Strona 1 z 3 1 2 ... OstatniOstatni
1. do 10. z 26
    Fan(ka) Avatar Robale

Domyślnie Jak poznaliście swoje połówki

Swojego M poznałam przez internet, a w sumie to przez gg. Od samego początku wiedziałam że chłopak z którym pisałam, czekałam wieczorami aż się pojawi na gg, że jest wyjątkowy, na pierwszym naszym spotkaniu wszystko się potwierdziło. Dziś jesteśmy szczęśliwym małżeństwem

podwójnie szczęśliwa :)

Domyślnie Odp: Jak poznaliście swoje połówki

jak poznałyście swoją drugą połówkę?

opcja szukaj kłania się nisko

" Samo czekanie jest nadzieją. Czekam, a więc mam nadzieję. Gorzki smak nadziei."

mama Szymka i Samuela Avatar iza813

Ja mojego partnera poznalam w Hiszpanii,przy zbiorze truskawek.Pracowalismy razem u jednego szefa,bylismy sasiadami.On bardzo zabiegal o moje wzgledy zrywal dla mnie roze tak gdzie to bylo zakazane potem ja wrocilam do PL bo skonczyla sie praca,lecz tak za soba tesknilismy ze ja po miesiacu przylecialam do niego do Hiszpanii juz razem z fasolka

Fan(ka) Avatar Robale

Cytat Napisał iza813 Zobacz post
    Ja mojego partnera poznalam w Hiszpanii,przy zbiorze truskawek.Pracowalismy razem u jednego szefa,bylismy sasiadami.On bardzo zabiegal o moje wzgledy zrywal dla mnie roze tak gdzie to bylo zakazane potem ja wrocilam do PL bo skonczyla sie praca,lecz tak za soba tesknilismy ze ja po miesiacu przylecialam do niego do Hiszpanii juz razem z fasolka
    Gratulacje takiej miłości i fasolki

mama Szymka i Samuela Avatar iza813

dziekuje tym, bardziej ze moje dzieci sa inne... wyrozniaja sie z tlumu uroda bo to mulatki tzn jak na razie jeden mulatek drugie bobo w drodze

Fan(ka) Avatar Robale

Cytat Napisał iza813 Zobacz post
    dziekuje tym, bardziej ze moje dzieci sa inne... wyrozniaja sie z tlumu uroda bo to mulatki tzn jak na razie jeden mulatek drugie bobo w drodze
    Kochana ważne że się kochacie, dzieci niech się wyróżniają, będą jedyne w swoim rodzaju, życzę Ci spokojnej ciąży

Fan(ka) Avatar Anecia1111

My poznaliśmy się na tzw czacie Ale spotkaliśmy się dopiero po jakimś czasie i mogę powiedzieć, ze odrazu wiedziałam że to ten na całe życie No i przeczucia mnie nie myliły

Entuzjast(k)a Avatar netefe
    Wpisów do bloga
    23

Cytat Napisał Anecia1111 Zobacz post
    My poznaliśmy się na tzw czacie Ale spotkaliśmy się dopiero po jakimś czasie i mogę powiedzieć, ze odrazu wiedziałam że to ten na całe życie No i przeczucia mnie nie myliły
    haha! Ja miałam podobnie :) Poznaliśmy się na czacie i spotkaliśmy się po 3 latach Co prawda, nie jesteśmy jeszcze małżeństwem, ale dzidzia w drodze

Początkująca(y)

a my poznaliśmy się jeszcze w liceum :) miłość od pierwszego wejrzenia i tak już trwa 5 lat :)

Sierpniowa mamusia 09 Avatar Jolit@84

U mnie zdecydowalo przeznaczenie i jeden sms
    Dalam kiedys ogloszenie do gazety,ze kogos poznam...duzo facetow na to ogloszenie odpowiedzialo i z wieloma sie spotkalam ale z zadnym nie zwiazalam sie na dluzej...pozniej juz mialam dosyc ze ciagle pisza i mi glowe zawracaja...kasowalam smsy,ale jednego nie skasowalam..i po dluzszym czasie gdy bylam znowu sama odpisalam na ten jeden sms-a to z pol roku minelo...nie wiem co mnie podkusilo by napisac,tymbardziej,ze to byly ''chude '' czasy...mialam ostatniego smsa i zero kasy by sobie znowu tel. doladowac :) Ten chlopak wtedy do mnie oddzwonil i spotkalismy sie pierwszy raz 4 maja 2003 roku ...jestesmy prawie 3 lata po slubie i mamy 7 miesieczna coreczke teraz

Strona 1 z 3 1 2 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania