reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

Bo moja synowa to porządna panienka, co sie będzie puszczać? To nie wypada:-D:tak::-D
Ona zacznie sama chodzić po prostu

a swoją drogą , jak ten czas leci, juz 11 m-cy??/

reklama
NOM właśnie matka!!
Zamiast sie cieszyć ,że dziecko sie nie puszcza to jeszcze narzeka!!!:no::no::no::tak:;-):-D\
p.s wysłałam Ci zaproszenie :cool:!

P.S już odebrałąm ;-)

Dobra, juz dobra, nie nażekam, jak się nie puszcza to ok, obędzie się bez tego, poprostu pójdzie przed siebie :-D

A mi ta cholerna galaretka nie chce sie stężec, będę musiała tu poczekac, no chyba że męża w między czasie wykorzystam :-D

Maylah tak, Twoja synowa za miesiąc będzie miała już cały rok

Ostatnia edycja:
P.S już odebrałąm ;-)

Dobra, juz dobra, nie nażekam, jak się nie puszcza to ok, obędzie się bez tego, poprostu pójdzie przed siebie :-D

A mi ta cholerna galaretka nie chce sie stężec, będę musiała tu poczekac, no chyba że męża w między czasie wykorzystam :-D

Maylah tak, Twoja synowa za miesiąc będzie miała już cały rok

DŻINX!!!:-):-):-):-)

A DA SIE TO I TO !!!:-D;-)

Mnie GALARETKA też nie lubi ,bo zawsze mis ie stężeje za mocno niż ma być!!!:wściekła/y:
Bo zapomne ,albo coś innego.
Mój KAROL uwielbia GALARETKE i KISIEL .
miałam mu zrobić i chyba jutro bedzie miał.
Śpiewa nawet
kosi łapki pojedziemy do babci ,babcia da galretke !!:-D
Moja mama czesto ciasto z galaretką robi:-):-D.
W Poznaniu tez sie wujek pyta co chcesz ,a on widzi torcik z galaretką i krzyczy ;
GALALETKE,GALALETKE !!
a wujek ciemny nie wie co dziecko chce.:-)

Ha ha ha

Ja tu na galaretke naprawdę czekam, a że barabara to przy okazji (jak dobrze :-D) A i głodnemu chleb na myśli i galertka i barabara hahahahahaha właściwie dziewczyny skoczcie do mnie na balkon i sprawdzie jaki jest jej stan stężenia bo ja nie mam zielonego pojęcia :eek: a kolor ma taki jak ta gęba :eek:

A ja jakaś wolna w tym odpisywaniu jestem, wiem wiem, galaretka mi sie marzy :-D

reklama
nie idz ,nie idz !!
Ja pujde!!
:-):-):-):-)

NO JEST ZIELONA!:eek::eek::eek::eek:
STĘŻAŁA BO MNIE ZOBACZYŁA!!:-D

MELASZEK ,a czasem z banenem miało być ,a nie z truskawkami ??
ta galaretka !!!:-D:-D:-D:-D:-D:-p

Do góry