andzia1980
Fanka BB :)
Asik - super. A jak Damianek, pewnie sie pzrylepił do Ciebie i tak do dzisiaj
Aylin - teraz biegunka :-( nie dobrze. Zdrówka
Co do Autka na akulmulator - sliczne, ale...
U mnie meska część rodziny tez chce chłopakóm coś takiego kupić ( temat powraca jak bumerang). ale ja jestem pzreciwnieczka, moim zdaniem rozleniwia dziecko. Chyba lepsze cos takiego na pedały:-)
Josie - gdzie sie obraził
Ja tylko napisałam,ze jakbym miała gdzie i za co to pewnie kupowałabym ładniejsze niz te z Bartka ( chociaz te tez mi sie niekótre podobaja). Ale jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma
Powodzenia na wizycie. Daj znać.

Aylin - teraz biegunka :-( nie dobrze. Zdrówka
Co do Autka na akulmulator - sliczne, ale...
U mnie meska część rodziny tez chce chłopakóm coś takiego kupić ( temat powraca jak bumerang). ale ja jestem pzreciwnieczka, moim zdaniem rozleniwia dziecko. Chyba lepsze cos takiego na pedały:-)
Josie - gdzie sie obraził
Ja tylko napisałam,ze jakbym miała gdzie i za co to pewnie kupowałabym ładniejsze niz te z Bartka ( chociaz te tez mi sie niekótre podobaja). Ale jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma
Powodzenia na wizycie. Daj znać.
Ostatnia edycja:
mi sie podobaly zawsze elefanten choc tez nie wszystkie. a janek cala zime przechodzil w emu z przeceny za niecale 100zl i w tych gumiakach z decathlona jak bylo bloto. wiec udalo mi sie nie kupowac zadnych wysokich trzewikow
po prostu ja ich nie lubie hehe
Co prawda zakupy zawsze robi M, ale że trzeba coś kupić, żeby ona miała? Buhahahaha