1. do 4. z 4

Temat: pytanie

Początkująca(y)

Domyślnie pytanie

Moja córka ma w tej chwili 2,5 roku .We wrześniu chcę by poszła do przedszkola .Kiedy dokładnie są rekrutacje do przedszkoli ?Od czego zależy czy dziecko zostanie przyjęte?

DziekujeBogu ze cie mam;* Avatar młodamamusia18
    Wpisów do bloga
    6

Domyślnie Odp: pytanie

U mnie rekrutacje sa w marcu . I to zalezy czy pracujesz czy nie ? . Bynajmiej tak jest u mnie .
    Kasiu [*] Pamiętamy !;* Czuwaj nad Nami !;*
    Każdego dnia dziękuję Bogu , że Cię Mam !;*

Mama Avatar Carolineee

Rekrutacje są marzec/kwiecień,zależy od przedszkola inne są warunki przyjęć.
    W jednym patrzą czy oboje rodzice pracują w innym stawiają na samotne matki...ale to rzadkość.Nawet zameldowanie jest ważne.Dowiedz się w swoim urzędzie miasta/gminy o możliwość dofinansowania.
    Ja mam dofinansowanie do prywatnego i płacę grosze.A wcześniej w innym prywatnym też miałam dofinansowanie a płaciłam pełną stawkę...ile przedszkoli tyle zasad...

Początkująca(y)

Wiesz co Kasiu, u nas rekrutacja trwa od początku do końca marca. Najważniejsze kryteria to: wiek dziecka, czy oboje rodzice pracują, rejon zamieszkania, czy dziecko wychowuje samotny rodzic itp. U nas w okresie przedrekrutacyjnym przedszkola organizują dni otwarte, dzieci mogą się pobawić, a rodzice dowiedzieć o wszystkie szczegóły:) polecam

Zasady Postowania