Strona 3510 z 5349 PierwszyPierwszy ... 3490 3500 3505 3509 3510 3511 3515 3520 3530 ... OstatniOstatni
35 091. do 35 100. z 53490
Drzewko podziękowań2012Podziękowań

Temat: Staranka by zostać mamą od 2010

Fan(ka) Avatar Mysza84

Domyślnie Odp: Staranka by zostac Mamą 2010 :-)

Cytat Napisał lopop Zobacz post
    zniknęłam tylko na chwilę obiadokolację zrobić i mój synekdo laptopa i mnie wyłączył( ach te dzieci brojtasy) kupiłam sobie buty i synkowi ze 2 pary i zasłony do pokoju remontowanego- bardzo mi się podobają bo mam zestawienie ścian UPALNA SAWANNA(super kolor) i bursztynowy szlak i już przymierzyłam tak na oko bo jeszcze karnisz muszę kupić i super pasuje aż mi się humorek poprawił
    To czekam na fotki pokoiku po remoncie! ehh my kobietki to zawsze wiemy jak sobie przyjemność sprawić
    Najpiękniejszą rzeczą w życiu kobiety jest bycie mamą!

Chcę być mamusią!!!!! Avatar Betusia

Cytat Napisał izus180584 Zobacz post
    A to sie zawsze przyda!!ja zanim zaszłam w ciąże to tez juz wczesniej kupowałam ciuszki i czekały az sie doczekały a moze teraz tez tak zrobic????????????
    a teraz jak jestem w lumpku to normalenie nie moge sie powstrzyma c zeby nie kupic ale jak narazie kupuje dla kolezanki ktora w maju rodzi nie raz jak widze jej brzuszek to az płakać mi sie chce im to od razu wyszło po odstawieniu antków!
    no ja mojej chrzesnicy ciagle cos wyszukuje :) tez si enie potrafie opanowac

Cytat Napisał *Tośka* Zobacz post
    Witam sie wieczorowo

zasnęłam i spałam 1,5 godziny obudził mnie pies z moczem w oczach - masaka poszliśmy na szybkie siku i dalej w wyrku

jeżeli chodzi o zakupy dzieciątkowe to co niektórzy czyt mój szwagier ktoremu za miesiac rodzi sie dziecko jeszcze nic nie kupił no ale co głupiemu po rozumie jak go użyć nie umie
    dobry tekst z tym moczem w oczach

kuruj sie Kochana!!! zdróweczka!!!
    23 cykl ....

Fan(ka) Avatar 87zabka

Cytat Napisał Mysza84 Zobacz post
    A ja właśnie stwierdziłam że jak pojedziemy do Wawy w sobotę to na pewno kupię coś dla maleństwa
    Nie będę wierzyła w żadne przesądy... Nastawiam się na to że będzie super więc wcześniejsze zakupy w niczym nie przeszkadzają!

Ja czekam na tych listopadówkach na Was!!!
    kochana zakupi napewno dzidzi niezaszkodza a dla nas to sama przyjemnosc a wiadomo dobry humor w ciazy jest bardzo wazny :)
    A to sie zawsze przyda!!ja zanim zaszłam w ciąże to tez juz wczesniej kupowałam ciuszki i czekały az sie doczekały a moze teraz tez tak zrobic????????????
    a teraz jak jestem w lumpku to normalenie nie moge sie powstrzyma c zeby nie kupic ale jak narazie kupuje dla kolezanki ktora w maju rodzi nie raz jak widze jej brzuszek to az płakać mi sie chce im to od razu wyszło po odstawieniu antków!
    ja tez jestem tego zdania ze lepeij kupowac rzeczy na poczatku ciazy bo pod koniec to z wielkim brzuchem to juz jest ciezko chodzic a co dopiero torby z zakupami dla malenstwa taszczyc i jeszcze sie martwic czy aby wszystko juz mam

Fan(ka) Avatar Mysza84

Tośka zauważyłam że coś ostatnio zdaża Ci się popołudniu zasypiać...czyżby...

Ej wiecie co ta nasza AgutkaZG wymyśliła ?!? Uśmiechnęła się tylko i uciekła, a mnie tutaj ciekawość zżera...

Fan(ka) Avatar 87zabka

Cytat Napisał Betusia Zobacz post
    no ja mojej chrzesnicy ciagle cos wyszukuje :) tez si enie potrafie opanowac

dobry tekst z tym moczem w oczach

kuruj sie Kochana!!! zdróweczka!!!
    kochana ja niewiedzialam ze ty taka swiatowa kobieta jestes do paryza lecisz??zazdroszcze

Wciąż czekam... Avatar lopop
    Wpisów do bloga
    1

Kochane

Beta 155,35 więc przyrost o 170%

Bardzo Wam wszystkim dziękuję jesteś wspaniałe i niezastąpione!
    Obiecuje trzymać za Was &&& !!!
    Gratulacje dopiero teraz doczytałam -wynik taki dobry bo cały czas kciuki trzymałam
    Aniołek[*]09.04.2011

Entuzjast(k)a

Cytat Napisał 87zabka Zobacz post
    kochana zakupi napewno dzidzi niezaszkodza a dla nas to sama przyjemnosc a wiadomo dobry humor w ciazy jest bardzo wazny :)

ja tez jestem tego zdania ze lepeij kupowac rzeczy na poczatku ciazy bo pod koniec to z wielkim brzuchem to juz jest ciezko chodzic a co dopiero torby z zakupami dla malenstwa taszczyc i jeszcze sie martwic czy aby wszystko juz mam
    Dla małej jak byłam w 6 miesiącu ciąży to juz wszystko mielismy.chociaż teściowej to nie pasowało że tak szybko bo jak to dziecko sie nie urodziło a tu juz łóżeczko ,wózek . ... a te ich stare zabobony co ma kupiony wózek do ciąży? takie głupie gadanie!
    .

