Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
1. do 10. z 13
    Początkująca(y)

Domyślnie Nuvaring - stosuje któraś?

Jestem ciekaw bo dopiero niedawno ginekolog polecił mi własnie ten środek. Silikonowy krążek dopochwowy zakłada sie go na 3 tygodnie potem na tydzień wyjmuje (jak przy tabletkach) i znów zakłada sie nowy. Dostałam krązek przez moja sklerozę zdarzało się że tabletki zostawały w listku :D stosuje któras oprócz mnie? not teraz to nie stosuje bo zafasolkowana jestem ale ciekawość mnie zżera :D

MAMA '04,'06,'07

Domyślnie Odp: Nuvaring - stosuje któraś?

A może koleżanka skorzystałaby z opcji "szukaj" zamiast zakładać nowe wątki niepotrzebnie???
    nuva ring-czy ktoś ma???
    NASZE TRZY NAJDROŻSZE SKARBY

28dni
    NPR jest OK!!!

Początkująca(y)

a może tak spokojniej? nowa tu jestem... nie znalazłam to utworzyłam... ale zdecydowanie się wypisuje bo próbuje niesmiało nawiązać jakowes kontakty i na razie się nie udaje bo jakbym była niewidzialna ale jesli chodzi o krzyk czyli zrypki to zaraz ktos się znajdzie... przecież mozna milej mnie potraktowac a potem usunąć?

MAMA '04,'06,'07

Forum jest dla każdego, ale każdy powinien pamiętać o tym, żeby nie trolować powielając tematy - bo w ten sposób po prostu zaśmieca się forum. Przepraszam jeśli cię uraziłam.
    Swoją drogą to zakładasz dziwne wątki jak na kogoś, kto jest w potencjalnej ciąży???http://www.babyboom.pl/forum/wrzesie...ml#post4836709
    NASZE TRZY NAJDROŻSZE SKARBY

28dni
    NPR jest OK!!!

Fan(ka) Avatar DittavonTeese

Ekstasia, bo to pewnie koleś napisał, którego panna stosowała Nuva i albo wpadli albo gość tej metodzie nie ufa i bada temat Chyba, że to mało rozgarnięta laska skoro popełnia dużo byków (forma męska) :lol:
    Poza tym, która doopa interesowałaby się Nuvaringiem będąc w potencjalnej ciąży? No weź...

Usmiechnieta_mama Avatar kari21

Domyślnie NuvaRing ?

Od ginekologa dostałam właśnie ten środek antykoncepcji. Jeszcze nie zaczęłam go używać. Czy któraś z was zabezpieczała się NuvaRingami?
    Mój ginekolog twierdzi, że jest to dobre wyjście dla kobiet "zapominalskich". I że ma podobne działanie jak tabletki.

​Iskierka [*] 25.10.2008 15tc

wurcel purcel
    Wpisów do bloga
    3

Domyślnie Odp: NuvaRing ?

Cytat Napisał kari21 Zobacz post
    Od ginekologa dostałam właśnie ten środek antykoncepcji. Jeszcze nie zaczęłam go używać. Czy któraś z was zabezpieczała się NuvaRingami?
    Mój ginekolog twierdzi, że jest to dobre wyjście dla kobiet "zapominalskich". I że ma podobne działanie jak tabletki.
    ojej...a co to jest???

wurcel purcel
    Wpisów do bloga
    3

aaa no już wiem....masz to???zainteresowało mnie to;)))kochana sama sobie to włożysz???wiesz jak????

Usmiechnieta_mama Avatar kari21

Mam to już kupione ale leży w lodówce i czeka Podobno aplikuje się to samemu, działa jak tabletki z tym że zakłada się to raz na 3tyg. Ginekolog powiedział że nie przeszkadza i nie jest wyczuwalne. I że nie ma się czego bać... Ale wolałam popytać czy ktoś już tego próbował...
    W ulotce jest napisane jak założyć i powiem że nie wygląda żeby było ciężej niż z tamponem... Zdecydowałam się bo polecił mi je naprawdę dobry ginekolog. Dał do wyboru tabletki co dzień, plastry raz na tydzień lub ringi raz na miesiąc wiadomo że jest to wygodny bardzo sposób. Pytałam jeszcze o zastrzyki ale tego mi lekarz odradził.
    Ostatnio edytowane przez kari21 : 25-09-2010 - 01:29

​Iskierka [*] 25.10.2008 15tc

Początkująca(y)

Średnio. U nas w lodówce też leży ten pierścień, ale tylko dlatego, że kupiłam opakowanie z 3 sztukami, a zużyłam tylko 2 i... zrezygnowałam. Źle się po nim czułam tak ogólnie (ból głowy, rozbicie) ai tam "w szczególe" również nie było zbyt mi przyjemnie. W każdym razie ja nie potrafiłem się do niego przyzwyczaić. Wróciłam do pigułek. Oczywiście znam też masę dziewczyn, które są zachwycone. Warto spróbować!

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Tagi tego tematu

Zasady Postowania