Konkurs. Zdrowe odżywianie w naszej rodzinie!
Treść powstała we współpracy z partnerem (*)

Konkurs. Zdrowe odżywianie w naszej rodzinie!

Gdy układ odpornościowy dziecka jest silny to skutecznie broni małego człowieka przed atakiem drobnoustrojów i chorobami, dlatego tak ważne jest odpowiednie żywienie.

Jesteśmy pewni, że rodzice szczególną uwagę zwracają na żywienie swoich pociech, wiedząc że dobrze zbilansowana dieta ma znaczący wpływ na prawidłowy rozwój dzieci. Dlatego dzisiaj zapraszamy was do   konkursu, w którym nagrodą są produkty pełne niezastąpionych dla zdrowia składników.

Tak,  więc jeżeli jesteś rodzicem, który przykłada wagę do tego, jak odżywia się jego rodzina to konkurs idealny dla Ciebie.

Weź udział w konkursie "Zdrowe odżywianie w naszej rodzinie"

Oleje wygrały:

Adriana Tatarczak
Katarzyna Napiórkowska
Agnieszka Markowska
Natalia Piaskowska
Anna Macharzina
Sylwia Pieszko
Justyna Poleszak
Aleksandra Filipowska
Magdalena  Świtała
Dorota  Jodko

Serdecznie gratulujemy, ale przede wszystkim dziękujemy, że tyle pracy włożyłyście w swoje wypowiedzi.

Olej z rzepaku i lnu (15%) o aromacie masła

  • można stosować na ciepło,
  • zawiera nienasycone kwasy tłuszczowe,
  • cechuje go obniżony poziom katalizatorów utleniania, uzyskany w procesie oczyszczania oleju,
  • nadaje się do pieczenia i smażenia, ze względu na wysoka temperaturę dymienia (187°C),
  • nawet przy długotrwałym podgrzewaniu nie wydziela nieprzyjemnego zapachu spalenizny
  • stabilna struktura, bardziej odporna na obróbkę termiczną, pozwala w dużym stopniu wyeliminować szkodliwe skutki rozpadu tłuszczów,
  • wzbogacony aromatem masła, pozwala przygotować wyborne potrawy, nadając im przy tym lekki domowy smak.

Kup teraz

Olej z rzepaku i lnu (24%) o naturalnym aromacie cytrynowym tłoczony zimno

  • kwasy Omega 3 i Omega 6 - dostarczane w proporcji 1 : 1,
  • wyłącznie do stosowania na zimno,
  • tłoczony mechanicznie pod ciśnieniem, bez dodatkowego źródła ciepła,
  • naturalne źródło nienasyconych kwasów tłuszczowych oraz witaminy E, która pomaga w ochronie komórek przed stresem oksydacyjnym,
  • zawiera kwas alfa-linolenowy (ALA), który pomaga w utrzymaniu prawidłowego poziomu cholesterolu we krwi (korzystne działanie występuje w przypadku spożywania 2 g kwasu ALA dziennie),
  • może stanowić element zrównoważonej i zbilansowanej diety,
  • nadaje potrawom unikalny i świeży smak, za sprawą dodatku naturalnego olejku cytrynowego.

Kup teraz

Olej z rzepaku i  lnu (24%) o klasycznym smaku, tłoczony na zimno

  • kwasy Omega 3 i Omega 6 - dostarczane w proporcji 1 : 1,


  • pozbawiony dodatku aromatu 

wyłącznie do stosowania na zimno,
  • 

tłoczony mechanicznie pod ciśnieniem, bez dodatkowego źródła ciepła,
  • 

naturalne źródło nienasyconych kwasów tłuszczowych oraz witaminy E, która pomaga w ochronie komórek przed stresem oksydacyjnym, 


  • zawiera kwas alfa-linolenowy (ALA), który pomaga w utrzymaniu prawidłowego poziomu cholesterolu we krwi (korzystne działanie występuje w przypadku spożywania 2 g kwasu ALA dziennie),
  • 

może stanowić element zrównoważonej i zbilansowanej diety

Kup teraz

Olej z rzepaku i  lnu (15%) o klasycznym smaku, rafinowany


  • pozbawiony dodatku aromatu,

- można stosować na ciepło,


  • kwasy Omega 3 i Omega 6 - dostarczane w proporcji 1 : 1,


  • zawiera nienasycone kwasy tłuszczowe,


  • cechuje go obniżony poziom katalizatorów utleniania,
  • uzyskany w procesie oczyszczania oleju, 


  • nadaje się do pieczenia i smażenia, ze względu na wysoka temperaturę dymienia (187°C), 


  • nawet przy długotrwałym podgrzewaniu nie wydziela nieprzyjemnego zapachu spalenizny 
  • stabilna struktura, bardziej odporna na obróbkę termiczną, pozwala w dużym stopniu wyeliminować szkodliwe skutki rozpadu tłuszczów, 


Kup teraz

reklama