Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
1. do 10. z 17
    03.2007 i 06.2012 Avatar kasia580
    Wpisów do bloga
    6

Domyślnie prywatny żłobek w Łodzi??

Dziewczyny, nie wiecie czy jest jakiś prywatny żłobek w Łodzi? Szukam i nie mogę znaleźć,

Dzieci mają wręcz cudowną moc, aby zmieniać się we wszystko, w co tylko zapragną.

Sierpniowa mama'06 Fan(ka) Avatar aga31

Domyślnie Odp: prywatny żłobek w Łodzi??

Cytat Napisał kasia580 Zobacz post
    Dziewczyny, nie wiecie czy jest jakiś prywatny żłobek w Łodzi? Szukam i nie mogę znaleźć,
    ja też szukałam i nic nie znalazłam, jakbys cos wiedziała to daj znac

Wpisów do bloga
    6

no własnie chyba takiego w Łodzi nie ma jeszcze. Ale jak znajde to się odezwę.

Dzieci mają wręcz cudowną moc, aby zmieniać się we wszystko, w co tylko zapragną.

ojciec Avatar arek74

Domyślnie Szukam żłobka w Łodzi

Witajcie!! Szkukajac zlobka lub przedszkola dla mojego 3-letniego syna trafilem do tego blogu. Prosze pomozcie. Akualnie poszukuję dla niego żłobka (lub przedszkola) w Lodzi, do tej pory jest z Babcia, a wydaje sie ze lepiej bedzie czul sie z dziecmi. Niestety wszedzie brak miejs-moze jakis prywatny domowy zlobek, przedszkole lub cos podobnego. Proszę o pomoc. Poradę. Gdzie się zwrócić?
    Ostatnio edytowane przez arek74 : 10-09-2007 - 13:21

ojciec Avatar arek74

Tez szkukam dla Syna prywatnego zlobka i nic nie znajduje. Sa jedynie prywatne przedszkole, ale tez nieliczne.

Wpisów do bloga
    6

Domyślnie Odp: Szukam żłobka w Łodzi

żłobków prywatnych w Łodzi nie ma, wiem bo dzwoniłam nawet do UMŁ, a prywatne przedszkole wiem że fajne jest na Pasterskiej na Bałutach, mieści się w budynku kancelarii kościoła

ojciec Avatar arek74

Dziekuje za informacje. Niestety wydaje sie ze szukanie prywatnego zlobka jest skazane na niepowodzenie. Jest co prawda kilka prywatnych przedszkoli, ale nie ma w nich juz miejsc i znajduja sie w odleglych dzielnicach miasta od naszego mieszkania. Szkoda

Mamy lutowe'07 Marysi Avatar Edzia_81

My też szukaliśmy prywatnego żłobka w Łodzi, ale niestety Zdecydowaliśmy się na żłobek na Marusarzówny, bo tam jest taka grupa wiekowa dla mojej Marysi. Na razie chodzimy sobie razem na jakieś 2 godzinki i przyzwyczajamy się do nowego i jak na razie to nie jest tak źle. Zobaczymy jak będzie później, gdy Mania będzie tam zostawa sama a to już wkrótce
    Jesteśmy dobrej myśli

ojciec Avatar arek74

Wczoraj zapisalem Malucha do zlobka na Harcerzy Zatorowcow(na Teofilowie). Niestety na liste rezerwowa - jest 54 na 40 miesc. Ale moze od stycznia zwolnia sie jakies miejsca. No coz nadzieja. Ale jekbyscie uslyszaly o jakims domowym zlobku lub przedszkolu to bardzo prosze o kontekt.
    Załączone Obrazki Załączone Obrazki
    Ostatnio edytowane przez arek74 : 12-09-2007 - 07:51

mama Damiana i Pabla:)

Bardzo Fajne Przedszkole - Prywatne Jest Na Ul Organizacji Win. Przedszkole Nazywa Się Kornelówka I Moj Syn Konczył Tam Zerówkę. Wiem Ze Od Tego Roku Działa Tam Specjalna Nowa Grupa Dla Najmłodszych - Coś Takiego Jak żłobek. Oni Mają Swoją Strone Internetową Tak Ze Mozna Sprawdzic. Poza Tym Na Moim Osiedlu, Czyli Na Zielonym Romanowie Jest Tez Prywatne Przedszkole I Ponoc Przyjmują Dzieciaczki Od 1 Roku.

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni