Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 4 5
41. do 42. z 42
    Początkująca(y)

Domyślnie Odp: Aktywne Mamy z Radomia

ojej szkoda,ze przegapiłam. Odbyło sie to spotkanie w końcu? Testowałyście różne miejsca? Bo nie wiem w końcu czemu stanęło na Gromadzie? Jest teraz taka knajpka na rynku dla mamusiek . Może nie będą tam chcieli dużo za wynajem sali a dzieciaki na bank będą miały gdzie sie bawić jak będziemy gadać. dajcie znać, bo jestem chetna i kwalifikuje sie do każdej kategorii mamusiek :)

Mamuśka x3

Domyślnie Odp: Aktywne Mamy z Radomia

Cytat Napisał Bestyja :P Zobacz post
    Dziewczęta , niestety musimy odwołać spotkania Pochorowała nam się pani prowadząca i nie dość ,że nie byłaby w stanie poprowadzić warsztatu to nie daj boże by kogoś pozarażała.
    Będziemy Was informować na bieżąco o kolejnym terminie ale może być to dopiero we wrześniu.
    Cytat Napisał oleander Zobacz post
    ojej szkoda,ze przegapiłam. Odbyło sie to spotkanie w końcu? Testowałyście różne miejsca? Bo nie wiem w końcu czemu stanęło na Gromadzie? Jest teraz taka knajpka na rynku dla mamusiek . Może nie będą tam chcieli dużo za wynajem sali a dzieciaki na bank będą miały gdzie sie bawić jak będziemy gadać. dajcie znać, bo jestem chetna i kwalifikuje sie do każdej kategorii mamusiek :)
    No właśnie nie doszło do żadnego jeszcze spotkania organizowanego przez BB i J&J. Może za mało się nas zgłosiło?
    My też proponowałyśmy różne , fajne miejsca, które z resztą testowałyśmy w swoim gronie z maluszkami.
    I cicho sza.

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 4 5

Zasady Postowania