reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Ja mam ostanio szczescie do licytacji na Ebay..najpierw wylicytowalam 17 koszulek z dlugim i krotkim rekawem za £5 (z przesylka), pozniej 6 bodziakow za £2 a wczoraj..12 par spodenek(jeansy,dresowe,"wizytowe"itp-wiekszosc z Nexta) za £5,99:-D Ze spodenkami to byl przypadek bo licytowalam jakby 2 pakiety po 6szt-tak sie stalo ze u tego samego sprzedawcy-wygralam i dal mi znizke:tak::-)
Musialam zrobic zakupy bo nagle szafka malego opustoszala jak zaczelam przegladac w co sie miesci..Wszystkie ciuchy od 0-3 miesiecy (do rozmiaru 62) odpadly.;-)..
Jakis czas temu pisalam Wam ze udalo mi sie kupic okazyjnie kolyske Fisher Price (wklejam fotke). Mialam dac znac jak sie sprawuje - swietnie!!!;-)Narazie ze wszystkich zabawek sprawdza sie najbardziej wraz z Puchatkowym projektorem Disneya:-)

projektory są super. ja kupiłam leap frog dreamscapes i jest świetny. ulubiona zabawka majusi

reklama
Ja juz moge napisac ze swietnie trafilas! Nawet jesli polowa przypadnie ci do gustu to mialas farta:tak::-D

Dzieki mayo ;-) Tez mam taka nadzieje :blink: A trafilam na ta sprzedaz na stronie gumtree.co.uk- mozesz looknac jezeli jeszcze nie kozystalas :tak: Jest opcja miast do wyboru wiec mysle, ze twoje tez bedzie :-)

dziękuję bardzo fisher price'owi za huśtawkę!!!! mała śpi:cool2: ululała ją melodyjka i bujanko... boże w końcu mogę coś zrobić:-)

Dziewczyny, czy używacie leżaczków do kąpieli?? Pytam bo wanienka robi się dla Młodej przykrótka i będę ją lada chwila przeprowadzać do dużej wanny, a w niej łatwiej będzie mi ją ułożyć na leżaczku niż tak głęboko się schylać.
proszę o rady, albo linki,

podziękowała
moja młoda ma taką foczkę plastikową ale z gumowymi elementami aby się dzidzia nie ślizgała... uwielbia ją:-) używam jej w wanience i w dużej wannie bo czasami kąpiemy się z młodą razem i wtedy jest super!

ja tez chciałam te nosidełko kupić bo fajnie wygląda ale jak przymierzałam młodą w sklepie do tego nosidła to sie okazało, że jest za wysoko jakbym chciała ją przodem nosić dlatego narazie zrezygnowałam bo młoda przytulona do mnie nie będzie chodzić:-D

krzeselko widziałam na żywo- fajne jest
fotelik odradzam. Proponuję graco junior 0-18. Byłam w kilku sklepach i oglądałam dużo takowych fotelików i graco jest najsolidniej wykonane i praktycznie wszystkie graco w testach mają wysokie noty... ja młodej kupuję właśnie graco mini.

wózek jest całkiem ok. Ale dla mnie ma za malutkie kółka. To jest spacerówka na centra handlowe a nie nasz polskie chodniki.

Abeja ale ja się napaliłam na tego waltza:-) bajerancki jest.

Pszczółko nie ma problemu. Porobię Ci nawet jakieś live foty:tak::-)

krzeselko widziałam na żywo- fajne jest
fotelik odradzam. Proponuję graco junior 0-18. Byłam w kilku sklepach i oglądałam dużo takowych fotelików i graco jest najsolidniej wykonane i praktycznie wszystkie graco w testach mają wysokie noty... ja młodej kupuję właśnie graco mini.

Abeja ale ja się napaliłam na tego waltza:-) bajerancki jest.

Pszczółko nie ma problemu. Porobię Ci nawet jakieś live foty:tak::-)

dziękuje Ci dobra kobieto;-)

Łeee, a ja sobie ubzdurałam, że jesteś z Olsztyna :zawstydzona/y:

ale podobno na jarotach jest niezły szmateks gdzieś w pobliżu tego dużego.

Dzieki mayo ;-) Tez mam taka nadzieje :blink: A trafilam na ta sprzedaz na stronie gumtree.co.uk- mozesz looknac jezeli jeszcze nie kozystalas :tak: Jest opcja miast do wyboru wiec mysle, ze twoje tez bedzie :-)
Korzystam z Gumtree;-)Tzn czesciej sama tam cos wystawiam bo ogloszenia sa darmowe i dosyc szybko znajduja sie nabywcy;-)Bardzo fajna stronka:tak:Dzieki:-)

Iza jakbym już nie miała full ubrań dla młodej po tych wyprzedażach to bym rzekła, że dawno nas nie było w naszym szmateksie:-)

reklama
Tak wiec, my rowniez postanowilismy jechac do Polski zeby ochrzcic Zuzke :-) Jak tylko decuzja zapadla, to ja szybciutko poczperalalam na Ebay'u i kupilam taka kurteczke (reszte dokupie juz w jakims sklepie):

Załączniki

• 315249744_o.jpg
    315249744_o.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 56
  • 315249759_o.jpg
    315249759_o.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 49
Do góry