41 201. do 41 210. z 97035
Temat: Rodzące i staraczki w 2011
-
8-09-2010, 16:56 #41201
Odp: Starania by zostać mamą w 2011r.
mama witaj. No własnie nasze staranka ciężko nazwać starankami. Było mało przytulanek bo kłopoty z @ i te plamienia. Śmiałam się nawet, ze jak chce się zajść w ciążę to trzeba uprawiać sex. No cóż nie nakręcam się. Ja też we wtorek powinnam zrobic test więc zrobimy to razem jak oczywiście @ nie przylezie.
W sumie mamy bardzo podobnie w tym cyklu, no zresztą pamietasz co kiedys powiedziałam.
Czekam teraz na Pola i uspokoje się jak juz wróci całkowicie. Bardzo kłuje mnie ten brzuch po prawej...
-
8-09-2010, 17:24 #41202
-
8-09-2010, 17:25 #41203
Cześć dziewcyny! Witam Was serdecznie!
Jak pewnie zauważyłyście - jestem tu nowa!
Też zaczęłam się starać o dziecko (tzn zaczęliśmy). już minęły 3 miesiące i nadal nic. Wiem, że to nie długo, ale... Mam nadzieję że się w końcu uda. To będzie moja pierwsza ciąża (o ile będzie). a tak wogóle to sobie jeszcze studiuję ,a z wykształcenia jestem pielęgniarką, więc może coś niegłupiego uda mi się powiedzieć na tym forum. he. Mam nadzieję że będzie nam sie fajnie pisało i podzielimy sie swoimi wrażeniami i postępami. Pozdrawiam Was serdecznie i życzę powodzonka w staraniach.
-
8-09-2010, 18:38 #41204
hej KOBITY!!!!
witam się po przerwie :)
ja mam jutro gina. zobaczymy co i jak.
Wisienka ja tez czekam na K. A cos się z P stało? bo napisałaś, że uspokoisz się jak wróci? coś się stało? przestraszyłam się.
Mama dobre podejscie, oby wiekszość z nas tak co cykl działała to moze więcej dzieci by było ;) a tak nerwy, stres, kombinowanie by wcelowac w owu... ehh
-
8-09-2010, 18:42 #41205
-
8-09-2010, 18:52 #41206
Odebrałam dzs wyniki prolaktyny i progesteronu ichyba są ok, robiłam oba wczoraj czyli 21 dzien cyklu, ale czuje ze @ dostane lada moment, wiec mam nadzieje, ze nie zrobiłam ich za pozno, wyniki są chyba w porządku. Prolaktyna chyba ok, bo norma jest od 4,79 do 23,3 a ja mam 14,25 a progesteron wyszedł mi 11,66 to nie wiem czy ok, jakos wynika ztego, ze mam faze lutealną według norm z boczku ... Ktoś coś kuma ??????????????????????????????
O ile badania zrobiłam w dobrym czasie, to wyniki chyba są okej, więc kuzwa o co chodzi z moją bezpłodnością się pytam ?!
-
8-09-2010, 18:54 #41207
hej kobitki!jestem padnięta,wróciłam przed 18,od rana nic nie jadłam,bo czasu brak i nawet głodna zbytnio nie jestem
.
sol "niemądra kobieto"jak tam fasolka,juz gotowa
???
mama zawsze trzeba mieć nadzieję i pamiętać czego się pragnie
&&&&&&&&&&&&&&&&&
wisienka ehh,Ty to też masz w tej pracy,tulę...ja dziś też miałam głupie sny
.&&&&&&&&&&&&&&&&
mlodam mam nadzieję,że będą dobre wieści od gina
&&&&&&&&&&&&&
nagapalma prolaktynę masz ok,a progesteron to nie wiem.no właśnie,co jest nie tak???tulę...
maiqa,maaadziara hello
-
8-09-2010, 19:00 #41208
czesc bibinkowa mamo , a to zjedz se coś kobito, jak żeś głodna. Wyniki są okej, więc teraz będę musiała wziąć męża pod lupę, kurde bele jak bym miałą wyzszy progesteron to bym była w pierwszym trymestrze ciąży, tak tu jest napisane wg ich norm ... heheh jaki głuuuuuuuuuuptas ze mnie ...
czesc mama, czesc wisnia, czesc sol i przepraszam jak kogos zapomniałam - FORGIVE ME !!!
-
8-09-2010, 19:03 #41209
-
8-09-2010, 19:07 #41210
Witam serdecznie MŁODAM !!!
ide się kompielowac, ale tu wracam zaraz , a Wy myslcie nad moją bezpłodnością >>>
o nie post pod postem sol mnie zabije !!!!!!!!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
UCIEKAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kurde moze nie zauważy ?!
Sol: Udam że nie zauważyłam

22321Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

„Alcatraz”
Dzisiaj, 15:21 w Forum ogólne