Fan(ka) Avatar Mysza84

Cytat Napisał lopop Zobacz post
    Gratulacje dopiero teraz doczytałam -wynik taki dobry bo cały czas kciuki trzymałam
    Dziękuję pięknie !!! na pewno pomogły!

chcę być mamusią :) Avatar Scully

Cytat Napisał kerna Zobacz post
    cześć dziewki. pisze ze szpitala do Was moje drogie. szyjka sie skracała ostro i założyli mi szew. Leżę już 4ty dzień i dzis dostałąm laptopa. skurcze mam cały czas i daja mi kroplówki..mam nadziee ze jutro wyjde...ehhhh..ile tu sie trzeba ocierpieć no..powodzenia staraczki!!!!!!!!!!!!11
    trzymam kciukaski za szybki powrót do domciu

śliczne

Cytat Napisał missiiss1301 Zobacz post
    zaraz wam przesle ale na spodenko nie mam bo to moj wymysl i sama robilam tak jak mis ie wydaje ze bedzie dobrze takze tylko moge na buciki d cktore tez przerabialam wlasnym sposobem a i na sukieneczke wam poprzesylam :) to ja tutaj wklejam linki i sobie skorzystajcie :)
    dziękuję ja niestety nie skorzystam, bo mnie z neta wyrzuca jak tylko klikam na plik trudno

Cytat Napisał Betusia Zobacz post
    ZAFASOLKOWANE:

milusia83 -3 cykl
    Pajka - 14 cykl
    jagódka1231- 5 cykl
    marulka – 4 cykl
    kerna - 2 cykl
    Loczek36 – 4 cykl (po roku) ???
    asiaN – 1 cykl (3 z Luteiną)
    malapralinka - 1 cykl
    oliwka_11 - 1 cykl
    ryba30 - 4 cykl
    czarna1309 - 3 cykl
    ewelina09065 - 1 cykl
    Svensonka - 1 cykl
    Mysza84 - 1 cykl

STARAJĄCE SIĘ:

agniesiar - 12 cykl
    kinga85- 13 cykl iURLOPIK
    maćku - 8 cykl z hakiem
    agutkaZG- 7 cykl (test 12.03)
    nanusia - około 18 cykl
    Scully- 4 cykl
    MALUTKA10234 cykl
    lopop - 45 cykl
    asiucha-L- 7 cykl
    Betusia– 7 cykl ( 1 z ziółkami)
    suzi1 – 10 cykl(1 z Clo)
    martuskaa 4 cykl
    agnieszka.kk – start po wakacjach
    *Tośka* - 15 cykl w tym 6 cykl z luteiną, 1 cykl z ziółkami
    87zabka – 3 cykl
    Robin 19 cykl
    nereida
    Antylopka niedługo „start” 0 cykl
    olkale - 8 cykl
    Lena_R - 3 cykl
    Batonik24 - 7 cykl
    Myśa - ?

gufi- 1 cykl
    Myśa - 11 cykl
    kropka26 - 2 cykl starań
    izus180584 - 3 cykl starań
    erba22-2 cykl z CLO -03-03 usg

Dziewczyny,do listy można się samemu dopisywać. Wystarczy ją zacytować i się dopisać bądź zaktualizować jakieś dane.
    Ja za wszystkimi nie nadążę.

zaktualizowałam siebie :)
    znów się poprwiam kobietki kopiujcie ostatnią listę!!!

Fan(ka) Avatar *Tośka*

Tośka zauważyłam że coś ostatnio zdaża Ci się popołudniu zasypiać...czyżby...

Ej wiecie co ta nasza AgutkaZG wymyśliła ?!? Uśmiechnęła się tylko i uciekła, a mnie tutaj ciekawość zżera...
    zwaliłabym to na wiosenne przesilenie i przemęczenie - na ciąże to nie wygląda :) i do tego teraz ta choroba - cos okropnego

Dla małej jak byłam w 6 miesiącu ciąży to juz wszystko mielismy.chociaż teściowej to nie pasowało że tak szybko bo jak to dziecko sie nie urodziło a tu juz łóżeczko ,wózek . ... a te ich stare zabobony co ma kupiony wózek do ciąży? takie głupie gadanie!
    ja tez jestem tego zdania ze do przyjscia na swiat maluszka trzeba sie przygotowac a ze teraz wszystko nie jest tanie lepiej rozlozyc to w czasie

...póki walczysz - jesteś zwycięzcą...

Zasady Postowania