reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

a wiec staramy sie z mezem o dzidziusia juz 7 cykli, i nic postanowilam woncu wybrac sie do lekarza. jakie padania powinnam zrobic? troche sie boje ze cos bedzie nie tak dlatego tak dlugo odkladalam wizyte.mozecie mnie jakos oswiecic.:nerd:

reklama
kajda jestem w Krakowie, z mamą...
Dziekuje i też mam maleńką nadzieje, że może mi sie ułoży, choć po mału zaczynam w to wątpić..
No ale czas pokaże.

ivi no no ja już o tym nie pamietam;-)

A jakbyście połączyły te dwa wątki to podejrzewam, że na początku dziewczyny z tąd pisały by posty głównie "do siebie", a wy z głównego "do siebie" Bo zanim by sie wszyscy połapali kto jest kto i pozanali sie dobrze to mineło by troche czasu;-)

oj:( z badankami to ja się nie wypowiadam.. ale na głównym mamy m.in. położną i dziewczyny które po wielu miesiącach starań zafasolkowały, jak tam zapytasz na pewno natychmiast dostaniesz pełną odpowiedź:-)

kajda ja tez nie lubie podziałów i tego istnienia dwóch watków dla staraczek tez nie traktuję jako podziału ot dwa pokoje w jednym wspólnym mieszkanku. Mnie czasem tak całkiem osobiście bywa troszkę łatwiej na tym watku bo może mnniej dzieciaczków:zawstydzona/y: i jak @ znowu dokopie to łatwiej strawić to tutaj po cichutku to wszystko jest straszliwie skomplikowane bo ja kibicuje każdej zafasolkowanej każdemu dziecziackowi ale nie zawsze potrafię uporac się z własnymi uczuciami:tak:

oj:( z badankami to ja się nie wypowiadam.. ale na głównym mamy m.in. położną i dziewczyny które po wielu miesiącach starań zafasolkowały, jak tam zapytasz na pewno natychmiast dostaniesz pełną odpowiedź:-)

ivi haha dobre dobre... To było takie delikatne odesłanie pysi z tego wątku na wątek główny;-);-);-) Taka mała rywalizacja między tymi wątkami;-)
Nie no żartuje oczywiście:laugh2:

Pysia ja też nie pomoge... ale faktycznie na głównym napewno sie dowiesz tego o co pytasz:tak:

hehe Ataata - nie do końca rywalizacja :) ale wiem że tu już podobne pytania padały i dziewczyny nie umiały odpowiedzieć (zresztą ja też nie) a na głównym te tematy są "normą" i tam szybciej dostanie odpowiedź :-)

dobra, zbieram się bo w kóńcu nic nie zrobię:/

Witam po poołudniowo!

Natalce na szczęście nic poważnego.:-) W oskrzelach i płucach czysto, jedynie gardziołko czerwone.

Przepraszam, ze się nie odnoszę, ale przyałoby się wymyślić coś na obiadek ;-)

Mufka, gratuluję zdania egzaminów:-)

Ataata, przytulam z całych sił i gdybyś była blisko tak samo jak Puchatka zabrałabym Cie na duuuże lody :-) i nie tylko ;-) Głowka do góry!

Całuję i ściskam Was wszystkie i każdą z osobna :-)
Mam nadzieję, że i u Was tak cieplutko jak u mnie i sobie pospacerujecie, posiedzicie na ogródkach .... :-)
Przepraszam, ale muszę lecieć.

Na razie

PS. A ja tam lubię pisać na obydwu wątkach i jakoś udało mi się we wszystkim połapać :-) Mam przynajmniej taką nadzieję ;-)

papapapa

reklama
Do góry