Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 OstatniOstatni
21. do 30. z 39
    Fan(ka) Avatar paulinka109

Domyślnie Odp: Razem z kochanką męża chcemy się na nim zemścić, oszukał nas obie

Po co się tak ekscytować jakimś niemądrym tematem...? :/ Dziewczyna ma najwyraźniej jakiś problem z sobą i nie ma rodziny, przyjaciół (?) Szkoda marnować palce na wypowiadanie się z tym temacie ;) Ot co, taka mała uwaga ;)
    Pozdrawiam wszystkie zafasolkowane mamusie :)

żyje dla nowego życia Avatar skrzat910

Domyślnie Odp: Razem z kochanką męża chcemy się na nim zemścić, oszukał nas obie

Cytat Napisał paulinka109 Zobacz post
    Po co się tak ekscytować jakimś niemądrym tematem...? :/ Dziewczyna ma najwyraźniej jakiś problem z sobą i nie ma rodziny, przyjaciół (?) Szkoda marnować palce na wypowiadanie się z tym temacie ;) Ot co, taka mała uwaga ;)
    Pozdrawiam wszystkie zafasolkowane mamusie :)

to po co sie wyprodukowałaś? Jednak sie wypowiedziałaś i zmarnowałaś cenne paluszki!

Ja bym na jej miejscu zrobiła sie na seks bombe, tak żeby mu gul po uszy skoczył. Prowokować go na w każdej sytuacji i zostawiać z marzeniem o seksie. Umawiać sie wieczorami i wracać w nocy za kazdym razem uszykowana jak nastolatka na randke. Buchać seksem na każdym kroku żeby wiedział co stracił. Wystąpić o rozwód z orzeczeniem o winie i niech buli co miesiąc alimenty buchaj rozpłodowy za swoje skoki na bok.

Entuzjast(k)a Avatar mamaczarusia

Cytat Napisał skrzat910 Zobacz post
    to po co sie wyprodukowałaś? Jednak sie wypowiedziałaś i zmarnowałaś cenne paluszki!

Ja bym na jej miejscu zrobiła sie na seks bombe, tak żeby mu gul po uszy skoczył. Prowokować go na w każdej sytuacji i zostawiać z marzeniem o seksie. Umawiać sie wieczorami i wracać w nocy za kazdym razem uszykowana jak nastolatka na randke. Buchać seksem na każdym kroku żeby wiedział co stracił. Wystąpić o rozwód z orzeczeniem o winie i niech buli co miesiąc alimenty buchaj rozpłodowy za swoje skoki na bok.
    heh dobre zgadzam sie z tobą w 100%

żyje dla nowego życia Avatar skrzat910

dziękuje "mamaczarusia"

Paulusia i Filipek Avatar badaicka

Cytat Napisał Shyla Zobacz post
    a wina....zawsze leży po środku niestety...
    Rozumiem, ze wiesz to z własnego doświadczenia....

Fan(ka) Avatar Anecia1111

Cytat Napisał badaicka Zobacz post
    Rozumiem, ze wiesz to z własnego doświadczenia....
    Shyla niekoniecznie musi to wiedzieć z własnego doświadczenia... Raczej każdy normalny człowiek wie że nigdy nie ma winy po jednej stronie, nieważne w jakiej kewstii...

Paulusia i Filipek Avatar badaicka

Cytat Napisał Anecia1111 Zobacz post
    Shyla niekoniecznie musi to wiedzieć z własnego doświadczenia... Raczej każdy normalny człowiek wie że nigdy nie ma winy po jednej stronie, nieważne w jakiej kewstii...
    Wiesz nie życze nikomu żeby znalazł się w sytuacji zdradzonego ale chyba co niektórym to by sie przydało zeby tak naprawdę się przekonac o tym czy musiał byc w jakiś sposób winny zeby do zdrady doszło.
    Czasem warto się zastanowic nad tym co się napisze, jeśli o danej sytuacji czy o osobie nie wie sie niczego.

Entuzjast(k)a Avatar olyv
    Wpisów do bloga
    1

badaicka wina jest zawsze przecież... a bo słabo gotuje, albo nie puściła z kumplami na imprezę, kiedyś ja usłyszałam "bo mnie nie pilnowałaś"!!! , kumpela usłyszała- chcę rozwodu bo ze mną nie rozmawia a sex to nie wszystko !!!, a bo upierdliwa jest i ciągle coś chce, bo przytyła w ciąży i nie można się z nią pokazać, bo inne zawsze i na pewno są lepsze w łóżku, mądrzejsze, ładniejsze, no i starają się pichcą, dogadzają, piszczą itp
    a facet lubi być pępkiem świata ... niestety i lubią gdy się koło nich chodzi
    a ja nie urodziłam się po to by służyć ... w końcu jest równouprawnienie nie?

Fan(ka) Avatar mandrzejczuk

swiete slowa. Nic dodac nic ujac AMEN

Fan(ka) Avatar madziulanatasza

Pewnie pierwszy post w temacie to prowokacja,nie mniej jednak nie mogę zgodzić sie z większą ilością porad,gdyby mnie mąz zdradził to usłyszałabym" ,ze to moja wina i mam go teraz prosic o rozmowę ,zeby mi powiedział co zrobiłam żle tak!!
    Proszę was ,dziewczyny to brednie ,nawet jeśli małżeństwa sie oddalaja od siebie,popadaja w rutynę,słabnie namietność,co sie pewnie zdaża ,to nie jest to usprawiedliwienie zdrady.
    Normalni ludzie zaczynają rozmawiać ,bo albo małżonkowie sie postaraja i uratuja zwiazek ,albo sie rozstana ,a usprawiedliwianie zdrady niedoróbkami (wadami) zony ,to uważam coś nagannego.
    Uważam takze ,ze tkwienie w zwiazku :dla dobra dzieci"to brednie i nikomu nic dobrego by z tego nie przyszło,ba, żadanie poswięcenia najcześciej stawia sie kobiecie,a słyszał ktoś o mężczyznie ,który został ze zdradzajacą go zona dla dobra dzieci??Bo ja nie.
    To jest moje osobiste zdanie.
    [url=http:[url=http://www.suwaczki.com

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 OstatniOstatni

Zasady Postowania