reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Czy pomożesz Iwonie nadal być mamą? Zrób, co możesz! Tu nie ma czasu, tu trzeba działać. Zobacz
reklama

Marcowe mamusie gotują - przepisy

reklama
MM fajnie ze ciasto wyszlo dobre.
Zawsze mozna dodac smietany.
Ja robie tak kruche
3szkl maki pol kostki margaryny smietana i 4 zoltka i 1 jajko i proszek dopieczenia,wkladam do zamrazalnika na pol godziny lub godzine.
Potem dziele i to co ma byc na spod to rozwalkowuje nawijam na walek i klade na brytfanke.
Bialka ubijam i klade na wierz 10min przed wyjeciem ciasta
 
Po raz pierwszy chyba nie kapie mi slina jak czytam ten watek:-DTo dlatego ze wszystkie ciasta (i miesa) ktore wczoraj zostaly z imprezy chrzcin moglismy sobie spakowac do domu wiec lodowka pelna:tak:Ide podjesc orzechowe i serniczek mniam:tak::-D
 
jak dla wegetarian to albo kus-kus z warzywami albo cukinia faszerowana feta i pomidorami.albo jakas rybcia w warzywkach z ziemniaczanymi talarkami.
 
reklama
Do góry