reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No coś mi zjadło mój tekst. Madziu bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki i czuje w kościach że test będzie pozytywny. A co do tego przeziębienia..też tak miałam w ciąży z Lillusią.. Uciążliwy wodnisty katar,kichanie itp.. Mam nadzieję że u ciebie to też objaw ciąży

Kochana dzięki za wsparcie:*
Wczoraj zdałam sobie sprawę że zachowuje się jak kretynka... a wszystko przez to ze bym bardzo chciała.
Strasznie mocny jest instynkt macierzyński. Potrafi każdą myśląc kobietę zmienić w bezmyślną psycho-babe:)
Poczekam jeszcze trochę i jak @ nie przyjdzie to zrobię test:)

reklama
Ja twierdziłam że będę rozsądną mamą i nie będę rozpieszczać dziecka Teraz po tych staraniach, jeśli w ogóle uda mi się mieć dziecko to to będzie spełnienie moich marzeń i obawiam się, że będę zwariowaną mamuśką

Ja na te chwile mam wielkie plany co do dziecka . W sensie wychowania ale wyjdzie w praktyce :)

Dziewczyny bardzo trzymam za Was kciuki kochane :*

India moje przeziębienie juz przeszlo na szczęście. Za to przyszla jakaś niemoc taka ze nic mi sie nie chce, najchętniej bym leżała i nic nie robila. A tyle bym chciała zrobić :)
A Twoje przeziębienie??
Mam uciazliwy katar, ale juz mi lepiej od piatku. Od rana to w ogole w glowie mi sie kreci. Zjadlam 3 ciasteczka i nic nie dalo, wiec to nie spadek cukru.
Radek lezy i mowi, ze brzuszek go boli... Oby sie zoladkowa nie przyplatala.
Madzia, syropek rewelacyjny, moze i pomogl, bo w srode robilam a w piatek bylo w miare ok :-)

Madzia, ja tam trzymam kciuki za Ciebie :-)
W sumie za kazda trzymam, ale jak ktoras jest blisko testowania to mocniej zaciskam ;-)
A Viola kiedy masz wizyte i wskoczysz na dol? :-)

Viola, tez odczuwalam niemoc, teraz juz mam troche wiecej energii ;-) i juz nie wpadam tak w depresyjne momenty :-) w sensie hustawka mniejsza

Wczoraj zdałam sobie sprawę że zachowuje się jak kretynka... a wszystko przez to ze bym bardzo chciała.
Strasznie mocny jest instynkt macierzyński. Potrafi każdą myśląc kobietę zmienić w bezmyślną psycho-babe:)

Haha psychobaba. :) zaliczam się do nich więc nie jesteś sama. Ja zacznę świrować w połowie tygodnia. Masz rację instynkt macierzyński jest mega mocny. Ja do tego mam wrażenie że wszystkie kobiety

Hahaha psychobaba..dobre..niestety też się do nich zaliczam, a po pół roku starań choroba psychiczna u mnie się pogłębia ;) instynkt macierzyński jest mega mocny i żaden nawet najbardziej wyrozumiały facet tego nie zrozumie. Dlatego dobrze jest mieć wsparcie u drugiej takiej psychobaby.
Ja będę wariowac gdzieś od połowy tygodnia ;)

reklama
Madzia nie wiem... być może.

Ja na początku ciąży miałam dreszcze, ciągle było mi zimno. Myślałam, że to przeziębienie, a później doszedł potworny ból zęba....

Dora myślałam jak jak Ty....

Do góry