myslalam wlasnie albo nad klopsem albo klopsikami w sosie ciemnym,ale nie mam sosu pieczenieowego w domu.da sie to jakos obejsc,tzn zrobic po domowemu?
 
 
EDIT zrobilam klopsy/ pulpety w sosie pomidorowym. z kasza gryczana, bo dawno nie jadlam a lubie. nastepnym razem zrobie klopsa z jajkiem, jak radzila kasiula. bedzie do chleba, bo wedliny juz mi sie znudzily, jak i ser zolty
				
			EDIT zrobilam klopsy/ pulpety w sosie pomidorowym. z kasza gryczana, bo dawno nie jadlam a lubie. nastepnym razem zrobie klopsa z jajkiem, jak radzila kasiula. bedzie do chleba, bo wedliny juz mi sie znudzily, jak i ser zolty
			
				Ostatnia edycja: 
			
		
	
								
								
									
	
								
							
							 
 
		 
 
		

 
 
		
 
 
		 
 
		 
 
		

 
 
		 
 
		 
 
		