11. do 12. z 12
Temat: Żłobki w Rzeszowie
-
19-04-2011, 07:37 #11Początkująca(y)
Odp: Żłobki w Rzeszowie
Jeżeli miałabym polecać żłobek, to tylko ten który znam tzn nr12 w Rzeszowie. Od 6 miesiąca życia zanosiłam do niego najpierw swojego synka a teraz zanoszę córunie. Szczerze, to nie znam lepszego miejsca w którym dzieci dostają tyle miłości i jednoczesnie umiejetności, poprostu Panie z 12'tki wychowały mi syna a teraz wychowują córkę. Dzieciaczki czują się tam cudownie, jeszcze mi się nie zdarzyło żebym wybierała Julkę zapłakaną, zawsze idzie z uśmiechem i taką samą ją wybieram.
Pozdrawiam wszystkie żłobkowe mamy i oczywiście Panie.
-
28-03-2012, 08:58 #12Początkująca(y)
Odp: Żłobki w Rzeszowie
Ja polecam niepubliczny żłobek "Bystry Miś"
Doskonała i wykwalifikowana opieka oraz zabawy edukacyjne, jak to przeczytałem to myślałem, że raczej mało w tym prawdy ale podczas okresu adaptacyjnego mojej Darii szybko się okazało, że jest to chyba jedyny taki żłobek w okolicy.
Zabawki oraz meble bezpieczne do użytkowania przez najmłodszych a i Daria wraca zadowolona, jeszcze ni zdarzyło mi się by płakała bo coś się stało. Jak ktoś ma pytania z chęcią odpowiem a więcej informacji na stronie bystrymis.pl