reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kwietniowki 2015

szaj ty tez z cisnieniem masz problem :( duzo z nas :/

nie wiem co dziala na obnizenie bo mniej soli to troche utopja bo wszedzie jest w wedlinach serach itd kawy nie pije od ponad roku a miodu gryczanego nir moge bo cukier skacze :/ czesto mam 138/88 mam w domu leki ale jeszcze ni e wzielam

reklama
To u mnie z kolei lekarka sie zdziwiła ze chodzę bo mam takie niskie hahaha chyba 90/60 :) ale grapefruity uwielbiam :) i przez to jestem straszny zmarźluch :)

Dobry :)

Anulka dzieki ... Zmotywowana bylam od miesiąca haha , ale czasu nie mialam :(
Mi wypadały włosy po ostatniej ciazy, ale w trakcie nie ...

Anemone u nas brzuszki juz widac :-) na zamkniętym fotki sa :)

Myla współczuje z tym kościołem ..., jak sie chce to nie ma problemu..., ale jak trzeba to co innego ...

Szaj ja mam problemy z pierwsza wartością cisnienia , druga jest dobrze. Czosnek pomaga na obniżenie ...

Milego dnia :-)

Ja zaraz ide z młoda na spacer, mamy cudowna pogodę :-)

Pisalan wczoraj posta i widze ze go wcielo :/
W skrocie - Karina super kolorek jestes dla mnie inspiracja ;)
Mama zabrala mi mlodego na spacer a ja sie lenie ale musze borowke przebrac bo sie popsuje :/
Dzis dzien lenia zupka z torebki na zyczenie reszty.
Dziewczyny wspolczuje Wam cisnienia ja mam zawsze ksiazkowe. I nie znam sie co pomaga na zbicie.

To u mnie z kolei lekarka sie zdziwiła ze chodzę bo mam takie niskie hahaha chyba 90/60 :) ale grapefruity uwielbiam :) i przez to jestem straszny zmarźluch :)
Ja tez mam takie nosie.i ledwo chodzie... A dziś to wybitnie słabo mi,kręci mi się w głowie i ledno stoję...

Anamonne no mpie ci ze mam ogromnyyy brzuch!!!!

Cześć laski.
Widze że dzisiaj o ciśnieniu, ja mierz sobie w aptece czasami ale teraz siedze w domu więc wcale, mój gin mi nie mierzy?! Ja to raczej miałam czasami niskie.
Miłej niedzieli

Hej dziewczyny, dzis wybralam sie na zakupy
Mierzylam z 7 par spodni ciazowych i juz myslalam, ze wyjde z niczy. Albo z przodu zle lezaly, albo z tyłu, albo w ogole czulam się jak baleronik bo zbyt obcisle.ale ostatnia para to strzal w 10 :) czarne, takie jakby lekko swiecace, w ogole nie wygladaja jak ciążowe :-) kupilam tez 2 bezszwowe staniki, bo czasami po calym dniu w staniku to bardzo mnie piersi bolały. Milego wieczoru!

Ostatnia edycja:
reklama
vesunna znam to, ja ostatnio to wogole sie przezucilam na takie jakby staniki bluzki, jak na silownie, kupilam 1 bialy i 1 czarny i wgodne jak nie wiem co, bo staniki to tez mnie denerwuja.:tak:

Do góry