Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
11. do 13. z 13
    Entuzjast(k)a Avatar Mamba_2008

Domyślnie Odp: Gimnastyka w ciąży!

Cytat Napisał esperanza Zobacz post
    Ja polecam z całego serca basen, pilates, ćwiczenia na piłce, spacery i ...taniec. Szczególnie taniec brzucha. Genialna sprawa. Ja ćwiczę w ciąży kilka razy w tyg i przez to czuję się bardzo dobrze i mam wagę pod kontrolą. Zawsze byłam aktywna i nie wyobrażam sobie teraz nic nie robić.
    Wow! Ja też do tej pory chodziłam dwa razy w tygodniu na fitness i teraz nie wiem jak odnaleźć się w nowej sytuacji Wizytę u lekarza mam na poniedziałek i zapytam sie czy mogę ćwiczyć i czy nie ma żadnych przeciwskazań

Banned

Witam!
    Równiez polecam basen a dokładnie aqua aerobic a także fitness z programem dla przyszłych mamusiek
    Pozdrawiam

Fan(ka) Avatar Mina29

witajcie fitmamy.. ja również przed ciążą dość intensywnie ćwiczyłam.. , miałam krwawienie implantacyjne, myślałam że to wcześniejsza miesiączka, potem w terminie właściwej @ miałam różowe plamienia, 2dni później zrobiłam test i 2 kreseczki. Lekarz na razie zakazał ćwiczeń ale czekam z utęsknieniem czekam na zielone światło chociaż na orbitreka mojego ulubionego
    Moja karta na 28dni.pl Będzie córeczka :)

Moje Aniołki 23.11.07 - 11 t.c (*), 23.08.08 - 12 t.c (*) 17.07.11 - 10 t.c (*)

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Zasady Postowania