1. do 7. z 7
    Banned

Domyślnie rodzenstwo z mala roznica wieku

kiedys sie mowilo co rok to prorok :), my mamy taka sytuacje, ze nasz synke ma 9 miesiecy, jest ze stycznia, a drugi synek w drodze, teraz 31 tydzien, termin niby jest na 1 stycznia, le i tak wiadomo, ze urodzi sie wczesniej, bo juz leze w szpitalu i walcze, aby posiedzial w brzuszku jeszcze troche. Od samego poczatku zastanaiwamy sie z mezem jak to bedzie, czy beda sie dobrze dogadywac, chyba poslemy ich razem do szkoly. czy sa tutaj inne mamusie z pociechami pomiedzy ktorymi jest mala roznica wieku :)

Mama Kacperka i Oli :) Avatar agoosiaaa21

Domyślnie Odp: rodzenstwo z mala roznica wieku

U nas różnica wynosi 2 lata i 4mce, nie mało, ale też nie dużo :)

mama przede wszystkim :) Avatar Nickie

Witam,
    Jeśli będziesz miała natchnienie, to zajrzyj na nasz wątek Dzieci rok po roku - Multimamy. Dzielimy się tam naszymi codziennymi problemami, doświadczeniami. Zapraszam.

Oby synuś jak najdłużej wytrzymał w brzuszku, choć pewnie tęsknisz też za starszym. Powodzenia i szczęśliwego rozwiązania.

Wdrożona(y) Avatar agabeta27

Witam.Ja mam 2 córeczki:Martynka 10 lat i Kornelia 14 miesięcy,a w grudniu urodzi nam sie 3 córeczka.

Potrójna młoda mama ;)

Witam.
    U mnie różnica miedzy starsza córka a nastepnym synkiem to rok i 3 tyg wiec różnica tez malutka
    Na poczatku bylo ciężko, ale mialam pomoc mamy i męża potem czlowiek uczy sie organizacji i jest coraz łatwiej, choc wiadomo kryzysy ma kazda mamusia....

No i również zapraszam na Multimamy Dzieci rok po roku

Szczęśliwa Żonka swojego Męża :D - Już 6 lat! -13.05.2006r.
    Razem idziemy przez życie od 1.08.2004r. :*

Fan(ka) Avatar natkaa w

Przy tak małej różnicy wieku na początku napewno ciężko, ale nie długo, bo zaraz dzieci zaczna sie interesować i zajmować sobą, myslę rok z małym haczykiem, później luz, lepiej i łatwiej się wychowuje dwoje dzieci niż jedynaka, bo mimo że na pierwszy rzut oka więcej roboty przy nich, to wcale tak nie jest, a jak dzieci bawia się ze soba to masz więcej czasu dla siebie
    Marcel Oliwier 22.07.2005
    Magdalena Weronika 16.03.2008

Początkująca(y)

ja mam synka Fabiana ma jeden roczek i zawsze marzyłam aby była mała róznica wieku między rodzeństwem, ale niesety życie mi się popaprało i jestem w trakcie rozwodu, ale moim zdaniem różnica do 4 lat to jeszcze jest ok. Tak myśle

Zasady Postowania