reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Spotkania, imprezy, balangi ;)

reklama
Etna :-D:-D jasne , że środek wypada u mnie :tak::tak: Ja czekam z niecierpliowscią:tak:
mam nadzieję , że przed spotkaniem 22 marca mnie nawiedzicie:tak: Antoni umiera z niecierpliwosci na spotkanie z kolezanka i kolega:tak:
dziunka tylko ja mam 2 koty a Ty chyba nie lubisz za bardzo?:-Ddasz rade?

No to dzisiaj ja sie pochwale ze poznałam na żywo Helene :tak:
Super babka, mówię wam :tak: A Mateuszek uroczy :yes: - miał randke z Sonia ale to raczej ona nim bardziej była zainteresowana niż odwrotnie...
Zresztą... czekam na fotki od Heleny ;-)

:-)dziekuje mary za miłe słowa-moge napisac to samo super mi sie rozmawiało...
i tak jak napisałaś mój Mati nie miał dzis dnia na randkowanie, Sonia go czarowała a on pozostawał niewzruszony ......:-D
moze przy kolejnym spotakniu role sie odwrócą....

Dziewczyny z Warszawy - tydzień temu było chyba jakieś spotkanie w Turkusowej Lampie, ale nie mogłam się wybrać :/
Planujecie jakieś kolejne ?
Bo ja mieszkam bardzo blisko Turkusowej Lampy, może by the way któraś z was chodzi na spacery na stawy albo na Stare Bielany ? :)

Ja jednak na spotkanie chętna jestem, bo moge się pojawić u dermatologa do 18 więc problemu nie ma. DAJCIE ZNAĆ CO I JAK!:-)

My po plaży. Zero ludzi, cała dla nas :-D Przed chwilą zaliczyliśmy festyn gminny w pobliskiej wsi. Tu 5 zl, tam 5 zl i... masakra:eek::-D

Dziunka to super :) Etna to co 14? kosciół na poczatku monte cassino miejscem spotkania?:-)

reklama
Do góry