(...) Emil się rozbudzil i się bawi..(...)
Ale ja wam zazdroszczę tych wizyt !! ja najwcześniej za tydzień a najpóźniej to za niecale 3 tygodnie

ciesze się ze tu już tuz tuz
w pl tez już w kinach będzie na dniach 50 twarzy greya ???
ja się tu przejde... chciałabym z m- tylko pojade zapytać czy można z dzieckiem hahaha

chłopaki będą w szkole a my możemy skoczyć- a jak nie to może bym koleżance na te 2 godziny podrzucila Emilka- ale watpie... wiec wtedy pojde sama najwyżej
A w kinach od 13.02

no musze isc

Uff jak już emil się bawi to bedzie dobrze

)
Tak, u nas też 50 twarzy Greya, ja Wam powiem,że nawet nie czytałam książki i w związku z tym nie rozumiem jej fenomenu, jedyne co to prawie wszystkie koleżanki juz zarezerwowały bilet i maja zamiar wybrać sie do kina bez facetów, bo tego sie podobno z nimi nie oglada... nie do konca to rozumiem (no ale nie czytałam książki

) , bo mi sie wydaje,że właśnie z facetem fajnie na to iśc skoro to erotyk, po kinie może być całkiem przyjemnie

)
(...) a my dzis w odwietkach bylismy u 3 miesiecznej dziewczynki i powiem szczerze ze zapomnialam juz jak to jest z takimi malusienkimi dzieciaczkami, jak popatrze na tego mego wielkoluda to trudno uwierzyc ze 2 lata temu tez taki byl, ehh
Ja niestety nie mam takiego szczęścia obcowac z małymi dziećmi, ale ogladałam z Mż wczoraj takiego typu filmiki na YT :
https://www.youtube.com/watch?v=uBcpPcEkBWY 
)))
(...)
Brzuchatki kochane.Wczoraj bylam na USG i okazalo sie,ze to byl ostatni dzien w ktorym mozna zrobic badanie na syndrom Downa.Dzidzia jest o tydzien starsza i dzisiaj zaczelam juz 15tydz.ciazy :-) ale sie ciesze ! termin porodu na 1go sierpnia
O Boziu, co za niespodzianka, dobrze że sie wyrobiłaś

) Gratuluje, pierwsza będziesz nam meldować
(...)my jutro tez usg mamy, moj m pierwszy raz zobaczy swojego maluszka na usg
Ulala wielki dzień, ciekawe jak zareaguje, mój sie usmiechał i prawie płakał

)) . Życzę udanego i szczęśliwego badania!
W UK chodzby wiedzieli to nie powiedza na tym pierwszym usg
Szczerze nie rozumiem tych ich zasad w UK. Dlaczego nie powiedzą? Dlaczego w ogóle tylko ścisłe 3 USG i koniec?
Cześć dziewczyny dołączam do Was, termin na 8 sierpnia. Jest to bardzo wyczekiwana ciąża, bo walka o nią trwała prawie 4 lata. Ja badania prenatalne miałam w piątek, na wyniki czeka się ze dwa tygodnie, mam tylko nadzieję że wszystko będzie ok! Po usg lekarz stwierdził pępowinę dwunaczyniową, w środę idę na powtórne usg, jak to lekarz powiedział będzie szukał tętnicy dalej. Trzymajcie kciuki by wszystko było ok!
witam Cię kendziorek i trzymam kciuki aby wszystko było dobrze!
Hej Dziewczyny,
Nie pisałam juz od kilku dni... Mam chwile czasu tylko dla siebie bo Maz poleciał na kilka dni do polski .
Jutro mam wizytę... Mam nadzieje, ze uda mi sie usnąć choc na chwilkę.
Trzymajcie za mnie jutro kciuki , bede Wam bardzo wdzięczna!
Od kilku dni nie mam zadnych dolegliwości prócz skoków ciśnienia ... Nawet budzi mnie bardzo mocno przyspieszony puls ;/
Zero bólu piersi i podbrzusza gdzie wcześniej każdego dnia.
Zadnych plamien nic ... Mam nadzieje , ze to dobry znak...
Gratuluje Wam wszystkich pomyślnych wizyt i trzymam za was kciuki!
Całuje
Żaneta to ty nadal jeszcze nie wiesz co tak naprawdę sie dzieje w brzuszku? Trzymam mocno kciuki, musi byc dobrze!
(...) A moje dzieci przechodza same siebie. To co tydzień temu było delikatnym bulgotaniem przerodziło się w regularną bitwę. Mam wrażenie, że one mają jakieś zawody pływackie. Aż pod ręką czuł mąż jak się przelewaja. Ale każde ma po 8 cm to razem kawał dziecka
hahahahaha kto wie, może wielka kariera je czeka ,w końcu powinno sie zaczynac od najmłodszych lat

