reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
Ja się pająków boję potwornie, wręcz mozna powiedzieć że cierpię na arachnofobię, a ta ohydna zabawka odpustowa (skacze jak się naciśnie na pompkę) też mnie obrzydza, jak widzę te odnóża to mam dreszcze heheh... za to Milenka ją uwielbia, najbardziej jak się tym pająkiem "chodzi" po niej :szok: Brrrrrrrrrrrr........

Moje dziecię dziś miało zmienne nastroje.

Najpierw się śmiała:

a dosłownie za minutę płakała:

Przeszło jej jak dostała od mamusi prezent:

Nową czadową klawiaturę :tak: Jeszcze rano była podpięta do mojego komputera, ale zachciało mi się pić poranną kawę przy BB, poszturchnęłam kubek i zawartość znalazła się na stole i klawiaturze. Oczywiście małe spięcie i klawiatura nadaje się tylko do zabawy dla Oliwki. Cieszyłam się nią może z 2 tygodnie :baffled:
No i zamieniłyśmy się z Oliwką spowrotem, zabrałam jej z łóżeczka moją starą ale jeszcze działającą klawiaturę a jej dałam nową :sorry2:

A to ostatnio jedna z najlepszych zabaw Stasia:-) Uwielbia tą piłkę:tak:

Przygotowani do wyjazdu

Wypuśćie mnie!!!!

A tak się cieszę, jak uda mi się stanąć:

reklama
Stasiu, jak mały podróżnik, a Oli jaka chusteczka na główce :-):-D ślicznie.
A to my: u mamy na kolanach i jak jemy deser: jabłka z jagodami :laugh2:

Do góry