13 211. do 13 220. z 18793
-
25-09-2010, 21:52 #13211
Odp: Samotna Matka- Samotna w ciazy?
powiem ci ze kazda z nas to przechodzila,nie jedna poza mna wiecej bo dwa a nie raz trzy,ja jak sama odeszlam tlumaczylam sobie to na wiele sposobow i jakos szlo ale jak mnie ex zostawil a wiedzial co przeszlam z mala to juz nie bylo nic fajnie jak byc samemu z wizja z dwojka dzieci.ale powiem ci czas szybko mija,nie dlugo bedzie roczek synka a ja nie zaluje!!!! zyje sama lepiej jak bym miala byc z ktorym kolwiek z nim i O NIE NIGDY W ZYCIU,mozna ale trzeba czasu
a jak jest u ciebie,masz jakas pomoc i jak sie czujesz?
-
25-09-2010, 21:58 #13212
moge liczyc na pomoc mamy, kochana jest ale glupio mi tak siedziec u niej na glowie (poki co nie mam sie gdzie podziac...) a jak sie czuje? hmm dobrze chociaz schudlam 2 kilo od poczatku ciazy :( co mnie bardzo martwi...:(
-
25-09-2010, 22:05 #13213
nie ma sie co martiwc ja tez chudlam na poczatku:) dobrze ze masz na kogo liczyc a jak mama przjela wiadomosc ze bedziesz sama?
a stalo sie cos konkretnego ze tak sie miedzy wami posypalo wszystko,jesli nie chcesz nie pisz,ale wyrzucenie z siebie dobrze robi
a moj ex mi wiazanke pisze co on mi nie zrobi jak sie nie zgodze,wiec jak bedzie chcial malego widziec spotkamy sie w sadzie,chyba tam zamieszkam ..
-
25-09-2010, 22:13 #13214
mowi ze damy jako rade, ze to nie koniec swiata i ze jest wiele kobiet ktore sa same i sa najwspanialszymi mamami na swiecie, ze teraz najwazniejsze jest to male w brzuchu i ze nie moge sie denerwowac bo moja dzidzia to wszystko czuje... Ja wiem ze nie powinnam sie stresowac ale chyba sie nie da staram sie nie myslec o tym wszystkim ale wystarczy ze wychodze z domu i slysze od sasiadki "to kiedy slub?" i w tym momencie zalamuje sie totalnie nie wiem co odpowiedziec... wiec nie mowie nic :( Chcialabym zlac to wszystko a najbardziej ojca dziecka i wierzyc ze bedzie ok ale poki co nie zalecze tego co czuje do niego :(
-
25-09-2010, 22:19 #13215
olej te sasiadki i tych natretnych ludzi ,ja mam ich gleboko w powazaniu:)
mama dobrze mowi i ma rajce,uwierz,takie matki lepiej sobie radza niz nie jedna mezatka i kocha za dwoje bo jest z malenstwem,a kazdy stres odbija sie na dziecku,swieta prawda,ja przyplacilam skurczami,pobytem w szpitalu,nie jedna tabletkami itp,NIE WARTO!!!
-
25-09-2010, 22:25 #13216
Tylko widzisz latwo mowic trudniej zrobic... Dzisiaj pomyslalam sobie ze chcialabym miec juz moje malensto na rekach moze wtedy byloby latwiej :) nie moge sie doczekac juz a to przeciez jeszcze tyle czas :(
-
25-09-2010, 22:26 #13217Mama Johnyslawa ;]
Katerinka ja to tych twoich eksow bym zaciagnela w ciemny kat i czyms w lep ten pusty przywalila... nie denerwuj sie kochana!!!!!!!!A jesli on Ci grozi zglos to na policje:D ja bym tak zrobila,,a w tedy w ciemna dupe by poszly te jego widzenia:) bys wogole miala podstawe do zabrania praw a sedzina do zabrania widzen!!!kretyn jeden ;/
trip..cos tam:) skad zes taki nick wytrzasnela kobieto?:)Witaj:)I nie martw sie z nami dasz radE!!!Glowa do gory:)Dobrze ze masz mame!!Ktora Cie wspiera i mowi sama prawde nie kazda ma kogos naprawde uwierz:) Kochana glowa do gory!!Najwazniejsza jest dzidzia:)!Ja schudlam na poczatku ciazy 5 kg i bylo ok..ale potem szpital..wiec kochana nie denerwuj sie tak!!
-
25-09-2010, 22:32 #13218
-
25-09-2010, 22:35 #13219
postaram sie, wiem ze musze stanac jakos na nogi
-
25-09-2010, 22:37 #13220Mama Johnyslawa ;]
poplakalam i przeszlo.. Ja zawsze stosuje taktyke -jak on cos mi odwali zaraz jego rodzina co po mojej stronie jest WIE O WSZYSTKIM zeby taki swiety sie im nie wydawal..Ale i tak do konca nie wierze ludziom bo sa tacy co jak im zagraja tak zatancza jak to mowia ..tu moga byc dla mnie super ale juz w rozmowie z nim mnie oczerniac wien nie ma co wierzyc do konca..