Strona 112 z 159 PierwszyPierwszy ... 92 102 107 111 112 113 117 122 132 ... OstatniOstatni
1 111. do 1 120. z 1583
Drzewko podziękowań353Podziękowań

Temat: Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Fan(ka) Avatar kasia.natka

Domyślnie Odp: Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Mamba super! to jeszcze raz w pełni oficjalne i głośne GRATULACJE!!!

♥ mamusia Amelki ♥ Avatar Atan

Domyślnie Odp: Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

mamba super jeszcze raz gratuluje :-*

Fan(ka) Avatar Silmiriel

Mamba, super :) Gratuluję :)

Atan, Ty masz jeszcze 2 tygodnie, spokojnie :)

A ja... karmię tylko butlą. I to modyfikowanym. Załapałam atak kolki nerkowej. Nikomu nie życzę. W skali 0 do 5, gdzie 5 to ból porodu osiągnęłam dziś w nocy 4 i pół. U lekarza na już badania, zastrzyk no i mi lepiej, choć spać mi się chce po ketonalu. Mąż na opiece.

Fan(ka) Avatar dagne

Hej :)
    Z radością mogę napisać, (odpukać!!), że Delikol pomaga Małej :) łatwiej robi kupki, puszcza dziś nawet bączki przez sen nie wybudzając się. Ale przy cycku nadal piszczy i się niecierpliwi, ale pomału, pomału się karmimy, dużo Ją podnoszę, uspokajam i zjada, ale schodzi nam od 3ominut do godziny.

Mamy datę Chrztu - 19 luty. Teraz tylko zaprosić najbliższą rodzinę, u nas zazwyczaj tydzień przed się zawiadamia. Szykuje się nam mała uroczystość w domu na ok 22 osoby (dziadkowie, rodzice, rodzeństwo).

Mamba- gratulację, serduszka na pewno się doczekasz :)
    Atan - no i czym Ty chcesz małą Amelkę brzuszka wywabić?? zachęcasz pluszakami i ślicznymi ciuszkami?? :)
    Sil - współczuję, miałam kolkę nerkową w 26tyg ciąży i leżałam 4 dni na patologi, wiem co to za ból... ale powrócicie do cyca?? czy masz leki na spalanie?
    Nasza KOCHANA !!!

Sil współczuję i mam nadzieję że ci szybko przejdzie i że Malutka zechce jeszcze wrócić do piersi
    dagne super że Niuni jest lepiej
    dagne dziękuje za post.

Fan(ka) Avatar Silmiriel

Dagne, to chrzcimy w ten sam dzień :) Tylko teraz to ja się boję, bo w tej kaplicy, gdzie chcemy jest zimno :( Początkowo miało być w Ośrodku Misjonarzy w środku, ale już przenieśli msze do kaplicy na zewnątrz. No nic, ubierzemy się ciepło i przetrwamy. A impreza będzie w restauracji. Policzyli nam 1400 za 20 osób więc nie dużo, a pracy mi sporo odejdzie.

Chcę wrócić do piersi, ściągam i ryczę nad Małą, bo ona tak chce cyca :( Dobrze, że to nie wczoraj, bo bym jej po szczepieniu nie uspokoiła... Na razie nie boli, ale jak wróci to mam jechać na SOR. Zobaczymy.
    Ostatnio edytowane przez Silmiriel : 7-02-2012 - 14:09

♥ mamusia Amelki ♥ Avatar Atan

sil wspolczuje ...

dagne no wczoraj maz sexem i sernikiem z brzoskwiniami probowal zachecic ale nici z tego jedynie wiem ze jakies rozwarcie musze miec bo tam luzno bylo... a do tego mecze sie ze skurczami w nocy w dzien na szczescie sa ale bardziej sporadyczne az wzielam nospe dzis popoludniu zwykla bo po nocy mialam brzuch strasznie obolaly a mala lezy na srodku i chyba glowa w dol bo siedziec nie moge bo boli... i jak kopnie mnie tzn wypchnie sie nad pempkiem to momentalnie czuje ze chce mi sie siusiu bo glowka poruszy sie.. niestety nadal nie odszedl czop ani wody i skurcze tylko przepowiadajace wiec czekam na rozkrecenie sie akcji jak na razie spokoj

Entuzjast(k)a Avatar Mamba_2008

Cytat Napisał Atan Zobacz post
    sil wspolczuje ...

dagne no wczoraj maz sexem i sernikiem z brzoskwiniami probowal zachecic ale nici z tego jedynie wiem ze jakies rozwarcie musze miec bo tam luzno bylo... a do tego mecze sie ze skurczami w nocy w dzien na szczescie sa ale bardziej sporadyczne az wzielam nospe dzis popoludniu zwykla bo po nocy mialam brzuch strasznie obolaly a mala lezy na srodku i chyba glowa w dol bo siedziec nie moge bo boli... i jak kopnie mnie tzn wypchnie sie nad pempkiem to momentalnie czuje ze chce mi sie siusiu bo glowka poruszy sie.. niestety nadal nie odszedl czop ani wody i skurcze tylko przepowiadajace wiec czekam na rozkrecenie sie akcji jak na razie spokoj
    Wiem ze pewnie mało komfortowo się czujesz, ale to co piszesz jest niesamowite
    Atan dziękuje za post.

Fan(ka) Avatar Silmiriel

Jestem po wizycie w szpitalu. Bo rodzinny... nie wypowiem się. Dostałam ketonal dwa razy dziennie, antybiotyk, nospę forte i zakaz karmienia przez czas antybiotyku plus 24 godziny... czyli 6 dni... A już straciłam 20 ml. Jestem załamana... :(

Sil nie załamuj się, w końcu i tak nic nie możesz na to poradzić miejmy nadzieję że antybiotyk szybko pomoże i uda wam się jeszcze wrócić do piersi &&&
    zdrówka życzę
    Silmiriel dziękuje za post.

Tagi tego tematu

Zasady Postowania