paaulisia20
Mamusia Juleczki 5.07.07
co Wy dziewczynki juz spicie?????????
szkoda:-(

szkoda:-(Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

szkoda:-(
). A Maćka od początku strzyżemy maszynką w domu.
Tzn. na początku ja go trzymałam, a m. go obcinał. Teraz już jest duży i sam stoi, ale i tak nie ma cierpliwości i czasem zostają dłuższe włoski.
A z fryzjerem, to trzeba przemyśleć;-), bo może być to bardziej stresujące, ale z drugiej strony może dłużej wytrzyma?
W sumie to zależy od dziecka.
No ostatnio się coś rozkręciłyśmy.
My chodzimy tylko dla relaksu mala sie z Nami wyszalejebuziaczku u nas za 1h placimy 10 zl ale bez nauk plywania i instruktorow tak sami dla relaksu Juleczka lubi chodzic razem z namiu nas na basenie jest wiele atrakcji dla dzieciaczkow a i moge zapytac co to za implany bo znow nie w temacie?
![]()
ja z angielskim nie najlepiej zbey isc na nauke
moze jezyk jak jezyk wstydzilabym sie ...ehh ze czegos nie zrozumiem

Noi supcio oby tak dalej widac ze zyjemyNo ostatnio się coś rozkręciłyśmy.![]()

Ale muszę jakoś wyskoczyć po zakupki. Z samym Grześkiem bym sobie poradziła, ale mam jeszcze Maćka idącego wolniej. A jego kaloszki zostały na działce. Trzeba by pomyśleć chyba o zakupie jeszcze jednej pary.

No, ja też się cieszę z naszego rozkręcenia. Co prawda dzieciaki chodzą głodne, brudne i obsr... ale co tam mamuśki muszą się wyżyć.;-)Noi supcio oby tak dalej widac ze zyjemy
Az sie milo wchodzi ....:-)ale i tak nas mala grupa jest a co z Iiwka?? i Katrinm??
Dajecie juz jesc samodzielnie swoim dzieciom? od kiedy zaczynacie nocnikowanie??? bo ja chce dac mal do przedszkola a musi juz sama na nocik dobrze robic bo tam nie beda zmieniac pieluch ....![]()

Nocnikowanie zacznę na wiosnę chyba. Teraz jeszcze chyba jeszcze nie jest świadom swoich potrzeb.

szkoda nam to zostawic ale nie mamy jak sie zapakowac.Chcielibysmy wynajac busa ale strasznie drogo wychodzi
nie wiemy co robic.....
Już niby wszystko porobiłam, ale pewnie zaraz obudzi się Grzecho, bo śpi już godz. i 45 min.:-)
Ale życzę powodzenia.;-)

wieczorkiem bede dluzej ...i mam nadzieje ze tym razem nie ominie mnie juz zadna rozmowa

tylko ognia brak 

ale chcialam zeby szybko mi przeszlo
dzis cala noc sie dusilam i nie moglam spac kaszlalam jak najeta , myslalam ze wypluje pluca wraz oskrzelami
okropienstwo.
ale juz jest lepiej 

owoce daje jej do raczki i gryzie sobie tymi 2 zebaczkami a co do nocniczka to jak tylko ja posadze to schodzi ale jak zrobi kupke albo siusiu to idzie po pamersa przychodzi do mnie lapie sie zxa spodnie i wola "mama" z taka minka ze wiadomo o co chodzi i przykro mi z ta astma pewnie musialas sie nameczyc:-
biedna blania ale szogun;-)

ze ma kupe czy za mokro chyba za mala jest tak mi sie wydaje
a sama ja tak nauczylas czy jak ? 

czy to mozliwe ze od smoka? czy co?