1. do 4. z 4
    Początkująca(y)

Smile Pomysły na prezenty : Mikołaki i Boże Narodzenie :)

Witam Kobietki , bardzo mnie interesuje jak rozwiązujecie problem z prezentami dla Waszych pociech , pewnie niektórym z Was wyda się za wcześnie na taki pytanie , ale ja już zaczynam o tym myśleć i nie ukrywam , że mam problem z tym co kupić moim dziewczynom [2 i 9 lat] , starsza chciałaby dostać ciekawą książkę - ale nie wiem jaka miałaby to być , myślałam o" Karolcia" i " Witaj Karolciu " Marii Krüger pamiętam , że mi jako dziewczynce ta 1 część się bardzo podobała ... ale czy spodoba się mojej córce a co dla młodszej córki Dziewczyny czekam na propozycje :)

Fan(ka) Avatar natkaa w

Domyślnie Odp: Pomysły na prezenty : Mikołaki i Boże Narodzenie :)

Ja w zeszłym roku 10-letniej siostrze kupiłam książkę w stylu pamietnik nastolatki, piszę w stylu bo tytułu nie pamiętam, ale myslę do znalezienia przez google, dziewczyny bardzo lubią takie pamietniki czytać
    Marcel Oliwier 22.07.2005
    Magdalena Weronika 16.03.2008

Początkująca(y)

Zdecydowałam się jednak na książkę Magdaleny Zarębskiej " Ida , konie i reszta świata " , mam nadzieję , że przypadnie córce do gustu , a dla młodszej Anny Sójki " Bajki z Krajów Mikołajów " :)

Zadomowiona(y) Avatar kasiagie

Polecam książki o Mikołajku, każdą z części jest rewelacyjna i wciąga,a dzieci go uwielbiają :)
    1-roczna Olcia i 3-letni Mateuszek !

moje największe szczęścia :*:*:*

Tagi tego tematu

Zasady Postowania