŁAW

Widze, że takich zbiorów przedszkoli i żłobków jest juz kilka w internecie, ale może warto zerknąć do kilku w poszukiwaniu odpowiedniego miejsca dla swojego dziecka. Jesli chodzi o żłobki prywatne wr Wrocławiu to na tej stronie Żłobki prywatne Wrocław też możecie kilka znaleźć, myśle, że warto zobaczyć, czy akurat w waszej okolicy nie ma jakiegoś fajnego prywatnego żłobka:)

Początkująca(y)

Witam, widziałam wczoraj nowo otwarty żłobek. W środku jest na prawdę bardzo przyjemnie i czułam się jak w domu. Znajoma otworzyła :). Ceny standardowe. Nie wiem, czy tu ktoś poszukuje, ale jest to przy ul. Potockiego na Karłowicach. Widać, że z pomysłem, nawet nazwa fajna. DZIARSKIE SMYKI.PL mają swoją stronę, jeśli ktoś szuka to polecam.

Ale ja szukam czegoś godnego polecenia w okolicy Kościuszki i centrum, nawet może być w stronę Traugutta i Niskich Łąk. Jakieś zadowolone mamy? :) Wiadomo, że ważna jest cena :)

pozdrawiam!

Początkująca(y)

Domyślnie Odp: Dobry żłobek we Wrocławiu_szukam

Mogę też napisać więcej o prywatnych punktach tj SERAFINEK przy ul. Krzemienieckiej - młode i kreatywne opiekunki z podejściem do dzieci. Wszystkie są albo już po studiach pedagogicznych albo w ich trakcie. Samodzielna kuchnia nie catering i jelitówka zdarza się na prawdę rzadko (raz w roku, max 2). Na pewno wielką zaletą jest przestronny ogród. Z tego co wiem, to akurat jest komplet dzieci, ale jest lista rezerwowa.
    Drugą lokalizacją są CHERUBINY przy ul. Ałunowej (boczna Kamińskiego) też fajna placówka, ale słyszałam o problemach z sąsiadem.

Mamy lipcowe'08 Avatar survivor26

Ja polecam nasz żłobek Strona główna - Żłobek Wrocław, Klub malucha Wrocław, Opieka nad dziećmi Wrocław Krzyki, Gaj, jest na Kamiennej róg Gajowej, od Kościuszki idziemy na piechotę pół godziny, autem 10 minut;) Moja córka chodzi tam od roku i obie jesteśmy bardzo zadowolone.
    Poza tym na Traugutta u zbiegu z Krakowską jest otwarty nowy żłobek Słoneczny Żłobek, ale nic nie wiem na jego temat, natomiast jest oddzialem Slonecznego przedszkola przy tej samej ulicy, które ma w sieci bardzo dobre opinie.

Początkująca(y)

Domyślnie Odp: Dobry żłobek we Wrocławiu_szukam

Hej,
    jestem mamą 7 miesiecznej Julii i tez rozgladam sie za miłym i dobrze funkcjonującym złobkiem w zacisznym miejscu, np na Karlowicach. moze macie jakies namiary, czy sprawdzone żłobki?
    Pozdr.
    Natalia

Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy ... 4 8 9