1. do 4. z 4
    Początkująca(y)

Domyślnie Przedszkole w Warszawie

Witam !
    Nadszedł ten czas kiedy będę chciała posłać swojego maluszka do przedszkola. Czy jesteście w stanie mi powiedzieć które przedszkole w Warszawie jest godne uwagi ? Najlepiej żeby znajdowało się w okolicy Wilanowa.

Początkująca(y)

Domyślnie Odp: Przedszkole w Warszawie

Witam,
    Wprawdzie to nie Wilanów a Ursynów więc chyba dość daleko, ale mogę Ci polecić Zaczarowaną Pozytywkę na ul. Pozytywki - bez problemu znajdziesz w sieci. Chodzą tam moje dzieci i wiem, że nie zamieniłabym tego miejsca na żadne inne. Dzieciaki maja wspaniałą opiekę skupiającą się nie tylko na "przechowaniu" ich w czasie gdy rodzice pracują. Oczywiście wszystko zależy od Pań prowadzących grupy, ale Dyrektor przedszkola ma chyba niezłe "oko" prowadząc nabór. Moja dzieciaki są bardzo zadowolone, my z mężem również. Nigdy nie było wykrętów czy niechęci przed pójściem do przedszkola. Jeśli zainteresuje Cię to miejsce - pytaj.

Początkująca(y)

A powiedz mi, bo nie mogę znaleźć na ich stronie , jak wyglądają u sprawa z zajęciami adaptacyjnymi ? Jest to dla mnie dość istotna sprawa , gdyż chciałabym na własne oczy zobaczyć jak to wygląda w danym przedszkolu. Póki co wygrywa u mnie Pomarańczowa Ciuchcia.

Początkująca(y)

Cytat Napisał Super_ladyD Zobacz post
    A powiedz mi, bo nie mogę znaleźć na ich stronie , jak wyglądają u sprawa z zajęciami adaptacyjnymi ? Jest to dla mnie dość istotna sprawa , gdyż chciałabym na własne oczy zobaczyć jak to wygląda w danym przedszkolu. Póki co wygrywa u mnie Pomarańczowa Ciuchcia.
    Bardzo fajne przedszkole z super opieką :) Akurat tak się złożyło że moja dwójka dzieci tam jest zapisana i nie ukrywam że jestem bardzo zadowolona! Z ręką na sercu mogę polecić Ci to przedszkole !

Zasady Postowania