reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Barmanko, ta druga kobieta to moja mama. A małą w nosidełku bardzo dobrze mi się nosi. Bardzo wygodne jest (ale to wiedzialam bo mam je po Mikołaju), i Maja bardzo lubi w nim siedzieć.
A Mikołaj niestety w szkole był. :-:)-:)-:)-(

Dziękuję za przemiłe komentarze. Ja to chyba w ciąży jestem bo jakaś taka emocjonalna jestem, że jak czytam wasze miłe słowa to czasem prawie płacze ze wzruszenia.:sorry:

I co nie piszecie że takiej beznadziejnej jakości zdjecia wrzuciłam! Nie wiem jak ja to zrobiłam, ale już poprawiłam.

Ostatnia edycja:
reklama
I co nie piszecie że takiej beznadziejnej jakości zdjecia wrzuciłam! Nie wiem jak ja to zrobiłam, ale już poprawiłam.
myślałam że tylko u mnie na komputerku tak się porobiło, bo on czasem gra jak mu pasuje :sorry:
zapomniałam ci jeszcze napisać że super wyglądasz z warkoczykami - ty mała Pocahontas ty :-D:-D

m&m's - śliczne fotki aż się rozmarzyłam i łezka się w oku zakręciła bo my w tym roku nigdzie nie byliśmy na wakacjach i tak mi brakuje takiego wyjazdu choć na kilka dni. Dziękuj, że mi przypomniałaś, że istnieje świat po za pieluchami bo już powoli zapomniałam;-). Faktycznie ślicznie wyglądasz w warkoczykach ale ładnemu we wszystkim ładnie :tak:

Imagination - z Twojego Tomeczka to już kawał chłopa :tak::-D Przepiękne foteczki, a już 3 (boski uśmiech), 8, 9 (piękną Rodzinkę razem tworzycie:tak:),10 po prostu rewelka!!! Fajnie, że Wam się ładna pogoda trafiła :tak::-)

m&m- wow ale extra miejsce... gdzie takie?? normlanie byliscie w raju??? super figurke masz no ijuz mowilam ze mezus przystojniacha:):-D

imagination- no zdjecia sie napewno udaly,, fajna rodzinka oby tak dalej:)

reklama
Imagination-Super wyglądaliście w tym szczególnym dniu.Z Tomka faktycznie kawał chłopa:-).
A oto mój pieciomiesięczniak:-):
Spacerek, rodzinny wypad do mojego ukochanego miasta,Ustroń i Istebna:

Załączniki

• lędziny.jpg
    lędziny.jpg
    49,6 KB · Wyświetleń: 91
  • pszczyna1.jpg
    pszczyna1.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 92
  • pszczyna 2.jpg
    pszczyna 2.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 95