reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

nademna tez wisi widmo casarki
po 1 maly jeszcze w polowie grudnia wisiaj sobie boczkiem do wyjscia
a po 2 to lozysko nie iwdomo czy sie podnioslo

mam usg w lutym na poczatku wiec wtedy bede wszystko iwedizla co i jak
:tak:

reklama
a ja sie dzisiaj pozytywnie zaskoczylam:-)przed siwetami bylam na badaniu krwi, ale tutaj nie odbiera sie wynikow, tylko oni je przesylaja do lekarza.
no i dzisiaj dostalam list od mojego lekarza, ze dostali moje wyniki badan i ze mam lekka anemie w zwiazku z czym do listu dolaczaja dla mnie recepte na suplement z zelazem:szok:fajnie, co?:-)nigdzie nie musze chodzic, dowiadywac sie, upominac, moge sobie lezec do gory brzuchem i sie lenic:-D

a ja sie dzisiaj pozytywnie zaskoczylam:-)przed siwetami bylam na badaniu krwi, ale tutaj nie odbiera sie wynikow, tylko oni je przesylaja do lekarza.
no i dzisiaj dostalam list od mojego lekarza, ze dostali moje wyniki badan i ze mam lekka anemie w zwiazku z czym do listu dolaczaja dla mnie recepte na suplement z zelazem:szok:fajnie, co?:-)nigdzie nie musze chodzic, dowiadywac sie, upominac, moge sobie lezec do gory brzuchem i sie lenic:-D

gdzie takie cuda się dzieją?

wow, niezle funkcjonuja :tak:
nie to co u nas - rano na badania, po poludniu jedziesz po odbior wynikow, a potem z tym do lekarza, a od lekarza do apteki ;-)

akwamaryn masz troche podobna liste do mojej ale bez curkrzycy;-)

ale ni emartw sie troche zakazow sprawi ze mniej przytyjesz i po ciazy bedzi eci sie szybciej do formy wracalo a my bedziemy sie meczyc:tak:

tigger dobrze co , terz mi si eto podoba:tak:
dostalam dzisiaj kolejne zwolnienie do pracy i to juz chyba ostatnie a potem na macierzynskie:tak: tutaj jest taki przepis ze trezb aje zaczac zaraz po 34 tyg
wiec mam zwolnienie do konca miesiaca i potem juz na macierzynskie:-)

akwamaryn masz troche podobna liste do mojej ale bez curkrzycy;-)

ale ni emartw sie troche zakazow sprawi ze mniej przytyjesz i po ciazy bedzi eci sie szybciej do formy wracalo a my bedziemy sie meczyc:tak:

tigger dobrze co , terz mi si eto podoba:tak:
dostalam dzisiaj kolejne zwolnienie do pracy i to juz chyba ostatnie a potem na macierzynskie:tak: tutaj jest taki przepis ze trezb aje zaczac zaraz po 34 tyg
wiec mam zwolnienie do konca miesiaca i potem juz na macierzynskie:-)

A ile trwa u Was macierzyński?

ja mam patent na zakładanie skarpetek, ale heca, nie miałam pojęcia że zwykłe zakładanie ciuchów będzie problemem:szok::-D
jestem totalnym leniem, jutro sobie po wyniki pójde, dzisiaj czekałam godzine po wypiciu glukozy bo mi głupie aptekary powiedziały że MUSZE wypić to na miejscu, a lekarz mówił że w domu z cytrynką i za godzine na pobranie krwi. zbaraniałam i ....posłuchałam siks z apteki:wściekła/y:
co do dolegliwości to boli mnie po prawej stronie, chyba żebra:oo:, ciekawe co mała moja tam wsadziła, mam nadzieje że nie głowe....:biggrin2:

tigger Ty to masz raj....:rofl:

ja mam patent na zakładanie skarpetek, ale heca, nie miałam pojęcia że zwykłe zakładanie ciuchów będzie problemem:szok::-D
jestem totalnym leniem, jutro sobie po wyniki pójde, dzisiaj czekałam godzine po wypiciu glukozy bo mi głupie aptekary powiedziały że MUSZE wypić to na miejscu, a lekarz mówił że w domu z cytrynką i za godzine na pobranie krwi. zbaraniałam i ....posłuchałam siks z apteki:wściekła/y:
co do dolegliwości to boli mnie po prawej stronie, chyba żebra:oo:, ciekawe co mała moja tam wsadziła, mam nadzieje że nie głowe....:biggrin2:

tigger Ty to masz raj....:rofl:

Ja piłam to świństwo w domku i dopiero potem do przychodni. Wymyślają, przecież co to za różnica, za rączkę chcą trzymać!?!

reklama
Do góry