1. do 6. z 6

Temat: Pomocy!!

Początkująca(y) Avatar Loolunia

Exclamation Pomocy!!

Od kilku dni mój 6-miesięczny synek , gdy jet bardzo zmęczony zasypiając bardzo szybko przewraca głową na boki... wygląda to strasznie... może to ucho? bo czasem gdy zasypia tez ciągnie się zanie... proszę o pomoc...

Zadomowiona(y) Avatar mamusia_2008

Domyślnie Odp: Pomocy!!

Jeśli chodzi o ciągnięcie za ucho - to nie musi to być coś z uchem - dzieci tak często robią ot tak. Moja niunia często łapie się za ucho, tarmosi je, a nic jej nie dolega. Ewentualnie może coś czasem ją swędzi gdy ma więcej woskowiny.
    A może męczą go gazy? Moja niunia jak zasypia i jak męczą ją gazy, to tak bardzo niespokojnie się porusza na boki.

Początkująca(y) Avatar monia_80

Jak napisała mamusia_2008 to nie musi oznaczać problemy z uszkami.Mój synek robi tak kiedy wychodzą mu zabki a kiedy juz jakiś wyjdzie przestaje trzeć uszko.Sprawdz czy nie wychodza mu zabki a jesli nie to moze idz do lekarza i niech obejrzy maluszka.

czyli roszpunka Avatar rapunzel
    Wpisów do bloga
    22

Mnie niedawno mówiła lekarka, że dziecko ciągnie się za ucho lub włosy, jak jest śpiące. Co do rzucania głową, to u mnie też tak bywa, chyba dziecko buja się samo w ten sposób, zauważ, że na spacerze zasypia w wózku, bo też mu się główka trzęsie

styczniówka 2009 Avatar mamjakty

moja mała jak sie rozbudza, ale jest jeszcze śpiąca, tylko np potrzebuje cyca albo utulenia to tez rusza główka na boki, tak gwałtownie nawet - śmiesznie to wygląda, ale nie sądzę, żeby było cos nie tak

''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.''

Początkująca(y)

Hi friends, I am first time here and really found ti good by all means, Infact the topic is good to read and and sending this page to my other firends because they are always asking me for the good resources to read out
    mcitp certification and mcp guide as well for mcpd and mcts braindumps

Tagi tego tematu

Zasady Postowania