reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

Gosia do czwartku to juz bardzo niedaleko. Mysle, ze nie ma juz zadnych powodow do paniki.
A ja obudzilam sie jakas godzine temu - w krzyzu mnie bolalo i mala wiercila sie niemilosiernie. Do tego lewy cycek, a wlasciwie sutek, strasznie daje mi sie we znaki...Czyzby jakas produkcja ruszala?
No nic, chyba sprobuje troche jeszcze polezec kolo meza, bo inaczej padnieta caly dzien bede:wściekła/y:
Pozdraiam wszystkie porannie:-)

reklama
....jak ja bym chciała już urodzić....Nogi spuchnięte, dopadł mnie koszmarny katar, oddychać cięzko, ogólnie samopoczucie mam do niczego...i w dodatku czuję się jak słoń...

Luka jak slon to i ja sie czuje
i w sumie tez bym juz chciala,ale wiem ze u mnie niunia jeszcze za mala
wiec Tobie szybkiego porodu zycze:tak::tak::tak:

....jak ja bym chciała już urodzić....Nogi spuchnięte, dopadł mnie koszmarny katar, oddychać cięzko, ogólnie samopoczucie mam do niczego...i w dodatku czuję się jak słoń...

Ja też już chcę :tak: Moje nogi wyglądają jak dwa baloniki :-)

No i jak wyjdę na ulicę, to czuję się jak jakieś dziwowisko :-):tak: Normalnie ludzie się za mną oglądają :tak::szok: Pewnie sobie myślą, że z takim wieeeelkim brzuchem to tylko w domu siedzieć powinnam :-);-)

Ja na porod przed terminem nie nastawiam sie. Bo niby czemu? Mimo odczuwalnych czasem skurczy mysle, ze urodze kolo 15go. I sadze, ze wiekszosc z nas urodzi w okolicach swojej daty, wiec nie ma co zbytnio sie nakrecac;-)

Sądzę że Fantazja ma rację... Jednak statystyki mówią, że znakomita większość pierworódek rozdwaja się PO terminie... Wiem że dla wielu z nas mało to pocieszające, ale chyba lepiej tak się nastawić i najwyżej ucieszyć, niż przebierać nogami przez 3 tygodnie...
Natomiast ja - tradycyjnie - należę do mniejszości i liczę na rozwiązanie przynajmniej w terminie, a najlepiej troszkę po ;-) Musimy wyrobić się z tą przeprowadzką i chciałabym jeszcze mieć "kilka dni" na zrobienie pokoiku, popranie i poprasowanie i takie "duperelki", które większość z Was już spokojnie zaliczyła :-D

moje krocze ledwo zipie -jakby co to kol. ma dzisiaj nocke:szok:

Gosia ruszaj do szpitala i nic się nie martw, na twoim etapie ciąży spokojnie możesz rodzić, ja na tym etapie już tuliłam mojego Juniorka i naprawdę wszystko było w porządku :-)
takie przetrzymywanie może przynieść więcej szkody niż pożytku

reklama
Ok, doczytałam na innym wątku i zajarzyłam :zawstydzona/y:
Gośka no to kciukasy za dzisiejszą nockę :-) I czekamy na choćby sms'ka do kogoś z dobrą wiadomością :-)

Do góry