Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1 2 3 7 ... OstatniOstatni
11. do 20. z 74
Drzewko podziękowań1Podziękowań

Temat: pozbawienie praw rodzicielskich

MAMUSIA OLIWKI Avatar ollka22
    Wpisów do bloga
    17

Domyślnie Odp: pozbawienie praw rodzicielskich

same slowa w sadzie nie wystarcza, co do ograniczenia to wystarczy fakt ze matka i ojciec dziecka mieszkaja osobno.
    a co do widzen, to nie wiem jak wygalda sprawa, ale tutaj zeby bylo ich malo trzeba bedzie wyakzac jaki byl ojciec.

wszytko zalezy takze od wieku dziecka.

Fan(ka) Avatar bezsenna

Czyli jeśli nigdy nie mieszkaliśmy razem ani nie byliśmy małżeństwem, to powinno być ok? Nienawidzę tego człowieka i nie życzyłabym sobie, aby po porodzie mógł przychodzić do dziecka, kiedy tylko go najdzie ochota.

MAMUSIA OLIWKI Avatar ollka22
    Wpisów do bloga
    17

widzenia mozecie ustalic w sadzie, wtedy napewno nei moze przychodzic kiedy chce.

MAMUŚKA BB

Cytat Napisał bezsenna Zobacz post
    Czyli jeśli nigdy nie mieszkaliśmy razem ani nie byliśmy małżeństwem, to powinno być ok? Nienawidzę tego człowieka i nie życzyłabym sobie, aby po porodzie mógł przychodzić do dziecka, kiedy tylko go najdzie ochota.
    rozumien kobieta,mezczyzna sie rozstaja,ale kipisz taka nienawiscia do niego???
    ale, w takim razie po co bylas z takim facetem i z nim sypialas???

Fan(ka) Avatar kabaretka

Cytat Napisał Aga.82 Zobacz post
    rozumien kobieta,mezczyzna sie rozstaja,ale kipisz taka nienawiscia do niego???
    ale, w takim razie po co bylas z takim facetem i z nim sypialas???

Nie znasz jej historii, nie wiesz co zrobil, wiec uwazam ze twoje pytanie nie jest za bardzo na miejscu. a czlowieka czesto poznaje sie duzo pozniej, niz by sie chcialo.

MAMUŚKA BB

Cytat Napisał kabaretka Zobacz post
    Nie znasz jej historii, nie wiesz co zrobil, wiec uwazam ze twoje pytanie nie jest za bardzo na miejscu. a czlowieka czesto poznaje sie duzo pozniej, niz by sie chcialo.
    ja po prostu wyrazilam swoje zdanie,ma do tego prawo

Fan(ka) Avatar bezsenna

Aga.82 Owszem, nie wiesz, co zrobił. M.in zdradził, ale to tylko m.in. Więcej nie mam zamiaru Ci pisać. Zadałam pytanie związane z tematem wątku i raczej życzyłabym sobie odpowiedzi związanej z tematem.

Entuzjast(k)a

bezsenna ja jestem w takiej sytulacji jak Ty i tez nie wiem wlasnie jak to bedzie z tymi alimetami i wogole , nie mam kontaktu z ojcem dziecka ale z jego rodzina jesczze mam i wiem ze jak dziecko sie urodzi to bedzie chcial je widziec ale ja na to nie pozwole i wlasnie chyba zrobie tak ze wogole go nie podam jako ojca bo pozniej jak bede chciala np wyrobic dzidzce paszport to bedzie potrzebna jego zgoda a tak to o wszystkim bede decydowala sama a z nim nie bede musiala miec kontaktu ... szkoda slow na to co sie dzije z tymi facetami

Fan(ka) Avatar kabaretka

Cytat Napisał Aga.82 Zobacz post
    ja po prostu wyrazilam swoje zdanie,ma do tego prawo
    twoje wyrazanie zdania ja osobiscie uznalam za dosc obrazliwe i pretensjonalne, ale to tez tylko moje zdanie.

MAMUŚKA BB

Cytat Napisał natalka90 Zobacz post
    bezsenna ja jestem w takiej sytulacji jak Ty i tez nie wiem wlasnie jak to bedzie z tymi alimetami i wogole , nie mam kontaktu z ojcem dziecka ale z jego rodzina jesczze mam i wiem ze jak dziecko sie urodzi to bedzie chcial je widziec ale ja na to nie pozwole i wlasnie chyba zrobie tak ze wogole go nie podam jako ojca bo pozniej jak bede chciala np wyrobic dzidzce paszport to bedzie potrzebna jego zgoda a tak to o wszystkim bede decydowala sama a z nim nie bede musiala miec kontaktu ... szkoda slow na to co sie dzije z tymi facetami
    jesli Ty sie nie zgodzisz rodzina,rodzice ojca dziecka nie bede mogli go odwiedzac dziecka,w kodeksie nie ma przewidzianego,uregulawanego czegos takiego jak kontakt dziecko- dziatkowie
    wszystkie inne sprawy dotyczace dziecka z jego ojcem(alimenty,uregulowanie kontaktow,ograniczenie praw czy pozwolenie na paszport) trzeba regulowac sadowo

Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1 2 3 7 ... OstatniOstatni

Tagi tego tematu

Zasady Postowania