Ja też jestem z bliźniaków, mam brata. Mama też opowiadała,że bardzo szybko nas czuła i tez non stop jakieś rewolucje sie wyprawiały, niestety po karierze (bardziej bokserskiej) pozostały tylko wspomnienia
(...) zmarł mi ukochany dziadek, dokładnie w tym samym czasie....

I jutro lece do Polski na tydzen. Wiedziałam ze ten czas naejdzie, ale nie spodziewiałam ze to bedzie dzien w ktorym kupiłam pierwszy samochód. .
Przykro mi <tuli> , gratuluje autka oby sie sprawował
Sann91 paracetamol albo pochodne paracetamolu sa bezpieczne
Witam się z Wami. ja jestem po ponad dwutygodniowym pobycie z młodszym synkiem w szpitalu z powodu zapalenia płuc, któryś raz w tym roku. Mały czuje się już lepiej, a mi udało się wyrwac w piątek do lekarza, który stwierdził, że na jego oko spodziewamy się dziewczynki. Dla nas to wspamiała wiadomośc, tym bardziej, że w domu już dwóch chłopców jest, maż trzeci, więc dodatkowa kobieta zawsze się przyda;-)
Dwóch chłopaków i dziewuszka... gratuluje!

)))
Wercia mi też sie wydaje,że to zbieg okoliczności, po prostu jedni sie rodza inni umierają, ale na wioskach starsze pokolenie powiada,że śmierc robi miejsce narodzinom...
Emilek wczoraj mial kaszel w nocy i katar go meczyl..zreszta mnie tez..i takie dwa gruzliki jestesmy...
Starszaki sie spoznia do szkoly- czekaja az m wroci z pracy i ich zawiezie..ja nie bede emilka ciagac na dwor narazie.. tymbardziej ze jeszcze spi..pewnie dla tego ze ma oczy zaklejone.. nie moze sie obudzic.. eh
Pisalam na poczatku ciazy ze odrzucilo mnie od slodkiego ? Cofam... od jakiegos czasu slodkie za mna chodzi masakrycznie... wczoraj w sklepie zjadlam chalwe... a w domu wafelki wajiliowe..kilka jerzykow i jeszcze taki snikers flapjacks... musialam sie powstrzymywac zeby znowu czegos nie siegnac...
Dobrze ze waga przystopowala jak narazie

W zadnej ciazy nie jadlam slodyczy..a juz na pewno nie w takich ilosciach...
Nie zebym sobie wmawiala ze dziewczynka bo u mnie co ciaza to wszystko inaczej wyglada wiec staram sobie nic nie wkrecac

tak tylko pisze o tych slodyczach ze wytrzymac sie nie da.. nie mam czegos takiego jak przeslodzenie ..
Akuku jestes chociaż w stanie powiedzieć na co masz ciągotki, ja z koleii nie mam pojęcia, bo kocham i słodkie, i ogórasy kiszone...
Mam glukoze na granicy więc muszę trochę sie pilnować. Co do wagi to hymmm padłybyście jakbyście wiedziały ile ważę

..na szczęście od 2 dni mam wagę działającą i codziennie sprawdzam czy nie przytyłam hahaha