reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Meterdeja!!! :eek: Wstałam o 11. Karmienie małej o 8 i dalej spanko :zawstydzona/y:

Roxy, tikanis,bohaciefka, wcale zdrowia do takiego siedzenia nie mam. Po prostu jestem durna baba :sorry: No bo jak to nazwać :baffled:

ech fajnie że dziadkowie są tak za wnusią ... a drudzy dziadkowie (rodzice męża) też mają takie fajne relacje z Lilianką?

a miałam ci się już dawno zapytać... wiem że twój mąż lata na samolotach, ale w jakim konkretnie celu? przwozi towar, osoby czy coś innego? (jeśli już o tym pisałaś to wielkie soooorki ale mi umknęło :zawstydzona/y:)

Nie ma sprawy kochana, pytaj o co chcesz :tak:

Rodzice M też oczywiście bardzo kochają Liliankę. Ale widujemy się tylko jak my przyjeżdżamy do Radomia. Są mniej mobilni od moich. Moi mają lekkiego fisia z jeżdżeniem do Warszawy. Decyzję podejmują w jednej chwili i jadą. Tak jak wczoraj właśnie. No i moi teściowie mają też drugiego wnuka, który urodził się 4 miesiące po Lilijce, więc sama rozumiesz. Poza tym to syn ich córki która jeszcze rok temu deklarowała że będzie starą panna i w ogóle (ma 30 lat) :-)

Mój mąż lata samolotem który należy do firmy Asseco Poland (Informatyczna firma) i lata zwykle z prezesem i wyższej rangi pracownikami po Polsce (Wawa-Rzeszów-Gdańsk najczęściej) i no po Europie :tak:
A samolot wygląda tak :tak:

Załączniki

• IMG_0184.jpg
    IMG_0184.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 34
tikanis wszystkiego naj naj naj najlepszego dla Kubusia!!! a Tobie przespanych nocy. Moze ta dzisiejsza noc to tak na półroczku właśnie. Dorośleje Kubuś.:-):-):-):-):-)

tikanis
Dla Kubusia sto całusów od Cioci moniq i Lilijki. A dla mamusi od nas życzenia tego, aby już zawsze (jako niemowlak) budził się w nocy max 1 raz :-D

Moniq, jak ci idą porządki??:-D:-D
Bo ja to od godziny wybieram się pod prysznic i jakoś trafić nie mogę. :-D:-D:-D:rofl2::rofl2: A też sobie obiecałam że ogarnę nasze burdello.:rofl2::rofl2::rofl2:

Moniq, jak ci idą porządki??:-D:-D
Bo ja to od godziny wybieram się pod prysznic i jakoś trafić nie mogę. :-D:-D:-D:rofl2::rofl2: A też sobie obiecałam że ogarnę nasze burdello.:rofl2::rofl2::rofl2:

AAAAA!!!!

Właśnie widzisz jak idą :crazy::wściekła/y::no2::growl::frown:
Postanowiłam że nie rozpakuję zakupów z IKEA dopóki nie posprzątam. No i tym samym mata Lili jeszcze leży w torbie. A wyrodna matka siedzi przy kompie.
Idę już bo zostanę okrzyknięta forumowym brudasem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

moniqsan porządki nie zając nie uciekną :-D a ciotki na BB ważniejsze
KUBUSIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MOC BUZIAKÓW OD CIOCI KASI I FILISIA

witojcie
dziewuszki podziwiam Was skad wy bierzecie tyle sily i czasu zeby tyle klikac na forum pozadroscic :) nawet nie jestem w stanie przeczytac waszych poprzednich postow. Wasze dzieciaczki sa slodkie, ale moj macius uwielbia blizniaczki a w corce moniqsan liliance (on myli i mowi roza bo lilia to tez kwiatuszek tak mi tlumaczy jego pomylki)jest zakochany :) i powiedzial ze lozeczko jego siostry(ale na razie planujemy powiekszenie rodziny) lozeczko moze stac u nieg w pokoju pod warunkiem ze beda to albo blizniaki albo wygladac jak roza (czyt. lilianka) a wiec dziewuszki macie jakies przepisy jak sie robi takie dzieci ?? :) pozdrawiam

Ostatnia edycja:
witojcie
dziewuszki podziwiam Was skad wy bierzecie tyle sily i czasu zeby tyle klikac na forum pozadroscic :) nawet nie jestem w stanie przeczytac waszych poprzednich postow. Wasze dzieciaczki sa slodkie, ale moj macius uwielbia blizniaczki a w corce moniqsan liliance (on myli i mowi roza bo lilia to tez kwiatuszek tak mi tlumaczy jego pomylki)jest zakochany :) i powiedzial ze lozeczko jego siostry(ale na razie planujemy powiekszenie rodziny) lozeczko moze stac u nieg w pokoju pod warunkiem ze beda to albo blizniaki albo wygladac jak roza (czyt. lilianka) a wiec dziewuszki macie jakies przepisy jak sie robi takie dzieci ?? :) pozdrawiam

elu .... wow ... aż poczułam gęsią skórkę na przedramionach :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:
ależ mi tu komplement zafundowałaś ... jojoj
Muszę to koniecznie przeczytać mężowi :tak: Tatusiowej dumy nigdy za mało :-)
A jeśli chodzi o imię, to nie musisz mu nic tłumaczyć, Różyczka piękne jest i było jednym z ropatrywanych dla Lilii imion :tak: Także może dla Was Różą pozostać :tak:

reklama
moniqsan wstawie dzisiaj albo jutro wkoncu zdjecia wiec ocenimy czy pasuja do siebie :) no coz moze rodzina zostyaniemy. miedzy lilianka a m bedzie ok 8 lat roznicy to mam nadzieje ze nie bedzie dla was problemem :);-)

Do góry