21. do 29. z 29
Temat: Mamy z Egiptu
-
27-09-2010, 15:48 #21Początkująca(y)
Odp: Mamy z Egiptu
hej dziewczyny!!!! czy dalej mieszkacie w Eg ?? ja na razie jestem w okolicach El Mahala i Mansoora, ale wkrotce sie przenosimy do 6th of October. Czy ktoras z Was mialaby ochote nawiazac znajomosc ????
-
19-10-2010, 02:40 #22
-
1-11-2010, 06:19 #23
-
9-03-2011, 18:16 #24
Hello dziewczynki

Ja co prawda mieszkam nie w Egipcie lecz w UK, ale mam mauza Egipcjanina i czesto bywamy, wiec chetnie z ziomalkami wyskocze na kawke
. Moj tesc mieszka w Damietta i tam spedzamy wiekszosc czasu ale jezdzimy tez do Kairu oraz Alexandrii.

-
11-03-2011, 19:10 #25
Witajcie dziewczyny ;)
nie wiedzialam ze taki watek istnieje!! super ;)
Ja wprawdzie nie mieszkam w Egipcie ale... moze w koncu uda nam sie tam przeprowadzic.
Obecnie z mezem mieszkamy w Holandii i oczekujemy na nasze pierworodne :) ale za dwa lata marzy mi sie znalezc w Alexandrii skad pochodzi moj ksiaze.
Soraya widzialam ze twoj tez jest Alexandryjczykiem :) gdzie mieszkacie??
mam nadzieje ze ten watek ktos jeszcze odwiedza..
-
12-03-2011, 15:06 #26
Hej mgd
, wyglada na to, ze oprocz nas dwoch nikogo juz tu nie ma od dawna
a szkoda, bo fajnie byloby pogadac. Jestem bardzo ciekawa jak dziewczyny oceniaja zycie w Egipcie i czy sa zadowolone z wyboru miejsca zamieszkania. Ja lubie tam jezdzic, oprocz lata, bo za duzo ludzi i strasznie glosno, ale mieszkac raczej chyba bym nie mogla.

-
12-03-2011, 20:22 #27
no to lepsze dwie niz nikt ;)
a czemu bys nie mogla tam mieszkac?? mi sie marzyyyy. no ale zobaczymy jak to bedzie :)
ja w lato tez nie bardzo tam lubie jezdzic, no ale jedziemy teraz w poniedzialek i mamy zamiar na dzien matki(21 marzec) zalozyc tesciowej klimatyzacje haha
nast. razem jak bedziecie w Egiptowie daj znac!! moze sie trafi ze bedziemy w tym samym czasie ;)
jak znosisz ciaze robaku?
ja dopiero lapie oddech.. pierwsze 10 tygodni mnie wypompowalo z energii...
-
13-03-2011, 13:43 #28
Oooooooo to milego pobytu, slodyczy sie za duzo nie najedz
Ciaze znosze calkiem dobrze, nie moge narzekac, ale do Egiptu pewnie pojedziemy dopiero w przyszlym roku, bo jest to ciaza wysokiego ryzyka i nie chce dzidzi narazac na niebezpieczenstwo, to jednak 5 godzin lotu a potem 3-4 godziny samochodem z Kairu. Nie moglabym tam mieszkac, bo ilosc smieci walajaca sie na ulicach, plazach oraz plywajaca w wodzie i lezaca wszedzie jest okropna, odstrasza mnie tez to, ze czesc spoleczenstwa wykazuje wciaz niski poziom cywilizacyjny
oraz higieniczny

-
19-05-2012, 01:21 #29
Mamy z Egiptu
Juhuuu ktos tu jeszcze zaglada??
Gdzie jestescie Egipcjanki?? :DJest taka cierpienia granica, za ktora usmiech pogodny sie zaczyna....
10.05.2011, 21tc, [*] Ahmed
http://muslitotek.blogspot.com

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

..:: Młode Mamy Weteranki ::..
Dzisiaj, 09:37 w Młodziutkie mamy -przyszłe i obecne