1. do 4. z 4
Temat: Przedszkole w Warszawie
-
2-02-2012, 11:49 #1Początkująca(y)
Przedszkole w Warszawie
Witam !
Nadszedł ten czas kiedy będę chciała posłać swojego maluszka do przedszkola. Czy jesteście w stanie mi powiedzieć które przedszkole w Warszawie jest godne uwagi ? Najlepiej żeby znajdowało się w okolicy Wilanowa.
-
2-02-2012, 14:08 #2Początkująca(y)
Odp: Przedszkole w Warszawie
Witam,
Wprawdzie to nie Wilanów a Ursynów więc chyba dość daleko, ale mogę Ci polecić Zaczarowaną Pozytywkę na ul. Pozytywki - bez problemu znajdziesz w sieci. Chodzą tam moje dzieci i wiem, że nie zamieniłabym tego miejsca na żadne inne. Dzieciaki maja wspaniałą opiekę skupiającą się nie tylko na "przechowaniu" ich w czasie gdy rodzice pracują. Oczywiście wszystko zależy od Pań prowadzących grupy, ale Dyrektor przedszkola ma chyba niezłe "oko" prowadząc nabór. Moja dzieciaki są bardzo zadowolone, my z mężem również. Nigdy nie było wykrętów czy niechęci przed pójściem do przedszkola. Jeśli zainteresuje Cię to miejsce - pytaj.
-
3-02-2012, 10:14 #3Początkująca(y)
Odp: Przedszkole w Warszawie
A powiedz mi, bo nie mogę znaleźć na ich stronie , jak wyglądają u sprawa z zajęciami adaptacyjnymi ? Jest to dla mnie dość istotna sprawa , gdyż chciałabym na własne oczy zobaczyć jak to wygląda w danym przedszkolu. Póki co wygrywa u mnie Pomarańczowa Ciuchcia.
-
7-02-2012, 12:03 #4Początkująca(y)

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

..:: Młode Mamy Weteranki ::..
Dzisiaj, 09:37 w Młodziutkie mamy -przyszłe i obecne