Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 2 6 7 8 OstatniOstatni
61. do 70. z 72
    Ida
    Ida jest nieaktywny
    Mama dwóch dam

Domyślnie Szukam żłobka/przedszkola na Pradze Południe

Szukam dla dwuletniej córki żłobka, klubu maluch na Pradze Południe, konkretnie Grochów, czy możecie coś polecic?

Mama dwóch skarbków:) Avatar Magdalen

Domyślnie Odp: Szukam żłobka/przedszkola na Pradze Południe

Witam;
    Poszukuję żłobka od lutego dla mojej dwulatki na Bemowie w okolicach Fortu Bema. Czy ktoś może zna żłobek Małe Zuchy w Osiedlu Leśnym i może polecić? Będę wdzięczna za pomoc!:)

Początkująca(y)

Domyślnie Odp: Szukam żłobka/przedszkola na Pradze Południe

Szukam żłobka na Białołęce, w okolicy Obrazkowej czy ktoś może polecić jakiś złobek ?

mab
    mab jest nieaktywny
    Początkująca(y)

Domyślnie Odp: Żłobek w Warszawie

Gorąco polecam Zaczarowaną Akademię
    Ostatnio edytowane przez krewetka : 25-10-2011 - 17:11

Początkująca(y)

witam szczęśliwe mamusie
    Poszukuję żłobka w okolicach ul. Głębockiej na Białołęce. W internecie wyskakuje mi Klub Malucha " MAMO" który jest najbliżej mojej lokalizacji. Czy może ktoś coś o nim powiedzieć?

Fan(ka) Avatar KOLIBER77

Szukam złobka dla Synka na Woli - Okolice Parku Sowińskiego, Powstańców Warszawy.

Początkująca(y)

Ostatnio znajoma podesłała mi link ze spisem żłobków itd. oto on: http://www.miejscemalucha.pl/
    Dla mnie był pomocny, więc może komuś się przyda. Fajnie bo wszystko jest w jednym miejscu.

Początkująca(y)

Nie wiem czy jeszcze zapytanie aktualne ale zobacz DAYCARE - prywatna opieka nad dziećmi, żłobek Bródno, Targówek, Warszawa

Początkująca(y)

Jeżeli któraś z mam poszukuje opieki dla swojej pociechy na Mokotowie, polecam Chatkę Ekoskrzatka na Miączyńskiej 55. Moje dziecko uczęszczało tam przez 7 miesięcy do chwili, gdy w końcu nie dostała się do państwowego przybytku :)

Fan(ka) Avatar tweenie

Zapraszamy dzieci w wieku 6m - 3l do Domku Malucha.
    Klubik mieści się w dużym domu z ogrodem i placem zabaw.
    Opiekunki po studiach kierunkowych, z doświadczeniem w pracy z dziećmi do 3go roku życia.
    Do każdego dziecka podchodzimy indywidualnie, staramy się, aby Maluchy czuły się u nas, jak u siebie w domu.
    Zainstalowany jest monitoring, więc rodzice mogą zawsze podejrzeć, co się u nas dzieje.
    Pracujemy w godzinach 7-18, a po uzgodnieniu możliwa jest także opieka w weekendy.

Ponadto, w najbliższym czasie planujemy poszerzyć naszą działalność o dodatkowe zajęcia weekendowe nie tylko dla naszych klubowiczów oraz o warsztaty dla rodziców.

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą Domek-Malucha.pl

Aktualne promocje :
    • Przy podpisaniu umowy do 30.01.2012 10% rabatu na abonament na okres 2 miesięcy oraz gwarancja niezmiennej cenny do 30.12.2013
    • Przy podpisaniu umowy do 29. 02. 2012 10% rabatu na abonament na okres 1 miesiąca oraz gwarancja niezmiennej cenny do 30.12.2012
    • Zniżki dla rodzeństwa – 10% na drugie dziecko, 15% na trzecie (gdy chodzą jednocześnie)
    • Za polecenie nas znajomym, którzy podpiszą z nami umowę na abonament całodzienny – 15% rabatu na okres 1 miesiąca
    • Przy przejściu z innej placówki 15% na abonament na okres 2 miesięcy

Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 2 6 7 8 OstatniOstatni

Tagi tego tematu

Zasady Postowania